Fasiken

skulle aldrig ha somnat när jag kom hem, fast jag simmade som man brukar bli så trött av, inget biter på mig. ligger i sängen och fiser hoppas att Jblund kommer hit snart.


bad

packat väskan och ser nu näst sista avsnittet på trolltider. Mattias och jag ska cykla bort till simhallen för lite kärringmotionssimning och bubbel. Det är så jäkla skönt att simma och bubbla. Funderar på att köpa 10kort på simhallen. Endast 200kr för alla under 20.

åter igen skola

Är så trött varje dag i skolan. Så förbaskat tråkigt, resten av klassen slutar nu 13 medans jag slutar 15.40. Visserligen med fys så helt okej. Får ta och bita ihop nu de sista veckorna.

Har iallafall roadtrip att se fram emot i helgen då jag, Felicia, Anette, Per, Jimmie, Julia åker till Lindköping. Ska bli riktigt mysigt och skönt att åka iväg. Har tagit ledigt från jobbet, så ska passa på att vila ut och njuta riktigt rejält.

PUSS


Första

Hade riktigt adventsmys igår. Åt lite hemma hos Felicia & sedan möte vi upp Mattias i stan, för lite adventsmys. Gick i affärer, köpte julklapp och fikade. Slog på stort och tog två kakor var och sen köpte vi 6 munkar. Man får alltså unna sig nu varje advent.

Åkte till Vittsjö & umgicks med grabbarna, kolla fotboll & käka pirre. Kom aldrig hem i stormen heller.

Blåste iallafall aldrig iväg, utan är i skolan och är sjukt sleten!


Arbetsmyra

Woho färdig jobbat! Så jäkla skönt, faktiskt inte så värst trött heller. 9-15.30 på nyfiket sen 16-22.40 på Oscar.

Hade hand om hela serveringen på Oscar själv idag och det gick faktiskt förvånansvärt bra!

Nu blir det byta håsor och packa om för en myskväll hos bästavän.
PUSS, & ta hand om er


På tiden, fredag!

Äntligen kommit hem från skolan. Så satans sleten efter gårkvällen. Var hemma 23.30 igår efter ett sjuhelvetes jobb. Körde till min favviskille och sov där. zoombie imorse! Men de är han värd.

Gottar mig med en lussekatt och lyxfällan nu!

Ha en super go utekväll ni som inte jobbar imorgon. PUSS


(tjena trötta tjajen)


långdag

försov mig i morse, satan vad jag hatar det! man är lite urbalans resten av hela dagen då. Har iallafall hunnit sitta ner lite nu efter skola och ska alldeles strax promenera mot jobbet. Serverar på Oscar ikväll!


PUSS (hoppas jag slutar i tid så jag kan sova hos mitt hjärta)


HEMMAFRU

ojoj vilken hemmafru jag har varit idag. Varit och handlat, & sedan började jag med lussebak. Eller iallafall smeten tills vi insåg alla tre att vi var hungriga. Ikväll blev det hemlagade köttbullar och egengjord potatismos A´la Amanda! Blev faktiskt riktigt bra, gjorde även ett gäng lussekatter efter matlagningen. Så matlagning,bak, disk och Felicia och Mattias stod på schemat idag.
Efter en härligt dusch, har jag nu gjort mig väl förtjänt av att lägga mig i sängen och klo på lite tv.
PUSS, har även kommit i julstämmning och lyssnat på julmusik hela kvällen.
en gammal bild på oss tre. då jag inte ens kände mattias.

seriöst

Färdig jobbat för kvällen. Jobbade på Harrys ikväll och det känndes riktigt bra idag, och känns även som att jag är som handen i hansken inom servering/bar jobbet. Hur långsamt tiden än kan gå och hur tungt det än är så gillar jag det socialla, jag gillar att organisera, stressen och alltid lära mig nya saker. Tycker att detta är något av mycket jag känner att jag faktiksit är bra på. Och hade därför gärna hoppat skolan, men aldrig när det är så här lite kvar. Handlar om att hitta balansen mellan skolan,jobb,pojkvän,vänner,familj.
Vill gå ut skolan och sedan jobba röven av mig, resa och hitta på massa skoj. Åh jag gillar kvällar när jag ser ljust på framtiden och till och med skolan. Kanske till och med ska ta och hoppa i säng så jag är utvilad tills imorgon.
PUSS, hoppas jag kan gå tillbaka och läsa detta dem dagar skolan suger.

gårdagen

umgicks med Felicia hela dagen igår, såg bl.a. Bad teacher och mös. Lite senare på kvällen blev det barutbildning på nya jubbet. Absolut lärorikt och kul, och en massa gottis drinkar blev det med.


ledig imorgon

studiedag imorgon!!
Blir att köra hem till Felicia ikväll & sedan stanna där över natten. Myspys med toppen gumman.


söndag

mamma kommer hem idag igen vilket innebär städning för mig och mannen. För tillfället diskar han och gnäller om hur ont han har i handen, jävla bölfis. lite bränt på fingrarna och en jäklans massa gnäll.
Senare blir det hurmorsstädning då jag rycker in! PUSS

chicksen

Idol var rätt rejält nervigt idag, då vi tjejer trodde robin skulle åka men nejdå. Upproppad först. Partajar lite hos Erika, tjejorna ska till Harrys med som vanligt jobbar jag lördagar och börjar nio så blir bädden för mig istället.

Ha en fin fredag folk. PUSS


Öppet hus

Öppethus har varit riktigt slappt ikväll. Fille, Bonnie & jag har bara guidat lite och sen bara glidit runder. Snart kommer dessutom 5 maffiga familjepizzor hit. Yummy.


