gillar att klockan är framflyttad

Baren hela dagen, blandat goda drinkar. Sex on the beach & blue twist. Hem till erika lite, änltigen waxak armarna på MONDO salongen, rätt ont ja!!

Stan, ska köpa en jeans kläning, spinning med faruk. Och nu käk. Hörs senare. PUSS


Skidresa...

...nattåg, fullbokad kupé, stressade människor på väg till jobbet, snabbtvätt i ett handfat, frulle från kylbagen, buss... äntligen framme, skidåkning i skolsken, regn, snö, dimma, dis. Våfflor, plump, skitgubbe, filmtajm, bubbelpool, simning, hotelfrukost i 2 timmar. Skidprincessan började som Stig-Helmer slutade som Anja P Berg med skadat knä i linda.... mamman började och slutade som Mimmi (utan Rejne) i fjällen... tåg hem igen, borta bra men hemma bäst!
// mamsen


Borta bra men hemma bäst

Nu är vi inne på sista dagen, mina knä är knas,har är snö och minus. Jag vill hem till vår,vänner,familj och träning.(skolan är ju inte så efterlängtad) Hur som helst ska jag&mamma på frukostbuffe nu, ska bli gott!! Hörs senare, puss ((Somnade igår v))

hemlängtan

Fatta jag har börjat owna i backarna nu! eller kanske inte riktigt, men på god väg ;)

Blev bara några åk idag på grund av det super dimmiga vädret, har varit och checkat in Experium och lite sånt annat.  Saknar mina vänner som tusan!!




















Hot'n cold

Har tagit lite tid för mig att hitta tillbaka till bloggen, två-tre dagar:p Är ju som sagt i sälen,stöten nu. Första dagen i baken sög jag, jag var verkligen usel. Tur jag tog en lektion!!! Igår gick det mycket bättre och just nu är mormorsbacke den bästaste backen för mig,hehe. Kanske låter tråkigt, men jag gillar inte där det är as brant. Jag trillar bara då, sammanlagt har jag än så länge trillat 6 gånger:p Idag sitter jag inne och pluggar istället för att åka, i varje fall nu på förmiddagen. Det är kvällsåk idag med så då ska jag "röja" i backarna. Båda mina knä har nu blivit värre därför pluggar jag. Jag lever iaf, och jag lägger in bilder senare ikväll om jag hinner! Puss

mamman&jag

Det tog fan ta mig 16 timmar hit! men nu är jag här iallafall.

Torkade bananer och DH!

STÖR ER.♥

sthlm-mora

nattåget gick bra. fast lite sådär konstig med ändå mysigt var det. Smala gångar med blå ljusen, sen hade man ett ''bås'' eller vad man ska kalla de. I dem båsen så var det tre fack med små sängar,kudde,lakan/påslakan, och filt. När vi hoppa på i Hlm så var vårt ''bås'' fult alltså dem fyra platserna ovanför oss var där folk i. Skönt att ligga längst ner.

 Men som jag sa till mamma att det är tur det inte var Andra eller Första Världskriget när dem var på dem judelägerna för då ville man inte ligga längst ner och få allt bajs och kiss på sig...

Sitter i varje fall på tåget från Sthlm-Mora nu. Läser favvis tidningen Seventeen magazin, dricker Ramlösa jordugubb&lime och har lite koll på Conny som sitter ensam här i kupén, modig tjej det som åker själv!! Gottsnack conny ;)


Datan följer såklart med!

Engelska oförberett prov idag, helt ok!
livmedelskunskap, helt ok!
Lunch, helt ok!
juicen Jordi bjöd mig på, helt ok!


19.00 spinning pass med Faruk och Sejla. Gick super bra. Lökigt som fan, riktigt kass luft där inne så det blev imma på hela speglarna. Men en timme i lök och kinkiga ''visaren'' klarar jag väl av :D Vi bestämmde oss för att boka in lite nya pass tills när jag kommer tillbaka.

