lägg dags

Varit riktig husmor idag efter skolan, bakat drömmar som Mattias tjatat om, vanilj&hallon muffins och även gjort spaghetti och köttfärssås. Diskat, gått och hämtat cykeln, gått ut med willma, kollat nyheterna och pluggat. Nu är det bedtime så det bara ryker om det!! Två prov imorgon och sen körskolan, behöver sömn! Godnatt (premiär för nya påslakansättet med)


föreläsning

föreläsning om en brutta som bestigit Mount Everest & ska ut i rymden. kanske kan bli intressant!


Häng på restaurangskolan

fika paus & plugg om viner på restaurangskolan. Nu ska vi även se en film om systembolaget. Kul, :) brownie & latte


Drar ut tiden i sängen

pojken min väckte mig för ett tag sen, fortfarande trött. själv börjar jag nio och ska köra dit med mamma så har inte så bråttom. kanske kan hitta några vettiga kläder till dagen, & nu när jag har slängt ut så mycket så hittar man så mycket bättre :D PUSS (testar iphoneblogga nu, förförsta gången)


RENSNING

då kör vi en storrensning av sommarkläder och skit i garderoben. FÅR INTE PLATS LÄNGRE!
ett par dojjor. Vans som köptes i sommras. Men får knappt ha dem själv då min kära pojkvän alltid snor dem!

and what shall we do today

Sitter i skolbiblioteket, och letar efter olika typsnitt, motiv på dödskallar, fjädrar och texter. Ska trycka ett motiv på ett örngott. För en gångsskull hade det varit kul att göra något lyckat. Något fint motiv som man faktiskt hade kunnat tänka sig att använda sig av. Men inte allt för lätt att hitta något passande.

 Så jag passade på att byta mina kategorier medans jag ändå var igång.  Nu är kategorierna. BILDER.GÄSTBLOGGNINGAR.INSPO.SALONGSBERUSAD.SOMMAR2010.SÅ JAG KLÄR MIG.TANKAR.

Inspo och så jag klär mig är två nya. kanske kan vara intressant och se vart man snabbar upp insperation ifrån och även vart kläderna man har på sig kommer ifrån och så.

Nej nu måste jag fortsätta jobba på!



crap

På tal om annat, fan vad gräslig man är när man kommer hem från partaj. Flottig och onykter!

PUSS PÅ HENNY 19

Jo men minsann ikväll har vi firat henny med mat, sång och snacks & såklart hennes present vi gav henne. Biljett till IDOL. Och för vissa ett alldeles för stort intag av alkohol. Varit och bowlat på superbowl och haft kul. Dem andra skulle vidare till Harrys men jag jobbar imorgon så för mig blir det inte mer party. Kollar däremot Breaking news med Filip&Fredrik och väntar på min kärlek som förmodligen snart är i Hässleholm. (bilder från kvällen på gänget får ni inte se nu, men imorgon kanske. om jag har tid)





Halsband Tyras/ Topp Carlings/ brallor Jc/ Killerheels Nelly.



GINGERKID

tjenare. Jag är rötott nu för er som inte sätt de än. Galet rött! Påminnner lite om Rihannas röda. Satt hårmodell för Matrix i Växjö i onsdags. Och faktiskt rätt nöjd, känns konstigt och så men det är annorlunda! Har inte vettig bild direkt. Snor två bilder av Maria så länge. Sinnesjukt blek på bilden med blixt!

fina och ändå inte dina

rätt nöjd faktiskt!
dem två sista gick jag och lämnade till min braiga vän erika som jobbade och slet! Om hon blev glad!

jag kan allt mysa till det

En fredag då jag borde förkröka till någon fest och sen dansa nattenlång med mina fina vänner. Istället har jag ätit gott med Mami & Mange, gott en lång runda med mamma & nu sitter jag har själv. Lyssnar på musik, dricker rödvin och bakar muffins. Inte vanliga muffins såklart, utan på ett recept av en super duper god chokladkaka, hemligt recept. Dem står i frysen för avsvalning och snart ska jag på med min bebisrosa frosting och pyssla dem fina!


blå salong

plugg plugg plugg, och paus i plugget. ner till Blå salnog med Maria för uttagningen av hårmodeller! PUSS

skynda

hurry curry till skolan. hungrig på skolfrulle faktiskt. men under dagen ska jag drömma mig bort tills den dag dessa super skorna trillar ner i min brevlåda!
2190

onsdag 14

Nästan sju dagar sedan sist. gött ändå. Sitter här med linne,tunika,skjorta, stickad kofta och jeans väst. Satan vad kyligt det är. Visar bild sen. Pluggar som vanligt, nu på senaste... Nej nu ska jag stryka gardiner och firra lite till rummet. Man måste ta paus för att lära sig något!

