ASKALASSKITPEPP


27-29

vad hände i helgen. Jo, ledigadagen jobbade jag ju och sen var jag med tjejerna på kvällen innan dem skulle bege sig till Alanya! hoppas dem får en skitkul vecka (för det är precis vad jag hade tänkt ha). Dagen där på, alltså lördagen blev det road trip till Ikea med Malin. Hittade en massa bra grejor & sen började fixeriet på rummet. Tipsar er alla om Malin, riktigt bra designare. Hade lite trevliga prickar hemma i lördags, men slutade med film och sömn hos Malin. & började jobba kl 7.00 dagen där på. USCH! trött på att jobba nu. Men Mattias gjorde som alltid mina dagar hur bra som helst. I vilket fall som helst är jag så jäkla pepp för denna SIESTA veckan. sista ska inhandlas idag och imorgon blir det tält uppsättning.
på Ikea ihandlades.
isformar och färgglada sugrör
skummixer och ett rosa stort plastglas till siestas bravader.
två teakoppar. måste försöka lära mig att dricka det.
Gjorde dock två stora goda latte i dem igår.
liten växt. letade efter dem mest lättskötta..
dubbelram och ljuslyktor +ljus
hyllan eller vad man ska kalla den och dem vita pappersgrejerna.
sådär ser den ut.
köpte spotlights som ska vara under klädställningen.
kommer nog bli bra när dem kommer på plats.

Tog saxen och började klippa.

omvandling. lite halvtaskig färg på bilderna och så men vad i tusan. ni hajjar principen.
Handlade en vanlig tisha på H&M. något tryck där fram och sen en lång text där bak.
Fick ideén att tröjan hade varit mycket snyggare som kort och halvt slarvig klippning.
Tog saxen och började klippa.

min gårdag.

sleten som aldrig förr. ändrade planer. ingen volleyboll ikväll. blir springa nu istället. vilket innebär varje gång jag tränar måste Micaela träna. haha, nu jäklar ska det köras på här!

måndag, helt okej

tjejerna fick ryck idag. vi klarade inte av inte göra något så blev att packa picknick korgen och dra till sparsjön. härlig musik, god fika och bra vänner. lirade även lite boll där & fick även syn på en vattensnok!
begav mig senare ner till österrås med Belle & Felle för att kolla Hif-Åstorp matchen. Riktigt intresanta 90 minuter vill jag lova. (bilder sedan denna dag kommer läggas in imorgon)



13 dagar till siesta

har legat hemma med maginfluensa sedan onsdag. eller fick det i onsdags natt. fy katten vad äckligt! Har inte haft det på jätte länge, men blev rejält påmind om hur äckligt det var.. På två dagar har jag nu fått i mig tre skorpor och två glas blåbärssoppa. inte bra pberg. är dock bortbjuden på middag ikväll så får se hur det går, alltid så god mat där!

två bilder sen onsdags

when the sun goes down, I became a monster

skulle tränat, blev det så nej. har haft ont i huvudet i flera dagar nu känns det som.och eftersom min kära inneboede är på bio, så blir det ett avkopplande skumbad med popcorn och icetea.
mattias gjorde min gråtande gårkväll till en bra kväll, så det tackar jag för! (han kanske lägger in ett spännande inlägg lite senare, vad vet jag)




mamma

för 8,5 timme sedan var mamma hemma. och snart är hon 600 mil här ifrån. Känns så himla overkligt!
Började sakna henne redan när jag gick ifrån tågstationen. Hon kommer komma hem, det måste hon!!
älskar dig mamma, du är världens finaste.
en bild som mamma gillar!


älskar dig överallt annat!

nervös tjej. vill att mamma ska stanna lite till. bara lite till!

f

mattias är söt. hejdå


.



