S.K.I.L.L.N.A.D & I.N.B.L.I.C.K

allt i skolan är så stressigt nu, ligger back till tusen och måste verkligen försöka ta tag i detta nu. Och att börja planera bättre hade inte suttit fel. Är less på att höra av mamma hela tiden '' som jag sa du borde planera bättre'' den meningen tar mig för tillfället på psyket!!

känns som man ska få ett sammanbrott på allt när man nu så nära till slutet får reda på att man har så mycket kvar. Men det är de som är skillnaden i gymnasiet och högstadiet. Gymnasiet måste du ta hand om det själv, ta ansvar, skriva upp och göra saker till fullo och i exakt tid. Medans högdtaidet var en helt annan sak, där flöt man igenom det mesta rätt lätt (om man bara var ute efter ett godkänt vill säga) lärarna påminde dig om du hade rester och så vidare. Men nu är det så mycket större ansvar.

Det gäller att gå in med rätt inställning och sen inte dra på sig en massa skit så man ligger och dras med det tills nu när det är 32 dagar kvar!

Hade missuppfattat tiden till teoretiska provet i varmkök helt. Det är idag (imed klockan är över 00.00) har slitit och pluggat som en djur sedan 15.30 och är fortfarande inte klar. ska sätta mig och läsa i gastronomiboken nu. PUST, vill bara sova i nybäddade sköna sängen..

PUSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0