fan ibland aso, ibland älskar jag livet

tältet uppe, fede packningen, booze, härliga vänner och dem tre bästa dagarna på året. love it!

emil lever lite hemma hos mig nu under siesta nu med ;P



puss

SIESTA

JAG ÄR SÅ SJUKT PEPP NU SÅ JAG INTE KAN FATTA DET SJÄLV.
hämtade bandet idag, gick in en bit på till campingen också, himlans långt ifrån där banden spelar. Har löst allt nu,
CHECKLIST


Imorgon efter skolan lyder schemat såhär: möta felle, dumpa ** , ta tält och cykel+kläder, möt mimmi, pumpa cykel, möt amanda&kajsa medmera. Sätt upp tält. Hörs imorgon. PUSS

GRATTIS, läs farmor

BTW GRATTIS NELLIE SOM NU ÄR 17BAST. (åtta dagar tills jag är sjutton)



Tänkte därför också lägga in en bild på klockan jag önskar mig av farmor imed jag vet att hon läser min blogg. Jet set Transparent grön med strass stenar finns på Ur&Pen i stan.

Fredag,Lördag,Söndag,Måndag

blev inget inlägg varken i fredagskväll,lördags eller söndags.

Fredags var jag hemma segade tills jag insåg att jag inte ville vara hemma och ha tråkigt då jag övningskörde till tyringe mötte upp lisa sen drog vi på fest till kajsa. Var där bara ett tag sen drog vi ut på Tyringedagarna.
kvällens citat: Lisa, ta inte räksalladen den är till imorgon. Lisa parodi på citatet; Lisa starten är till imorgon ta inte dem.


Lördags, hem ut med vovven, vända upp och ner på garderoben sen back till Lisa. Hennes mamma hade avskedsfest så vi var där och käka och så sen drog vi till Hanna. Trevligt där, Dennan,kajsa,Hanna,Fridde,mash,Vanessa,Byberg,foppa,Lisa och jag förkröka där lite. Sen drog jag och lisa till Kajsa och dem andra till Matilda. PARTY ALL NIGHT. måste säga att jag verkligen gillar hemma familjefester. så himla mysigt (:

Söndag sjuk&bakis.

klart jag såg detta braiga program ikväll. Har dock pluggat som ett svin hela dagen. Planerat siesta, gjort ett tal, gjort filmrecention börjat lyssna på ljudbok, läst igenom engelska recention bok, läst livsmedels häftet och börjat med svars häftet till livsmedelkunskapen. USCH, hemma sjuk idag därför jag har hunnit.

är hos intarna

nu blev de åska,

 en av gårdagens outfiter. bytade ett ex antal gånger.

OLDVERSION.

Igår var en rätt tung,seg men ändå händelserik dag. Var i skolan, gjorde naturkunskap omprov, rälig lunch och sedan begravning. Inget jag gillar direkt. Men ett sista förväl är alla värda (:

Bilder kommer i helgen.

Nu sitter jag i skolan, har datorkunskap nu, (det tråkigaste mest meningslösa ämne i skolan)
Snackar skit med FISEN och snart ska vi väl ut. Íkväll blir det tyringe. Vill inte att alla ska veta att jag ska till luffarbyn på ''tyringe-dagarna'' det är tack vare lisa jag följer med.


OLDVERSION.




tisdag och snart onsdag

teoretiskdag idag, drygt som tusan. Har blivit kallad ''nyttighetstjejen'' rätt så många gånger idag. Bara för jag avstår, godis,läsk,eferrätter och liknande betyder det inte att jag är världsnyttig vad gäller allt annat åt faktiksit vårullar och friterad kyckling i går (: älskar kina&thaimat!!

Imorgon är det konferansdag för halva klassen och halva klassen är i köket och ska servera oss på konferansen. Jag ska upp i hyfsad tid, vi ska vara fina och grejor ju. Ska locka håret med så det tar nog lite tid..




mina nya fina sandaler jag köpte när jag var i malmö igår kom till anvädning redan idag i det fina vädret!!


Jönsson´s

a little party at addes and mattias house.
mimmi,pontus,felicia,adde,mattis,anton,elise made my night&morning.




fest med dessa rumporna + anton.


go och glada

fest som fan. jag tobbe och elin är iallafall på toppen!!!






BARA fredag!!