Har packat nu och 23.30 kommer taxin. Nattåg till Sthlm, uppehåll sen vidare till Mora. Mammsen och jag ska till Stöten och ragga killar i backarna ;) Nej men ska köra skidor en vecka, ska bli kul att få spendera lite tid tillsammans med mamman min♥

Första dagen blir det privat lektion (åtta år sedan jag åkte sist) vill inte skämma ut mig rejält och åka i någon grupp. Redan pisamt att få ta lektion. hehe!

Nu måste jag dra. Vi hörs PUSS MINA FRÖ.




godnatter



Nya fina väskan från favvis affären monki . Älskar redan den!!

Usch nu borde jag ta mig i kragen och försöka sova. try to sleep. ''oförberett'' engelska prov imorgon.
Sen bär det av!

tur du somnade när jag skulle stanna uppe i natt och underhålla dig simme. tack! :D

hejsanhoppsan

Skrev ett långt super bra inlägg innan när jag satt på tåget men nej då försvann de? jag hatar när det blir så.

Funderar på att dra ut, kanske gå lite? träffa någon så här vid halv tio tiden, hehe. Men nejdå då sitter jag och letar fakta till ett skitarbete.

Handlade idag, som jag visste. jag kan inte vara i malmö inte ens en dag inte ens 6 timmar utan att handla något :o det är som ett beroende!




D R E S S U P

torsdag:



fredag:



måndag:


tisdag: kök
onsdag: kök

Torsdag:


Fredag:


söndag är en mysdag

Har nyss kommit in igen från en utrunda med pappa&jack. Lunchade på någon uteservering först gången man käkar utomhus det här året!

Grillad kyckling&pesto macka, sallad och kaffe. mums.
Funderar på att dra innan 16.00 här ifrån för monki stänger fyra och jag var där innan och där är alltid något man vill ha för ett billigt pris. Jag kan inte undgå att älska deras kläder.




Next malmö

1h springning på löpbandet imorse och nu äntligen framme i malmö, blir åksjuk av att åka bil.. Puss

fredag brukar inte vara en hemma sittar kväll, visst brukar det inte?

Idag måste jag själv säga att jag är riktigt nöjd med min insats. Spenderade tre timmar på gymmet idag var av en halv timme gick åt till Bia mätning. Bättre än förväntat men ligger för lågt i vatten, lite för mycket i fett, lite för lite i muskler och till min förvåning äter jag för lite. (får bli ändring på detta då, för jag ska fan klara det!)

Sprang i 1h 5 min och brände det jag skulle.  Och körde styrka 1,5 h. Fatta skönt det var. När jag kom hem blev det genast käk och blev super trött och somnade först en gång vid 20.00 sen väckte mammsen mig.

Ser en film nu som Philip tipsade om, bra val! & snart bär det av, bara 3 dagar kvar!


en mysig hemma kväll fick det bli idag.

Nu går det som det ska!

Har inte skrivit något här på två hela dagar och tjugo två timmar.

I Tisdags så tränade jag volleyboll 2h.
I Onsdags så tränade jag på gymmet, mest styrka men även kondition 1,20 h.
Idag gymmet i 1h sen 2h volleyboll.

Det rullar på som det ska nu! Jag ska fan klara det jag ska göra det!!

Skolan går dessvärre inte lika bra, fick ig på serveringsprovet (icke bra amanda). Gjorde naturkunskaps prov idag och Svenska prov dem gick däremot bra.

Slipper skolan nästan veckan och åker iväg. Alla lärare hatar mig för de, men va fasen gör de ;)


En bild viktor har gjort, Amanda.P.Berg VS Jackie ferm. haha

'ljus

Förra inlägget kom visst inte in. Hehe. Var med Cosse&villepille efter skolan. Drog fram viktor vid typ åtta. Vi såg film och fightades. Jag som skulle plugga. Tusan då! Har käkat vårullar och sallad ikväll. Och nu sitter jag i mitt nersläckta rum med massvis med ljus tända,pluggar naturkunskap och lyssnar på "saknad" ljudboken.

något som gör mig GLAD är alla vackra bilder på Cimon

Som ni fattade så skrev mimmiD innan. Och nej jag söp verkligen inte skallen av mig. Och erika fyllde 18! :D

Har varit med viktor och cosse idag. & ikväll har jag varit med villepille han drog bara för en liten stund sen. Det är BÄST med killvänner.

