malin&nellan

so fucking printed



lördagsmys

nu är det bara några få kvar , och ja man kan ju fatta vilka det är kvar när vi sitter och skämtar om fisar,bajs osv. vi är verkligen mogna. lina,micke,pedde,farmor lalla,lasse,pappa och sanna.

Sämst humor någonsin. jag fattar inte egetligen att man kan skratta åt bajs,& fisar? vad är det roliga egentligen?

någon kanske känner igen sig? att någon eller än själv släpper en fis så börjar man as garva. och att någon drar ett bajs skämt och man knäcker sig så kul det är. man viker ihop sig,blir röd i huvet och får knappt någon luft! någon som känner igen sig kanske, jag hoppas iallafall det så vi inte är helt för onormala!

gillar iallafall min släkt. Jag är egentligen inte alls den dära familje/Släkt människan och är ändå rätt kass på att träffa dem-.- men det är roligt när man väl gör det och det är väl lite därför också det är kul, just för att man inte träffas så ofta. jaja inget mer serious snack, jag är en fjolla och ingen politiksnackare! puss


namnfest

lillebrorsan har namnfest. idag firas det med släkt och dem närmsta. Sanna,Pappa och pede sjöng och spelade en jätte fin egen gjord sång. Säger bara att man kunde inte titta på farmor lalla, faster lina eller faster petra dem är värre än mig. Riktigt sentimentala! jag vet vart jag har fått det ifrån iallafall.

nu är det mat tror jag, hörs senare!


himma

nu är man home! i mitt extra home dåja,

puss på familjen jansson! musen har dött dessutom, har ej berättat men vi har hört en mus här och så nu har den dött i fällan





puss

festfestfest

nu blir det party! exakt så jag vill ha det på en fredag. härligt.










mitt hår är choklad

blev att färga håret idag ist,




puss på di

jag just en titt på sötisen blogg där hon skriver hon skulle överraska mig och annette med mat, för hon var ju ''så'' överenergisk.. Hmmmm rundra vem som ligger och sover på soffan nu?

FELICIA


krokodil tandborste

jag och fliss var uppe till 6 icke bra, jag somnade iaf sen. men felle har varit vaken tills nu när hon somnade i soffan.
snackar med några på msn, funderara på att göra mat. sitter på badrumsgolvet  borstar tänderna och har precis duschat.




mina söta små frö

okej okej okej jag vet jag har verkligen varit sämsta uppdateraren någonsin..

men vafan har man inte lust så har man inte. ska berätta mer och lägga in bilder imorn när jag för en gång skull är hemma.

åkte till eslöv tidigt imorse. I know det är världens håla, men jag socialiserade mig lite med min mormor idag (bra amanda)  handlade en samets tröja,två hårfärger och en fin liten stickad sak ;P sak och sak, en tröja men ändå.

nu ska jag och felicia dra och handla något gott sen blir det färga håret. utväxt till max. btx har klippt mig. kort blev de :o aso inte så där super kort men jani fick klippa bort det slitna ''(

 utväxt till max!

 någon jävla turkhårfärg!




SHENA TIGHTASS ;)

bilder sen fredags. var på äventyr med vicor, felicia & cosse.









jag tänker lata mig hela dagen, det är en sak som är sant!

oj oj oj, det är det jag har att säga sen gårdagen. Det var riktigt kul! tack malin&emma.

bilder kommer senare, är fortfarande hos flisset. Har inte allt för mycket mer att säga än. så vi hörs senare♥


fääääst

nu bär det av till fest! bilder kommer imorgon. PUSS


MUMS! :D



/ AMANDA den söta!

amanda min panda :D

Matilda slänger in ett litet inlägg :)
jag ville bara berätta lite om min vän..
Hon är ju ny i min klass, en liten flicka som e verkligen nyfiken av sig.
Hon har långt brunt hår, bruna ögon kanske.