Dady says

älskar när pappa ringer och väcker mig, & sen spelar in Eurovoice där han säger "oooj, du börjar inte från fyra idag. Hoppas jag inte väckte dig" jävla skit med !


Mässa

Mässa på restaurangskolan. Jag är guideledare och glider bara runder.


sleten

Fy sätan vad sleten jag är efter siminingen på fysen. Wow, blir nog en tupplur nu så jag inte missar DH ikväll. Har laddat i en vecka. Tror dagens avsnitt kommer vara riktigt grymt!


bedtime

Funderat på vad jag ska ha på mig imorgon.tror det blir svart långklänning, stickad kortare modell kofta, svarta tjockastrumpbyxor så jag inte fryser ihjäl! vans+secondhandjeansjackan. (som jag inte har visat än) kanske imorgon.. får se om det blir det. Ska iallafall ha nersläppt hår vilket var en evighet sedan sist.

Dessutom bad på fysen imorgon. blir nog rätt kul ändå.

Godnatt, sovgott och ta hand om varandra. PUSS

(snygg kvällsfriss har jag med)


.

Jose gonzalez och massa skum


efterlängtat

nu beger jag mig in i badrummet för ett skönt bad. massa bubbel och rosa skum! helt enkelt ett riktigt flickbad. PUSS


Snart skoldags

Första dagen på Linneskolan imorgon på 5 veckor. Jäkla längesen!

Har storstädat hela lägenheten idag för om bara någon timme kommer mamma hem efter en vecka i teniriffa. Luktar citron i hela lägenheten.

Rätt trött i kroppen efter dagen så nu blir det sova, ska även försöka få min söta pojke att sova. Han ligger bara och vänder och vrider & så ska stackarn upp om bara sex timmar.

PUSS och godnatt på er.


däcken

Lägger in däcken nu!!
tack Mallan som tog tag i tjejkvällen ikväll. Riktigt bra!

Nyduschad och ny bäddat, har till och med dragit fram duntäcket nu :)

P.s. Fick skrapa rutorna på bilen innan jag körde hem idag, helt sjukt! så alla ni som kör var rädda om er och kör försiktigt! PUSS

(inlägg som skulle kommit in igår natt)


Toppen helg

fredag, party för emmie&bex. Riktigt rolig fest, och riktigt kul att träffa en hel del av mallisgänget, även massa andra man inte träffat på länge! Fick lida för den dunderbra festen idag, genom blåser på fötterna, försovning till jobbet och en jäkla sleten pberg.

Ikväll är det spelkväll hos Mallan. Har spelat "Med andra ord" och nu sjunger alla med våra ljuva toner till Singstar. Har en toppet bra tjejgäng!


ahha!!

Har nynnat på ''Always I wanna be with U'' ett tag nu. Och idag kom det, Mattias  började spela robot unicorn, och det är ju där ifrån!! Glömde ta mig tusan hur grym jag är på det med! Nu får ni inte höra mer från mig nu är det spela som gäller!!

måndag

sjuk idag, jajamen. kunde väl ana det. Varning för er känsliga. men är riktigt täpt, men ändå snustorr i hela näsan, nässpray bara rinner rätt igenom, och på nätterna rinner det ut. och när jag väl snyter mig så kommer det bara blod. Räligt men inte mycket att göra åt. Sitter i soffan med joggingkläder och kollar det enda som finns på tv för tillfället. Ellen DeGeneres show, woho toppen program.
en bild på mig och mallan, bara för att hon kom för att ta hand om snorflickan lite nu.

lovet

förra inlägget blev lite knäppt. men i varjefall har jag haft ett riktigt bra lov, fast jag har börjat sjukna in nu i slutet. kom till onsdagen i förra inlägget och efter de kommer torsdag, då jag först vakna upp hos mimmiD inte allt för pigg. begav mig mot plastikkirurgen för att färga ögonbryn & fransar och även noppa. Lita smärtsamt men mycket nöjd över resultatet. mös sedan hos min pojkvän i Vittsjö hela kvällen.
Fredag drog med mattias till helkväll med tjajorna hos elin, idol och snack. La mig för en lördag med jobb, dubbel ob, go cash!


Lördag kommer dit, inte en jävel där. STÄNGT! röd-dag, men ingen har sagt att vi skulle ha stängt. jävla skit med! Körde till mormor i Eslöv istället för bus med kusinerna och var även  på morfars grav och satte ljus. var på fest på kvällen igår, men var fylletaxi så jag skålade med cocacola.
Idag söndag har jag inte så mycket att säga om egentligen. har kört och gjort ärende idag, tvättat, handlat, lagat mat, planerat mat för veckan, träffat tjajorna osv. Sova nu och hoppas på att bli frisk så snabbt som möjligt.

ojojoj

längesen nu, har bara njutit av lovet.
Måndag: Malmö med kärleken, gick på stan, träffade pappa,syskonen och Sanna. Käkade faijats och mös.
Tisdag: Körde ut till saknade Skärseröd med fika, tog med willma som direkt hoppade i plurret. Sista timmen som var öppet på stan så gick jag och Mattias och köpte en chokladfondue. Vi både älskar frukt och doppa i mörkchoklad. Mums!
Onsdag: Feliciakines kom hem och alla vi tjejor gömde oss på hennes rum i mörkret och överraskade henne med mat, tjejmys och lite drickande. Blev även utgång för mig, Mimmi & elin. Vi begav oss till Bånken och donsa satan i de!


Mer får ni inte veta om mitt lov än. PUSS


RSS 2.0