SMOKE SOME SHIT

sitter och läser lite om alkohol,tobak och droger. det är sjukt så mycket det förstör i kroppen och hjärnan.

Cancer
Cancern i munhålan och matstrupe är många gånger vanligare hos storkonsumenter. Det finns ett samband mellan lungcancer och hög konsumtion. Detta beror säkert på att tre av fyra storkonsumenter är rökare.


Testiklarna
Alkoholen har en direkt giftverkan på testiklarna och mängden manligt könshormon minskar i blodet med sämre potens som följd.


Hjärtat
Hög konsumtion av alkohol ökar risken för hjärtinfarkt och rytmrubbningar som kan leda till hjärtstillestånd.

Ofarlig drog?
LSD som var 60-talets drog finns än idag i vårt samhälle. De som vågar testa preparatet saknar viktiga kunskaper. De har inte sett dem som blev tokiga på 60-talet och som fortfarande finns kvar i psykiatrin. Kanske tror de sig ha funnit den ofarliga drogen. LSD är inte beroendeframkallande. LSD är en en drog som är otroligt svår att dosera - för effekt krävs miljondels gram - och en feldosering kan göra dig psykiskt sjuk för resten av livet, så LSD är en mycket farlig drog.

Mer än 60 ämnen i hasch påverkar hjärnan. Ett aktivt ämne är THC (tetrahydrocannabinol). Cannabis finns som marijuana (torkade växtdelar), hasch (kåda) och cannabisolja. Rökning av hasch är vanligast i Sverige. En normaldos uppskattas till ca 3 mg THC. THC absorberas snabbt och effektivt vid inandning. Efter en vecka finns hälften kvar i kroppen. Resten finns i fettet och utsöndras långsamt. Efter en månad har THC från ett rus försvunnit ur kroppen. Röker man oftare än en gång i månaden så lagras THC upp i kroppen. Det lagras i fettvävnaden. THC kan upptäckas i urinen inom en timme efter det man rökt. Första ruseffekten kommer efter 15 min och varar från en till några timmar.





 NOOOT GOOD!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0