En vilding måste ja säga! :O

hon och jag brukar cama och ha lite camsex och lite så. Har inte hänt hit en tills men jaa jag tror båda hoppas på att den andra ska ta första steget. Men jag tror nån kommer göra de snart (i)


JAAA, de e AMANDA jag snackar om!!

en liten bild får jag bjuda på oss två. mobba den inte.



eftersom ja bloggar, och amanda terrar mig på msn hela tiden "done?"  "e du klar, ?!"
men ja tar tiden ja behöver! de vet hon!:)



ja hade tänkt skriva denna låten till henne, men jaa. som sagt Jimmy stal den från mig.
men ja gillar och kan hela låten :) och sjunger den för henne natt som dag (A)


Alla barnen har dildos i gummi
utom Amanda
som har gjort en i jakaranda.



Neej, nu får ja sluta innan amanda terrar sönder min msn (a, haha.

kolla gärna min söta blogg.
// Kungen Matilda Svanlund

hjärtat mitt

jag har en söt vän som är jätte duktig och pluggar just nu, jag tycker vi alla borde vara som henne. duktig och pluggar går en bra linje, röker&supar! ja det är bra felicia! haha. älskar dig hjärtat♥


det värsta är att jag verkligen tycker det är kul!

varför har jag så kass humor:










det värsta är att jag verkligen tycker det är kul! puss

panik

hejsan, 
 
är sjuk idag med. tråkigt som tusan. blir nog skola imorgon, är bombens förkylld men det börjar lätta lite nu iallafall. Imorgon ska vi ha prov i köket, praktiskt och teoretiskt, fruktar det som fan. har inte pluggat någonting och börjar få ångest och panik för det som fan!

måste åtminstonde läsa igenom det!!

för er som inte fattade det så tänkte jag också säga att det gulliga inlägget om oliver har han såklart lagt in själv! (:



puss

min dröm! LÄSVÄRD

nu kommer jag här igen med mina konstiga drömmar. btw är sjuk så vaknade inte fråns nu.

Jo det började med att det skulle vara björket, jag bodde på ''landet'' med min mamma, jag hade precis gjort vid mig och drog igenom mitt hår. mamma hade klippt av det! jag skrek och var jätte arg. Jag skulle dessutom ha förfest, fixade håret någerlunda och det blev helt okej. sen på förfesten så kom felicia, balcer, lulle, clarre, szulan, jacke, jenny, linn, & ngr andra som jag inte mins.

Det börjar då med att szulan och felle kommenterar hur kort hår jag hade. jag blev jätte ledsen och började stor lipa (sån mes, haha)

Vi började dricka, en vin och lite öl. lika så gjorde szulan. Han var typ huvudpersonen efter mig. Sen åkte vi sån minibuss in dit. så kom vi till björket. Felle försvann någonstans, lulle ocg balcer stod och dansa med några tjejer. där var inte så mycket folk inne när vi var där heller. dem hade ny inredning med tusen färger och lysrör. Clarre hamnar då i bråk så drar vakterna in han till en hörna så hoppar jag och szulan över en bardisk och gör sån james bond rullning fram till clarre (precis som han vore vår kung).

sen märkte jag och szulan att fan vi är inte så fulla eller så, så vi drog ut från björket. träffade massa fulldrägel i kön, bla macke petersson (drömmer alltid om han) , tobbe & mimmi.

så ville iaf jag och szulan ha mer dricka och vi ville ju inte åka tillbaka till ''landet'' där jag bodde. så vi gick iaf igenom stan och vid godishörnan ser vi jenny,linn och frida som står och häller upp något liknande vodka i små vita plast glas. & jag och szulan fick en mugg. Sen gick vi från dem, vi gick ner mot badhuset och där fanns ett skåp så sa szulan kolla här! -jag ska fixa dricka till oss, öl och cider? , blir det bra?

så bröt vi oss in i ett hemligställe som liknade systembolaget fast det var bara FBI agenter som kände till det. Szulans farmor jobbade där så han kunde koden in. vi gick ner för en brant trappa så väntade jag i slutet på trappan. szulan gick ner till hyllorna med dricka han började langa upp till mig. sen kom en FBI agent och så at vi inte jobbade där. så han kallade på förstärkning, det kom en kille till och dem började skjuta efter szulan. dem träffade inte.

