har funderat på detta

jag har funderat nu ett bra tag, och har viljat göra bröstvårtepiercing länge. har varit inne och läst om det och vill verkligen. kommer göra fruktansvärt ont antar jag, men har rätt hög smärtgräns. vill så klart ha en barbell insat först då, barabell är en stav. imed jag inte är arton får jag inte göra det laglig ensam i sverige så det får bli att göra det i danmark då.
får i och för sig göra det för pappa men inte för mamma. men tror faktiksit inte pappa går med mig och sen hjälper mig att hålla det hemligt för mamma.  pusspuss








Läketid: Vanligtvis 8 - 10 veckor men kan även ta längre tid
Smycke: Ring eller barbell i titan, tjocklek 1.6 mm

I bröstvårtorna sätter man oftast i barbeller som första smycke, och piercingen görs oftast horisontalt även om diagonal och vertikal placering även är möjlig. Vertikala piercings kan ibland vandra och vrida sig och till slut bli lätt diagonala.
Det är viktigt att vara noga med var man placerar sin bröstvårtepiercing, speciellt när man ska göra det i båda bröstvårtorna. Det är också viktigt att piercingen görs genom centrum av bröstvårtan; en horisontell piercing som sitter längre ner får vårtan att peka uppåt medan en ovanför får den att peka neråt. Normalt görs en bröstvårtepiercing längst in på vårtan närmast vårtgården, men oftast är manliga bröstvårtor så små att det är lämpligt att göra piercingen strax bakom vårtan. Valet av smycke är avgörande för hur bröstvårtan läker. En bröstvårta kan ta lång tid på sig att läka, följ skötselråden noga och håll smycket rent!
Om det inte vill läka kan det vara en god idé att byta behandlingsmetod eller rengöringsmedel. Uppbyggnaden av vävnad runt piercingen gör ofta att vårtan ökar lite i storlek. Kvinnliga bröstvårtor kan ibland läka långsammare än mäns p.g.a. hormonrubbningar som ingår i den menstruella cykeln.
Många undrar över amning när man har ett smycke i bröstvårtan och naturligtvis rekommenderar vi att man tar ut sitt smycke när man ammar för att sedan sätta tillbaks det. Detta är det enklaste sättet och det är heller inget problem under förutsättning att bröstvårtan är ordentligt läkt. Det är inte att rekommendera att skaffa en piercing under graviditet eller amning. För både kvinnor och män kan den erotiska känsligheten ökas utav piercingen.
Smycken som passar bra till bröstvårtor är först och främst den traditionella barbellen eller någon variant av ring, t.ex. ballclosurering, segmentring eller hästskobarbell. När det är läkt kan man dekorera sig ytterligare genom att sätta en bröstsköld utformad som en sol, stjärna etc. Sköldarna hålls på plats med en barbell.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0