chokladsprängda muffins

En ny kategori! bakverk. Slog mig nu, och varför har jag inte haft den innan. Jag som bakar så mycket!
Idag blev det Chokladsprängda muffins. Receptet hittar ni här!
Mina stora flöt ut lite och blev inte alls lika fina som dem små. Kan bero på att mina små hade stadigare formar än dem stora. Men goda blev det i varje fall!
Så här såg mina ut!

bakverk?

Har legat uppe hela natten med migrän och ett super tungt huvud. Börjar bli mycket bättre efter en runda i det kalla friska vädret,och har nu mumsat i mig lite gröt. Hoppas även på att kunna träna ikväll.
Som vanligt när jag är hemma och inte mår hundra så sätter jag igång med bakverk. Har en plan och hoppas dem blir bra med. & att allt finns hemma. Tänkte baka Chokladsprängda muffins.

hejdå dåliga blogg.se

så.. antar att det inte kommer gå att lägga in bilder idag heller, jävlarns dåligt det är! men skulle bara säga att jag är kär så det bara stinker om de.

lunch och champange

TJA!

slutade redan kl 11.00 idag och tog faktiskt bilen imorse fast jag ska cykla eller gå, men kolla ut?! ösregn...
Hade bara en lektion idag, vilket är en kul lektion som heter dryckeshantering. Pratade om Champange, och gud vad jag tycker det är intressant! Prov på Champangens historia, tillverkning och olika smaker tills imorgon.
Blev en fullkornspastasallad till lunch, och en knäcke macka med skinka. Och har även mumsat på favvis snackset nu när jag har röjt på datorn. ( frösna jordgubbar & hallon )
SÄG MIG VARFÖR DET INTE GÅR ATT LÄGGA UPP BILDER. BLIR LITE AGGRESIV HÄR HEMMA!!



JÄDRANS MÖG

Och så var vi där igen. Har legat i sängen i snart en och en halv timme, vridit och haft mig. Försökt med Facebook, Instagram, kissa, spela, räkna får osv.
Men inget tycks fungera! Snart blir det sömnpiller.

Är alltid hur trött som helst innan jag ska gå och lägga mig, men sen när jag väl lägger mig till rätta i sägen så är det som jag är i ett lekland och blir rastlösare & mer tankspridd än någonsin. Nedranns helvete med!


19.14

tjenare mannen!

Har bestämt nu att det är sex kilo fram till sommaren som gäller för mig, kommer ha en mamma som piskar mig i röven så fort jag inte rör på mig. Därför lika bra att sätta igång att planera aktiviteterna, styrka+kondition igår, spinning idag och simning imorgon. Har inte kommit längre än så än så länge. Men kan med all sanning säga att jag har gått upp några kilo av att inte träna, har blivit lat, trött, seg och haft dåligt humör. Bara tal om skola så dör jag inom bords. Man behöver trötta ut kroppen för att kunna sova bra under natten och sedan prestera bra dagen där på.
Fan det här känns bra, är inte den som ger upp utan ska ge mig tusan på att bli fast igen!! haha
Häng på ni andra med vet ja!
Ses efter gymmet och bad ikväll, hej faderitan tjoho.

sista lov-fredagen innan skolan börjar

Har inte ens skrivit om nyår. Men har i varje fall haft en sju helvets firande. Åt massa god mat hos Melinda och senare mot kvällen åkte vi in mot torget och sedan fortsatte vi dansa på Harrys. Och för övrigt kom jag på en rätt tjålig sak, nittiofyrorna kommer in på harrys det här året. Jag vill inte dansa med dem på fredagar. Tur jag jobbar varannan helg på Harrys själv.

Idag skulle det antingen blivit jobba på Harrys eller dansat där, för ikväll firar vi Fridas födelsedag. Blir nog kul!
Fast känner mig sleten i kroppen och därför blir det nykert ikväll och köra. Laddar dessutom upp för en väldans massa jobbtimmar imorgon !
Fryser för övrigt ihjäl i detta vädret och värmer mig nu i soffan med en filt, och ska snart ta en varm dusch.



RSS 2.0