TATUERINGSSNACK

en tjej vid namn Hanna kommenterade mitt inlägg igår och undrade vad jag tycker om tatueringar.
Som svar på hennes fråga tänkte jag visa lite bilder och skriva något kort.
Första tatueringen jag gjorde var samma dag som avslutningen i nian. Åkte till Broby med mamma och tatuerade in mitt namn på vänster fot, jävligt påhittigt jag vet..  ont, nja. inte direkt. Är man okej med nålar och tål att det bräns lite så är det inga problem, en hel del tycker det känns som att skrapa i ett öppet sår, men så känslig bör man inte vara.
denna bilden är tagen när jag fyllde i tatueringen för andra gången.
det gick ett bra tag innan jag gjorde min nästa, på andra foten. denna tatuering var lite mer impuls lite roligare och lite bättre. Gjorde det motivet först på hälen precis som på Converse skorna. ALL STAR. men man bytar hud på hälen aldeles för ofta för att kunna ha en tatuering där. Den slets bort på mindre än 3 veckor och jag gjorde om den på en annan plats på foten.
först på hälen.
gjorde om den i onsdags och nu sitter den bra där. En hel del dumförklarar mig, men vad spelar det för roll.
Första tatueringen man gör rekomenderar jag att göra på ett ställe där den går att dölja och kanske inte göra för stor om du sedan skulle ångra den & för smärtans skull.
nästa tatuering kommer bli ett citat ur en bok/film. My sisters keeper. en text som kommer gå från innerst på axeln och ut. Tycker väldigt bra om tatueringar och så fort man har gjort sin första så har man svårt att sluta.
tänk alltid igenom din tatuering innan du gör den.
första.
jag tycker det är snyggast med en färgade, svarta tatueringar. Dem med färg, tappar så himla lätt färgen och då ser dem så skaskiga ut. (som mammas första på axeln)


ingen höjdare!
den senaste hon gjorde sitter svanken och betyder mod.
Det var nog det jag hade att säga om tatueringar. & hoppas det gav tillräckligt med svar  :)

lördag, jubileumsfest

vaknade vid tio och mådde söndags dåligt som man får kalla det. tungt huvud och skum mage.
hade en bra kväll igår, förfest hos challe och sedan vidare mot Stoby byggdegård, efter god mat & dricka och bra sällskap så körde Tobbe mig till Victor för lite tragg, deras partajstämning hade dött ut rätt så rejält men jag var fortfarande på gånga.
& jag har ont i magen för jag skrattade så mycket igår. Anna och hennes lössnus var ingen vacker syn!!
lovisa och anna
italienskbuffé till middag och vanilj panaccota med bärkompott till efterrätt
elitspelaren Tobbe hyllades.
det hölls tal. HELA TIDEN..
sen vet jag inte vad vi höll på med.
anna torkar lössnus..

110514

rosa naglar, skinbrallorn, vit och klarblått, earcuff (lånat av eriga) , highheelse och sotade ögon. Jag och mamsi beger oss snart iväg på förfest och senare vidare på fest.
bild kommer senare.

fredag



det är du och jag hasse du och jag!


engelskab nationella muntligt, check!

årsdag

årsdag med min sötnos idag. lagade finmiddag, dricker blacktower och snart blir det efterrätt, varmbanan med smällt choklad och glass. älskar dig Felicia Jansson du är verkligen bäst!

torsdag

övningskört och bokat in preliminär tid för intensivkursen i sommar. skulle egentligen blivit Nya Trafikskolan i Kristianstad men kom på att det är ju perfekt med trafikskolan bara en trappa ner så blir på T3 istället, (som det nu mera heter)
nationella, hör&läsförståelse engelska B, Check! nu väntar man bara på ett godkänt... förhoppningsviss.
Frästen vill ni se resultatet från tatueringen kan ni gå in på maria wästerlids blogg .




APB




bulle i ugnen

nytatuerad, eller omtatuerad eller vad man ska säga. superdupermega ont i magen, den sväller och är stenhård, den gör mig illamående så nu tänker jag sova. puss

ja men visst

nu sitter jag här i skolan, i elevrådsrummet rättaresagt. väntar på att få börja skriva min uppsatsskrivning på 3h. trodde jag fick gå hem efter nationella i engelska men inte de nej..



tur man är så jävla snygg på alla bilder på elevrådsdatorn med.


godnatt

Som du sa det kan vara svårt att bli riktigt nöjd
Det är så lätt att fantisera
Och mina tankar och minnen står mig upp i halsen
Men mycket vill ha mera



9e maj 2011



inlägg som skulle kommit upp igår. sprang, och njöt av livet. bbsöndag med looserna mattis,mimmiD och ponni.
nu är jag väl sen till min lektion som vanligt, men projekt och företag är ingen höjdare! idrott på nästa lektion ska däremot bli kul. puss

Carolina Gynning, fan vilken snygging

hur i tusan kan jag vakna 07.30 på en lördag. fan med!
igår kom mamma hem, och då blev det bio och thaimat. Water for elephants toppen film!! en bra kväll med en underbar mamma som fyllde 42 år. snygg tant.
har nu kollat nyhetsmorgon på kanal 4, då Carolina Gynning var med med sin nya bok. Lät rikigt bra faktiskt. Kanske ska ta och köpa hem den, jag hatar att läsa böcker annars med hennes är bra.
boken handlar främst om sex, droger och våldtäkter.