Har ingen lust att blogga, Igår var det Party hos Erika först sen blev det en sväng till Bjärnum träffade mimmis love och hans killvänner. Sen bar det av till Måns, rätt chill.

(skriver in lördag,söndag käk imorn pallar inte nu)

mimmi gästbloggar.

amanda är upptagen så jag ska blogga åt henne.
hmm, .. Fredags gjorde hon något? Minns inte.
Igår söp hon skallen av sig och erika fyllde 10 så de blir party.
Sen är hon pedo och gillar grisar. Nej men, mig gillar hon för
vi är crazy och jag har ingen att skriva men shit happends!

PUSS PUSS PUSSS FRÅN BÄSTA MIMMID.


Day four



tränade volleyboll för första gången på typ tre veckor. Ändå skönt men känner direkt hur smärtan i mina ''lösa'' axlar, mina knä och min högra armbåge kommer tillbaka och det suger..


peak day = headache










Sämst kvalle och pittögd men vafan gör de. Gillar er i alla fall.

Day three


Vaknade hos friddepidde, vi snooza aldelles för länge. Vi missade två bussar och fick gå in till Västerskolan. Hälsade på gammla lärare och eleverna. Vi satt i kiosken och var kioskmongo hela förmiddagen.

 Sen blev det kstad för mig, träffade först douglas. Vi satt och skvallra lite. Sen drog jag,douglas,amanda,kajsa och bengan till Fenix för ''3 timmars fika''. Så himla mysigt och underbart att få träffa er igen!

var men amanda i hässleholm lite sen, satt och snackade på biblioteket om hennes Thailand resa. Sen snackade vi om Spaninen resa nästa år. flygg dit flygg hem, hotell vid havet, all in clusiv och vara där i två veckor för 6-7 tusen. Hade icke suttit fel.

(bilder kommer i nästa)


Day two

tränade för första gången på ett bra tag, min slem hals och täppta näsa vill ju inte lämna mig ifred. jobbigt värre. Simmade med flissan igår iallafall & härligt var det. :D


måndag

Dagens dressup





Day one

BORTA




HEJ


så ni vet!


am i the next movemaker ?!

tordags: bio med felicia. ALICE I UNDERLANDET. Så bra den var, helt magisk. Rekomenderas verkligen!

Fredag: umgänge med julio,andreas,felicia,erika & mash. Och ja jag erkänner jag fuskade på kändis namnen. Grattis filmnördarana erika&felicia.

Idag lördag, Vaknade ungefär tolv något idag, blev god frulle musli med såna frö som sätter igång magen :o haha, goda är dem iaf. Sen låg jag och felicia i sängen och såg Luftskottet som sprängdes. Tusan vad bra den är.





kommer snart lite bilder sen fredags när min kära systemis joina i skolan också. PUSS♥

yber snygg bild när jag är sjuk. fem av fem!

anonym som inte bryr sig om vad jag äter? haha, rätt kul faktiksit. Om man nu ändå ska klaga varför då läsa min blogg? jag skriver om vafan jag vill ellerhur?! haha. Fast kul ändå att läsa. Vad kan denna människa tänka? hmm jag läser hennes blogg fast jag inte bryr mig om ngt i hennes liv i princip sen kanske jag hittar något att klaga på. I detta fallet ''ingen bryr sig om vad du äter''.

Faktiksit rätt kul, men jag kan ju säga då att läser man min blogg så läser man om det jag vill dela med mig av mitt liv. Bryr du dig inte. Nej läs inte då heller. Vilken jävla idiot som helst fattar väl de ;)


at seven o'clock in the morning

åkte till stan, var på möte med Lina. Stack upp till min lilla latis ett tag. Sen lyckade jag till det och drog till fiket och käpte frallor. Blev en stor och mumsig frulle framför Top model 8. Är man sjuk så är man ;p




tv tönt

igår blev det knappt något bloggade. Jag som brukar blogga speciellt mycket när jag är hemma sjuk. Tittade iallafall på två premiärer och en säsongsstart, Desperathousewifes, Dating in the dark & Cougar town.