I helgen har jag och kärlek käkat i Kristianstad på House of Bagels, varit på inflyttningsfest hos Miccan&Timmie och varit riktigt rejält mega bakis. Mer skärpning på mig denna helgen ;)








några snabba bilder från helgen!



autum

Jo men nu är det klart. Det är höst och inte fan blir man piggare och mer positiv för det. Tjena negativa tjajen! Är faktiskt på helt okej humör idag. Så länge jag slipper titta ut så.
Har förövrigt dunder träningsvärk sen gårdagens fys, men dansar ändå loss till Marcus Krunegård och pluggar körkort samtidigt.
bild som inte hör till för fem öre!
lite halvgammal bild när väggen och belysningen där inte var klar.
Men allvarligt, vem tror min pojkvän han är?! kingen eller. Snor min
klädställning sådär. haha

Vi utbildar oss!

På tal om annat. När vi var på restaurangskolan förra veckan så var Rex där och lärde oss grunder och drinkar i baren. Har tagit en hel del bilder ni kan få se om nån dag. (mattias lagade ju min iphone) I varje fall så var Norra Skåne där och fota och skrev. Här är repotaget.

Dagen då drinkarna stod på schemat

För många är bartender något av ett drömyrke, men eaxkt vad det är som lockar är svårt att sätta fingret på. Kanske är det fortfarande 80-talsfilmen Coktail, med Tom Cruise i huvudrollen, som har en viss dragningskraft.

De eleverna i årskurs tre på restaurangskolan som har inriktning på servering fick på fredagen en liten inblick i bartenderns värld när Rikard "Rex" Andersson, barchef på Harrys i Hässleholm, lärde ut en del av det som en bartender behöver kunna. Och det var sex stycken mycket intresserade och nyfikna elever som fick ta del av Rikards kunskap.
– De har bara läst det här sedan i onsdags, och det är egentligen bara baskunskaperna som vi lär ut. Men de snappar upp oerhört mycket och är intresserade, och vad är då bättre än att ta hit en som kan yrket, säger serveringsläraren Susanne Ekman.

Rikard lärde eleverna hur man bygger en drink, och varför man gör som man gör, vad som ingår i de olika drinkarna och varför man gör som man gör i en bar. Och allt efterhand som drinkarna blev klara provsmakade eleverna och Susanne av hur det smakade.
– Det är viktigt att påpeka att vi tar ytterst lite i ett sugrör när vi smakar, och sen häller vi ut det, säger Susanne som är minst lika intresserad av Rikards kunskap som eleverna är.

För Rikard var det här något nytt även om han ansvarar för utbildning av personal på sin arbetsplats och även håller i lite olika whisky- och vinprovningar.
– Jag har inte gjort det här tidigare, men det var roligt. Faktiskt så är det så att fler och fler får upp ögonen och beställer en drink i stället för det gamla vanliga, säger Rikard Andersson.

Av Robert Rolf 2 SEPTEMBER
länken är: http://www.nsk.se/article/20110902/HASSLEHOLM/709029769/-/dagen-da-drinkarna-stod-pa-schemat

bra dag

körde sten hårt på fysen idag. konditionsträning och styrka i sanden och sen handboll och fotboll. Benen värker rätt bra nu! Men gött var det. Gjorde även klart Fas F idag på körskolan med Ellen. 70 av 70 möjliga! Kändes toppen!
Har pluggat lite till här hemma, varit ute och kört. Övat på påfart och avfart, och lite annat.
Nu blir det lite glass och kaffe med mamsi sen sova. I den obekväma sängen vill säga, har nämligen bytat tillbaka säng nu sen mamma ko hem och det skiljer både på storlek och bekvämhet. Dessutom har min sängstomme till sängen gått i sönder! MICCAN DÅ!

detta jädrans pluggande

har inte tid med något annat än plugga körkort. det suger lite. men den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge.

piss iphone

tänkte jag skulle lägga ut massa näjs drink bilder från dagen men nu är det så här att min iphone har kraschat. och hon på telenor var körd i huvudet och sa att jag bara skulle ladda den sen skulle det blir bra. störd tjej. är riktigt handikapad utan min älskling.

och dessutom blev inte min fredag alls som planerat. tråkigt faktiskit. men som sagt, det blir vad man gör det till :)

PUSS


RSS 2.0