hitta på hys

Som jag trodde har jag blivit sjuk efter helgen, är mör i kroppen och hoppas inte på långvarig sjuka. Ska åtminstonde gotta mig med andra avsnittet Top Modell Sverige! En hel del coola brudar med där faktiskt.
Gjorde en rätt kul grej idag, eller som vanligt så skrattar jag alltid åt mig själv. Kan det bero på att jag har kass humor. hängde i elevrådsrummet under mina stora håla idag, var där med Fridolf och Filip. Kollade ett avsnitt Stylisterna och killarna somnade skönt i soffan. När avsnittet var slut var det dags för fys. Smög upp, och såklart struntade jag i att väcka dem och hoppades på att dem inte skulle höra mig. Tjugofem minuter efter vi börjat fysen kommer två sömninga och vansinniga killar ner till fysen och skäller på mig och säger att jag är ond. Älskar att sätta dem i skiten! underbart!
kolla en busunge redan då, (med vattkoppor)

JAG HAR FÅTT JOBBETASSAR

sjukligt sleten i kroppen efter ytterliggare en helg med tjugotvå timmars jobb. Det enda jag har åstadkommit idag är duscha, ätit, kollat skit på tv idag, kommit på att jag har prov imorgon, beställt ett par skor, och snart kanske jag ska ta och köra och hämta min käre bakis-pojkvän.
jobbet har gått finfint i helgen och det har inte varit något större problem att ta sig emellan jobben utan att vilja stanna hemma!
asch, nog om mig och min helg. nu pyser ja.
ska se om mannen min är sugen på chokladdopp ikväll!

outfit

en outfit för någon vecka sedan!

hej och jevaj

inte tid med att glödda med bilderna sen helgen nu. hektisk och slitsam helg är vad jag har framför mig som redan börjar idag. Klar i skolan och beger mig aldelles strax till gymmet. Blir lite löpning och styrka och sedan ladda upp för en kvällsjobb! äsch, de här blir bra!

en toppen helg

hej. har inte haft tillgång till någon vettig dator med bra internet fråns nu.

Tänkte bara berätta om min braiga helg i helgen som nyss var. Var nämligen ledig från jobbet och mös hela helgen! blir rätt trött på att alltid jobba varje helg så man uppskattar och utnyttjar verkligen de helger man tar ledigt.
Helgen spenderades med min fina man och hans familj. Vi var till en början i Örkelljunga på fiskspaet där, har varit där en gång tidigare och man blir aldrig besviken! kittlas till lite från en början men sen vänjer man sig och fötterna blir otroligt fina och lena. (känns som jag gör bra reklam för dem..)

Vi åkte i varje fall vidare mot Helsingborg för lite shopping, mat och fika. Blev seafood fahitas på Haket, och försökte som alltid få Mattias till att smaka en bit fisk eller skaldjur. Han vägrar och säger att det är äckligt fast han aldrig smakat. Gott var det iallafall!! Fikade lite senare på ett super mysigt ställe som jag inte mins namnet på, man fick inte fota där heller men försökte ta några smygbilder. Mätta och belåtna gav vi oss hem med bilen full av kassar och ett gott humör. När vi kommit hem blev det ett mumsigt dessert vin jag tagit med mig och filmmys. Trivs så bra med Mattias och hans familj med!

Och allt det där var bara lördagen. MYSHELG hela helgen. tillskillad från den kommande.. 22 timmars jobb, det är vad jag ser fram emot. WOHO!

(har inga bilder här imed jag sitter på mannens dator, kommer så småningom)





RSS 2.0