give me monki



rätt kass ihop klippning I KNOW. Men det finns så jäkla mycket snyggt som jag vill införskaffa mig inför sommaren. Längtar så mycket nu!

ni kommer se mig i oversizetröjor/linnen,jeansshort,mocka skor & gråa kavajen. PUSS

stört ont i halsen













har inte allt för mycket att säga om dagen förutom att skolan började igen idag. nu vart lovet över :(
äsch va tusan snart helg igen ;)

Har varit och bytat piercing på ''Evel woman'' idag denna är rätt mycket tjockare men hålet behövdes inte tyas eller någonting kände inte ens det. (lite besviken)

Var och handlade glass och mjölk till min onda hals innan. Det är ju fan att jag ska bli sjuk alltid!!
nu ser jag iallafall på Bond 007 tomorrow never dies tror snart jag har sett alla filmerna av 007.

PUSS

jag ska jag ska jag ska! GODNATT

söndags chills, sista dagen jag fick äta godis. byebye candy store!







nu kan ju alla ni som tycker jag är nyttig hit och dit sluta klaga! jag åt allt detta plus en bit kladdkaka idag. suck on that! ;)

okej, ja nu ska jag sova. försöka..

lördagens outfit:



söndagens outfit:



fan nu måste jag sova

1. Det första du tvättar i duschen? halsen
2. Gillar du kaffe? Kan inte leva utan det.
3. Hur mår du just NU? Ap ont i halsen, annars bra!
4. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en stöt på? okänt
5. Berätta om din senaste dröm? Att min pappa skällde på mig.


6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en månad utan att tröttna? Nej verkligen inte.
7. Vad vill du ha just nu? En större garderob
8. Har du räknat till 1000 någon gång?  Nej, anses onödigt.
9. Biter du i din glass eller slickar du bara på den? Först slickar jag sen biter jag.
10. Använder du smileysar? Klart, jag är ingen förälder

11. Har du träffat någon kändis? Bkändisar ja
12. Gillar du keso? Min mamma är nyttighets-freak, har jag något val? 
13. Vilken låt hade du sist i huvudet?  Falling in love again
14. Hur många länder har du besökt? Inte en aning!
15. Är dina föräldrar stränga?  Kan man inte påstå.


16. Skulle du kunna hoppa fallskärm?  Jag vill jätte gärna!!
17. Glittrar någonting i ditt rum just nu?  Min tröja.
18. Brukar du hyra film? mamma hyr sen tar jag dem ;D
19. Var kommer du vara på Lördag? Hur ska jag veta det nu..

 

20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY? Nej och tacka ngn för det.
22. Vad åt du till lunch? Kyckling/ris röra.
23. Har du lockigt hår? Nopp.
24. När grät du senast? Så fort jag ser film eller skrattar. (något fel på mina tårkanaler)
25. Har du gått in i en vägg någon gång? Är man klumpig så är man.


26. Favoritårstid? Sommar/höst.
27. Vem höll du senast i handen? Min lillebror.
28. Sover du med TVn på? Ibland.
29. Tycker du att du är gammal? Usch ja, rynkorna börjar komma.
30. Är du mörkrädd? Ibland.

 

31. Gillar du ditt liv just nu? Klart jag gör!
32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha? Har väl hänt.
33. Har du bra syn?  Höksyn.
34. Var är dina föräldrar just nu? Den ena i malmö och den andra slaggar.
35. Vad har du på dig just nu? Strumpor, leggings, trosor, tröja&filt. (det är förfan kallt)


36. Vad var det senaste du köpte? Sammets tröja och samments leggings.
37. Hatar du mer än 3 pers? hata är ett starkt ord, men ogillar ja!

38. Använder du sushipinnar? När jag äter sushi och kinamat japp.
40. Äger du ett vapen? att ha mer än åtta nycklar i sin nyckelknippa räknas som vapen, så då måste jag säga att jag har ett vapen.


41. Gillar du ditt hår? Stundtals.
42. Gillar du dig själv? Såklart jag gör.
43. Vem står dig närmast, din mamma eller pappa? mamma
44. Hur ofta använder du MSN? Nästan varje dag.

 

 

PUSS


RSS 2.0