till slut fick dem fast oss, och då kom också clarre,felle och balcer fast. (på samma ställe aso.) vi blev tagna och dem drog in oss i ett rum, dem tog av alla våra kläder och sen smörde dem in oss i marinad och tände en bransa i mitten, stängde dörren och gick. där blev min rygg,felles ben, szulans näsa,clarres mage, blacers mage grillade som kycklingar. (ni vet när det blir så där gott och bränt) vi var i det rummet i 38,5 timmar. 

tillslut kom en FBI tjej och hämtade ut oss, så sa hon retfullt -Mm vad gott , det luktar kyckling! sen skrattade hon. Vi var helt utmattade av värmen och blev väldigt glada av att få komma ut i vanlig luft, så vi struntade mest i hennes kommentar. sen fick jag och szulan in på möte med dem, dem frågade ut oss om varför precis som i CSI.

dem andra gick fria, och när vi tillslut alla kom ut så var det en mega fest där ute. en gatofest som en parad över hela stan. det var lysrör och tusen färger precis som inne på bjöket. och vi hyllades som REAL KINGS.

SLUT.

medverkade: jag,szulan,felle,clarre,jacke,linn,jenny,macke,mimmi,tobbe,szulans farmor,FBI agenter, vakter på björket & kyckling.

har dem knäppaste drömmarna, I KNOW! ska nog skaffa en kategori med drömmar. har ni någon rolig dröm någon gång som ni vill delje (som jag kan lägga ut) så skriv till: [email protected]


♥ dag

sjuk , ja vad annars med det sämsta imunförsvaret så förvånar det mig inte ett dugg!


bilderna får tala







Oliver Nordh




Jag har nyss hittat världens bästa låt ----> www.myspace.com/raindropsonrosesswe
Oliver som sjunger NATURLIGTVIS jag menar. Han är bäst.


jag och min armé tröja ska gå och lägga oss nu

nu blir det väl sova, ska upp och jubba tidigt imorn. eller ja tidigt och tidigt det berors ju på. typ 9.00 måste jag senast gå upp.



PUSS på dig

fellepelle

glömde lägga in mina bilder jag skulle lägga in igår, blev ingen bloggning på datorkunskapen idag och det har heller inte blivit ngt med det idag.

har shoppat lite idag med, mascara,punder,ny piercing och nya öronhänge+en flarre.

var med fridde idag, och sen var vi lite med mash,mohamed&dennan lite. är iaf hos sötisen nu. saknat sötisen jätte mycket. så nu snackar vi skit och dricker kaffe.








nya piercingen.

telesnor

slutade tidigt idag, 11! kändes knappt lönt att dra till skolan. efter skolan blev det graffiti med sötismamman. sen kolla klocka, blir till att köpa en grön eller turkos jetset till sommaren. axent hade också en sjukt snygg klocka jag blev lite sugen på!

förlängde abonemanget idag så nu ringer jag gratis till alla med telesnor i 2 månader sen kommer jag betala öppningsavgiten på 79 öre. älskar att man kan snacka i typ 3 timmar för 79 öre ;) smsar gratis till alla. och surfar gratis i 2 månader. känns bra. men var lite sugen på att köpa en blackberry som jag har viljat ha cp länge!

köpte två klämmor i brist på att jag inte hitta det jag ville.

tränade en timme på gymmet och snart är det två timmar volleybollträning också. puss


streching (som jag fortfarande inte vet hur det stavas) är viktigt.


ett smarrigt äpple efter träningen gör mig gott!


sötis klämmorna.


veckan vänder

köket hela dagen , farligt god mat. (ni som läser och inte går HR , ni tror säkert vi kränger upp allt vi äter och blir fläskisar. men man gör väldigt mycket men äter verkligen inte mycket av allt)

idag gjorde kallköket (där jag är)vanligkräm, bakade ut gårdagaens bröd, frukost bullar, grovbröd,vaniljkräm,gräddtårta, ngn annan tårta, chokladbollar, brownies, munkar utan hål och fyllde hälften av dem med vanlig kräm, cesarsallad och till sist någon sås. missade säkert något nu.

varmköket gjorde maten idag som bestod av egengjorda pommes,brocolli och sånt,sås, kött. mins inte nu vad de hette men det är sjukt gott iaf lite sådär halvt blodigt. sick gott iaf.

tränade dirr efter skolan, 1,5 h på gymmet är alltid skönt.

stretching, sträckte vänstra delen av rumpan igår på volleybollen. inte skönt!


sen blev det lite Gá tittande med. fan vad snygg han är sjukt!