RÄLIG BILD SEN MIDSOMMAR.

var med dennis,mash,fridde,foppa,weijan,swärden,tobbe&felle igår. Spelade poker och chilla. Drog iväg lite sen med. La mig i varje fall fyra i morse. Starkt jobbat amanda!

Idag ska mamma ha fest här hemma, hjälper till hör hemma och sånt nu sen blir jag ut kickad efter käket. Och då blir det fest hos babe.

puss, ÄLSKAR att det bara är fredag!!

S.K.I.L.L.N.A.D & I.N.B.L.I.C.K

allt i skolan är så stressigt nu, ligger back till tusen och måste verkligen försöka ta tag i detta nu. Och att börja planera bättre hade inte suttit fel. Är less på att höra av mamma hela tiden '' som jag sa du borde planera bättre'' den meningen tar mig för tillfället på psyket!!

känns som man ska få ett sammanbrott på allt när man nu så nära till slutet får reda på att man har så mycket kvar. Men det är de som är skillnaden i gymnasiet och högstadiet. Gymnasiet måste du ta hand om det själv, ta ansvar, skriva upp och göra saker till fullo och i exakt tid. Medans högdtaidet var en helt annan sak, där flöt man igenom det mesta rätt lätt (om man bara var ute efter ett godkänt vill säga) lärarna påminde dig om du hade rester och så vidare. Men nu är det så mycket större ansvar.

Det gäller att gå in med rätt inställning och sen inte dra på sig en massa skit så man ligger och dras med det tills nu när det är 32 dagar kvar!

Hade missuppfattat tiden till teoretiska provet i varmkök helt. Det är idag (imed klockan är över 00.00) har slitit och pluggat som en djur sedan 15.30 och är fortfarande inte klar. ska sätta mig och läsa i gastronomiboken nu. PUST, vill bara sova i nybäddade sköna sängen..

PUSS


bagarN

Hejhejhallåallihoppa!!


blev väckt av felles mamma vid 07.15 :o sådär trött inte överdriver fast mina 6 timmars sömn-.-

min plan var att jag skulle dega framför tv sen när jag kom hem men nej då var jag pigg som alltid är jag morgonpigg kollade upp lite recept, gick ch handlade och gick ut med hundfan och i några timmar har jag bakat. Tog precis ut andra plåten med sesampinnar (MUMS TILL SALLADER) och efter tredjeplåten ska det in två plåtar frukostbullar och sen ska jag göra american panncakes.

Fan vad duktig jag är ändå! bra sätt att fördriva tiden på också! :D

Sen kommer amanda vid 16.15 så ska möta henne på stationen sen ska vi jobba hela kvällen/natten. sen sover sötisen här (Y)



så här svullna är mina läppar varje morgon, på gränsen till kissevarning örk!

fredag

var i stan, köpte en ny berlock till mitt armband och nu är där nästan ingen plats kvar. Kommer bara lägga till eller byta ut om det är någon som betyder något speciellt som en hel del redan gör (:

köpte också en hemligsak och en tröja. visar tröjan någon annan gång.

la in däcken dirr när jag kom hem sen träffade jag weijan,wesslan,tobbe & jackie dem var snälla&söta som följde mig till stan för att sedan bege mig hemmåt mot felicia. och nu är jag här. Sitter med min reservfamilj haha ;)

har ''volymmaster'' iserat felles hår så nu liknar hon verkligen ett troll. ni borde få se men tror knappast hon ställer upp på bild.


peace man peace!

PEPPE SÖKER KÄRLEKEN

PEPPE-MAN HÄLSAR HEJ TILL ALLA SMÅ FLICKOR DÄR UTE. ÄVEN MAMMOR.

Peppe är 17 år och fyller snart 18 år. Han är en söt,trevlig kille i sina bästa dar. han spelar fotboll och är riktigt grym. Han ser sig som en positiv sexig kille som hade behövt en tjej som städer rummet. Hon ska vara bra på ett och annat med ;) 

Utseende hos tjejen:  Blond,eller brunett ingen ginger här inte!! stora bröst, stora läppar och en äckligt stor röv.

Negativt hos peppe: snusar.

Positivt hos peppe: ingen player.


10 snabba:

hemmakväll/festa
coca cola/fanta
stor/liten
sommar
/vinter
vänner/bruden
doggy/missionären
lisa/filip
corona
/norlandsguld
fult ansikte,fin kropp/fulkropp,fint ansikte
personlighet/utseende



    

GRATTIS MAMMA

trött så satan imorse, piggnade till i duschen och sen var det bara att göra sig klar för skolan. Ringde såklart och sjöng för min mamma i morse som fyller 41år idag. GRATTIS MAMMSEN.