Prolog
Khao Lak, december 2004
Hon går längs det som en gång varit en strandremsa, döda människor flyter omkring, ligger och torkar i solen och förmultnar i misär. I huvudet snurrar bilder av hennes familj, som en enda lång film av tårdrypande historier. Hon kan se sig själv springa över en äng och krama sin pappa, hålla om honom hårt. Hennes små barnahänder som håller ett krampaktigt grepp om sin pappas skjorta, hans doft – i drömmen vill hon aldrig släppa taget. Det hade hon velat om det hon såg var verklighet.

Släppa taget för alltid. Hon skulle behöva glömma nu. Göra upp med alla år av hat. Lämna all förnedring bakom sig, man kan ändå aldrig mer spola tillbaka tiden. Hon skulle behöva leva med sina minnen, det fanns bara minnen kvar. Minnen som aldrig skulle kunna suddas ut.

Öppna Pdf-filen här nedan för första kapitlet ur Carolina Gynnings bok: Laura – Flickan från havet.



SJUHELVETSSKITDAG

KISSKASSANANAS.

snöggtjajisinonepiece

3 rätters idag i skolan igen smaskens. och det var verkligen pricket över i:et efter nationella.
nu sedan skolan slutade har jag och mimmi pluggat satan. har äntligen blivit klar med min engelska bokrecention, och nu på börjar det sista på idrottsuppgiften. & mattias är på väg hit.
haj och jevaj

mycket att tänka på

kom till restaurangskolan. laddad för att glänsa på serveringen, man känner sig så mycket mer säker nu när man har varit ute på först 5 veckors praktiken och sen 2 veckors. men icke, nästan alla var sjuka och vi hade inte fått matleverans så det blev att stänga. efter skolan bar det av hem med fridolf, såg ett avsnitt vänner och sen gick jag ner till stan för en fika med sötnosen hanna.

tobbe tvingade ner mig till träningen idag, det enda jag fick veta var att han ville prata allvar. Gislaveds ordförande har tagit kontakt med tobbe och tydligen kollat upp mig. så vill han att jag ska komma och provträna för Gislaveds Elitlag. wooow, då blev det mycket att tänka på helt plötsligt. hade varit så himla kul att börja spela på så högnivå och att spela seriöst igen & bara tanken på så mycket jag hade lärt mig gör mig galen. men uppe i varv som jag egentligen hade viljat vara finns det så mycket nackdelar. jag har ett år kvar i skolan. jag måste lämna mina kompisar & familj här hemma. & jag måste flytta dit. svårt val, men jag har lovat honom att verkligen tänka igenom det. jag kan testa att provträna iallafall det skadar ju inte? antligen är dem intresserade eller inte. Och känns skönt att tobbe backar mig till 100 procent och hjälper mig med träning och följer med på provträningen.
hanna på chicco idag.
gislavedvolleyboll

tjejkrasch

bb med brydarna. elin,henny,frida,felicia,belle,mimmi och erika har kraschat mig ikväll! & vet ni, jag gillar't.
hey whats up?!

mimzan =)

jahapp, fick sms av amanda innan: var är gästinlägget?
Så här är de väl?!!
Erkänn, hennes nya header är mycket finare nu! Den förra hade sån 'cool' stil på
Amanda p Berg och så cool är hon inte så de  är mycket bättre nu.
En annan sak som är jätte jobbig är att thea ligger på mina ben så jag inte kan röra mig och
jag måste på toa. Sen att denna veckan är full av skit i skolan. På tal om full, de var nock amanda
i helgen om man läser av mina sms. Lia bra! Nej, nu ska jag övertala henne att gänga med mig i helgen
och mina två kompanjoner som ska tilll magaluf!
Peace out!

RSS 2.0