PUSS♥


varför ska alla ha massa problem nu för?

blogg.se är helt jävla konstigt hos mig :s

blev 2h träning idag, volleyboll dessutom ;) imorgon blir det gymmet och plugga på serveringsläxan och mitt prov till nästa vecka. ska snart ha praktiskit prov i köket också ju. (gillas inte) haha.



VIKTIGT MED STRECHING!


jag är glad för din skull

lite fula och fulla, hemska och nazty bilder sen björket,


philip&bekim


malle


mimmi&matilda


boy och jag


boys, ola och bojjan


boys och jag, macke,jag,dennan.

PUSS♥


brrrrr, kallt

igår gick det inte att blogga :o

köket idag , roligt & många skratt idag. gjorde leverpastej med peppe och jag trodde jag skulle kräka när man malde fläsket och levern. det såg verkligen ut som bajs. lösbajs dessutom örk!

hade gärna tagit foto så ni hade fått se men då hade väl jag fått en utskällning av ingemar.
MATILDA IDAG;



dem söta vantarna jag fick låna av svanen idag

party all night and sleep all day

spelade volleyboll hela dagen igår, maxad otur att vi kom reserv till sm kvalet. jaja saksamma ville inte ens vara med egentligen :P

kom hem typ nio gjorde vid mig sen jävlar var det PARTY PARTY. förfest hos sebbe, där var kul folk trevligt värre. sen blev det björket. vi kom dit rätt sent om man säger så. efter blev det schebab på freds fick ju lite sås i huvudet av mimimD och jag fick sinne på flickan :D

ont i hakan, mimmi har bulor på benen och felle är allmänt skadad, det gillas!

hörs senare, ska hem till sebbe en snabbis sen ska jag hem och fixa med mamma. det ser ut som tredjevärldskriget hemma.


sen sommras,♥


heheheheheheheh,

jag är fett mobbad.
Har länge velat säga de.
PUSSS

converse

har hämtat stuffs idag, varit hos mimmi. firrat massa. handlat matsäck och lite annat tills imorgon. mött upp bonnie och ännu en gång fixat lite.

är hos mimmi. tänkte visa mina nya skor. tack kusin!






fredag

sitter i skolan nu, datorkunskap. så jävla tråkigt det är! helt meningslöst. det man gör kan man ju i pricip redan och man lär sig inte ett piss. negativ,kanske. men tråkigt är det iaf.

dagens outfit bild kommer in senare idag, på dessa fattiga dataskärmarna finns ju inte ens en cam? :o

idrott snart, puss


gårdagens inlägg

måste snart sova, oskar gör mig glad. vi diskuterar världsproblem och grejor. jag ska gifta mig med oskar när jag blir stor. det har jag lovat nu♥

för övrigt så sitter och jag dräglar över sommaren, checkar feda brills till sommaren.



jag blir galen :S

på dåligt humör, trött, irriterad, pms, tusen tankar i huvudet. och kan inte bestämma mig om/för någonting?!

fan också då, felle ring mig så fort du ser detta. eller skriv till mig iaf. PUSS

skola nu :(

morning morning!

är hos erika, ätit en macka. ska till skolan , hörs.puss


godnatt

nu måste ja fan i mig sova, säger bara internet is to die for ;) tack mimmi för du visade mig den sidan. ;) HAHA.

puss


whhaaaat ? hahah

mimmiD

har varit i köket hela dagen , skit trött har jag varit med. blev lite mer pepp efter skolan när jag fick träffa underbara erika (med pissegult hår), mimmiD och nellan.

erika håller på att färga sitt hår från svart till ja jag vet inte riktigt vad det ska bli för färg. sötnosen har färgat de fem ggr på tre dagar :O sick!! men det blir säkert bra!