Nu ska jag snart byta om till något lite mer kvälls fint, köra och möta upp mormor sen ska vi tre ut och käka och sen antagligen bio men då blir det nog bara mamma och jag!





fick mitt nya duvblåa linne från monki idag, inget speciellt men passar bra till shorts och höga kjolar, linnet ska sitta pösigt. Det är kort och brett!


konstig och suddig bild sen imorse innan jag skulle dra. har haft en bra hårdag idag :D

så då!

Har fan i mig lagat lassange till 30 pers idag. Har tänkt på det där mimmi skrev att jag är kass på att lägga upp bilder och så, men det är bara det att jag har märkt desto mindre tid jag lägger framför datorna (alltså blandannat att blogga) desto bättre går det för mig i skolan. Och skolan är ju faktiskt mycket viktigare.

Har degat,haft ont i magen,data nördat mig, pratat med felle, blivit mer förkylld, lagt bilder på datorn, träffat viktor och nu sitter jag här med mitt kaffe som snart kallnar...

Har inte haft tid&ork till att göra om någon bild, men ni får se lite orginal istället.


recka,jonna,emmie & felicia i hässleholm i väntan på malmötåget.


fyfan sicken fokus på feda huvve, men glada var vi!!


Pontjac och mimmiD


Kisse paus hos pappa för alla brudarna innan timmarna i kön började.

Mimmi&jag&felle i väntan på tjejernas uppsjungning.


MimmiD


Jag vet ifasen vad vi håller på med.


Jonna tog en bild på mig, tur ni inte får se bilden när jag ska försöka ha linsskyddet i munnen :S


Dem tävlande emmie,erika & felicia. Som ni ser var där rätt tomt efter timmars väntan.


Pepp innan dem skulle in..


GODNATT  sötis ogge hälsar hej till alla snygga brudar också :D


mimmi gästbloggar.

Eftersom Amanda har blivit för upptagen av något annat i sitt liv och bara lovar en massa
bilder hit och dit men de aldrig kommer några. KOM IGEN NU PANDY! Just de, jag menade
att då får jag blogga åt henne ..

Amanda längtar till siesta och till nästa vecka för då är vi lediga två dagar, eller det är vad jag
längtar till med ja. Kör på lita bilder istället.
Ha de fint, Puss Mimmi




succé ? :s

200 svenskar hemskickade efter bråk i Helsingör

Cirka 200 personer avvisades från Helsingör efter att ha ställt till med bråk. När färjan anlände till Helsingborg anmäldes fem fall av misshandel och en 19-årig man omhändertogs misstänkt för ringa narkotikabrott.



Helsingborg/Helsingör. Vid femtiden på Valborgsmässoafton fick polisen i Helsingör larm om att ett 20-tal personer slogs med flaskor på Kronborg. Tre polisbilar åkte dit och kunde konstatera att omkring 200 svenska ungdomar samlats på platsen.

Enligt vakthavande befäl vid Nordsjällandspolisen drack ungdomarna mycket alkohol och "svinade ner". De beordrades att städa upp efter sig, och gjorde så. Sedan fick de poliseskort till färjan. Enligt vakthavande befäl gick det lugnt till och ingen greps.

Helsingborgspolisen blev under tiden förvarnade, och när ungdomarna anlände till andra sidan Sundet stoppades de.

Fem anmälningar om misshandel upprättades och en 19-årig man omhändertogs misstänkt för ringa narkotikabrott. Av misshandelsfallen ska fyra ha skett vid Kronborgs slott i Helsingör och ett ombord på färjan. 19-åringen uppges vara misstänkt för tre av fallen.

Ingen uppges ha skadats allvarligt.


Valborg

har varit sämst i världen på att blogga på senaste. Valborg igår, bilderna kommer lika så dem från idol bara det att jag är sjukt seeeg!!

var i Danmark med en massa, jäkligt kul tills det blev bråk och vi blev utslängda av poliserna från landet :S
Bra att det stod med i Aftonbladet idag med, hehe! så kan det gå.

Sen begav jag mig till Tyringe, Var med Jonte,Lankan och Adde ett bra tag sen så träffade jag dem härligaste brudarna och sussade bakom ica. ;) nej sov hos Lisa.


RSS 2.0