nu ska jag hem till mimmiD. har btw var duktig och städat hela toaletten aso inte själva toastolen , eller den också men menar WC rummet. ni fattar ;)



DAGENS SNYGGA OCH RÄTT SLAPPA OUTFIT ;)

puuuuuuuuuuuss

jippie nu är jag glad,

JACKIE OCH PATRIK VANN EN KVART MILLE, MEN DET BÄSTA AV ALLT VAR ATT CIMON KOM TILLBAKA :D

PARADISE HOTEL

NU ÄR DET FINAL OCH JAG ÄR BÄNKAD SOMFAN!


tycker synd om mig själv.

facebook,bloggar,msn,bilddagboken,hotmail,klädsidor och exitez har räddat min dag.

har ont i magen , mår illa somfan, feber, och alltmänt hängig.






if i just love shopping!

är inne på min 2,5 film nu . kollade inspelningen på tv och där var ju en massa bra filmer! fast skulle se wallander som jag spelade in igår så var där bara halva. där av 0,5 :P

shoppingen i lördags;





bilderna fick bli svart vita
köpte en super härlig tjocktröja också!

no lifer


1. Hur mycket pengar har du på din mobil? Abonemang
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? japp
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? datan 
4. Hur lång är du? 176 cm
5.vilken är den senaste filmen du sett? började att se 2012 igår
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen: Hej är du i skolan idag :D puss
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? spelar ingen roll
9. När såg du senast din mamma? igår
10. Icke godkänt i något ämne? nej jag är inte kass
11. MVG i något? nu vet jag inte, men hade i idrott förut
12. När vaknade du idag? 8.45
13. Vilken är din favoritplats? just nu, sängen!
14. Vilken plats föredrar du minst? varma,trånga,rökiga utrymme. 
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? förhoppningsviss usa
16. Hur stor är din säng? 120 typ
17. Vad sover du i? trosor
18. Hur många kuddar har du i sängen? 5-6 st
19. Var har du bott/bor? sösdala,hästveda,massa olika ställen i hlm & en massa olika i malmö
20. Tycker du om kinamat? just love it
21. Tycker du om kaffe? beroende
22. Vad dricker du helst till frukost? kaffe, vatten
23. Kan du spela poker? jadå
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? japp, en gubbe
25. Vill du ha barn? max två
26. Kan du några andra språk än svenska? engelska, något ord på finska, något på albanska, något på tyska, något på franska och något på spanska
27. Har du någonsin åkt ambulans? aa
28. Föredrar du havet eller en bassäng? beror på,
29. Vad spenderar du helst pengar på? allt nödvändigt
30. Äger du dyrbara smycken? ja
31. Kan du rulla med tungan? såklart jag kan.
32. Vem är den roligaste människan du känner? blom är sjukt kul faktiksit
33. Vad har du för ringsignal? sony ericsson classic
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? jadå, en klittrig kläning jag kände mig sååå snygg i!
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? mina hörlurar
36. Kan du byta olja på bilen? vart ska den vara ens?
37. Vilken var den senaste boken du läste? läser inte böcker
38. Dansar du i bilen? såklart jag gör, särkillt när mash kör Xp
39. När var du i kyrkan senast? aldelles för längesen tyvär..
40. Hur många hål har du i öronen? 9
41. Har du någon piercing? 3
42. Har du någon tatuering? 1
43. Har du provat droger? nej
44. Röka eller snusa? japp
45. Har du pojkvän/flickvän? Singel= tusen gånger skönare
46. Vad är ditt mobilnummer? -
47. Vad ska du göra ikväll? plugga servering och sy erikas leggings
48. Har du några syskon? en lillebror
49. Vad gör du nu? detta testet, och tänker på en massa ;D

blog ya later

när jag skulle lägga in ett sista inlägg igår så bara slocknar hela datan, förståligt om telias internet hade lagt av för de strular alltid. men nej då stängs datan av, förstår mig inte på sånt. & är inte speciellt teknisk för den delen heller.

& kunde ge mig fan på att jag skulle vara sjuk idag!
detta får mig att skratta när jag bara är hemma och tycker synd om mig :P

















RSS 2.0