filmtajm

mår bättre nu. Kollar the ghost writer just nu. Spännade och märklig film. han kallar sig spöke fast han lever, fattar inte riktigt :P

ses i skolan imorgon alla. PUSS


en liten gris som är utmattad.

Åh jag som trodde jag skulle till skolan idag. Men inte det nej!
Vaknade först vid 03.00 mådde riktigt kasst, sprang in på toa men det klarade sig.
Ca 05.10 fick jag springa snabbt som fan in på toa spydde som en gris och satt där inne ett bra tag.
En halv timme senare blir det springa igen spyr igen. och lika så vid 06.40.

Inte mycket sova inatt/morse men mycket spya. Örk vad äckligt det är.
Har fått i mig två glas blåbärs soppa och skorpa iallafall. vågar inte äta mer, är rädd att det ska komma upp. Och det är väl fan att jag alltid ska bli sjuk och ta upp alla andras sjukor och få ännu värre sjukor av dem blandningarna :o

Nu är det film och saker som är bra för magen. Puss hej.


Nu blir det film, pusshej

Fortfarande sjuk, hemma från skolan. Smakar fortfarande ingenting och de är skit tråkigt.

Har fått avboka alla mina tider idag, oj fan nu när jag väl skrev de måste ringa till fotbollen. kan inte vara med på matchen idag heller. :( bara 3 matcher kvar nu med ju..

ska se film och dö lite i soffan nu, The ghost writer eller En galen natt?

PUSS


fick ju inte ha det kvar.. men jag asgarvar.

Amanda P. Berg
Amanda P. Berg

 
‎' amanda din sjuka jävel säger:jadu hahah
älskar att du har tagit hjälp av vaxet,
dessutom samma dag som vaccinet togs ser man på armen så jävla bäst!

rrrydell säger:nej det var när några skulle råna mig
...
så slog jag ner alla
men blev skjuten i armen!


bara för jag inte fick ha det kvar på Facebook för August.

film

ser film med mamma och käkar lita fruktsallad. bra med vitaminer oavsett att jag inte smakar något.

I love Phillip Morris



 

''din sjuka jävel''

fortfarande sjuk, lever på varm oboy, har ingen aptit överhuvudtaget.

Pluggar matte&engelska. Kollar tv, har beställt det skit snygga multi peace halsbandet från Styled by Tyra. så jäkla mycket snygga grejer! 3 hyrda filmer, kanske lite soppa senare. kommer inte imorgon. allt för mig. hejdå ♥


fotoväggen bytas

Bytar foto på fotoväggen idag.

Fick hem 85 stycken nya foto idag var av 11 likadana har råkat bli på sam lindé. Ups.
Det gör ont under naglarna, och dunkar i huvudet.

Nu ska jag måla lite fler häftstift och se film med mamma puss.



nog bara jag som fattar detta. Men det har med ''den heliga väggen'' att göra. Har du någon gång varit med på en bild jag har tagit kan du säkerligen räkna med du är på ''heliga väggen''

AUTOMATIC LOVER.

drog till malmö igår och käkade med elin och erika. Vi åt på en restaurang som heter Sultan place det är mat från östern. Väldigt speciellt mat och mycket olika rätter och rörer.  Typ turkisk muisk och det var jag,erika och elin + 2 till som var svenska på hela stället. Kändes som vi inte riktigt var i Sverige.

Senare ringde timmie och ville vi skulle komma hem till han så vi kom dit där och var där ett tag och sen drog vi in till malmöfestivalen där vi beslöt oss för att se Teddybears. (började ju gråta när det spelade på siesta)
Erika och Elin skulle med tidiga tåget som dem drog typ direkt och så skulle jag hitta Wesslan och Palle. Inte det lättaste för där var sjukt mycket folk. Efter ca 30-40 minuter kanske vi hittade varandra.

Ett bra sett när man är själv bland massa folk är att man kommer alltid fram och alltid ut. För dem släpper fram än om man bara är själv. Men det äckliga är att killar fula som snygga är äckliga när man är själv. Först tänker man åh vad snälla som släpper fram och hjälper till. Men det är inte så kul när man får några klappar på rumpan och så säger dem ingen fara tjejen ;) usch. äckligt bara.

Glad när jag hittade Palle och Wesslan. Dansade loss med kostymkillen och dem andra asgarvade och skämdes. Sen var det panik på tåget påväg hem, polisavspärrningar, bråk, tjafs, glödd med maskinen osv. Men jag lyckade knycka till mig ett fyra säte på tåget till mig och boysen. Hemma 03.30 och genomförkylld och sjuk idag :/



Still going on

Nu, nu är jag klar. har varit i skolan. shoppat med geeken sammis. öronhänge,berlock,benskydd.

Har tränat fotboll med tyringe för första gången idag. Riktigt kul faktiskit så det blir banimej att fortsätta. :)
Hinner inte lägga in några bilder alls idag vilket är sketa tråkigt, men jag måste sova. Hade egentligen beöhvt sova ikapp alla timmar jag har missat. Men har tänkt på de och jag hinner eller kan inte göra det en ända gång..

äsch lika bra jag sover nu. tack och hej från tjejen som garanterat är sjuk inom 3,5 dag. PUSS


Cha Cha bloggen!

nu sitter kungfu-samme vid rodret, så passa er jääävligt noga! vill hälsa till amandas släkt, uppskattat att ni visar intresse för ert kära barnbarn/barn/kusin/moster etc.

dagen tillbringas med underbara amanda i eu-kongressens bedååårande sal. här utformar vi kommande events, och funderar över ytliga aspekter och variationer. när amanda kommer hem, ska hon först & främst kolla in sin fotovägg, och se om den förtjusande sss finns med. dagens outfit får ni klarar er utan från min sida, och vill ni se den i verkligeheten(på mig, eller brevdiv sängen. ert val!) så kan jag bifoga min adress. lär väll titta in hos amanda så småningom, för som en viss profil en gång sade ;
"den förbjudna frukten är den mest åtrovärda frukten"

höhöh, livet är en dans på rosor, särskilt när man lystrar till namnet SAMIR.

puss på alla underbara bloggläsare!


underbart!


nöjd?

Kollade Johnossi igår, riktigt impuls med erika till malmö. Trött idag i skolan. Får kokhet vatten över mig=fick gå med is i brallorna. Jman var här en stund innan, trevligt. Har pratat med felicia i tele länge som vanligt :)

Och nu måste jag verkligen sova, outfitbilder sen igår på dagen och på kvällen och från idag och dem jag tar imorgon kommer läggas in imorgon. Ska ha IV:val på Hts imorgon. Engelska B, jippipe!!

godnatt

nana nu.

 ☻ ♥  ☻
/█\./█\


Dagens outifto



nytt armband köpt idag på mq (cosses praoplats minsann)


myser sönder på rummet.






som alla förmodligen redan vet har jag en hel vägg med foto, från top till tå.


WORKOUT

Så där ja. Då har man varit på Pillates pass. Mycket balans och styrka i mage och rygg krävs. Och min balans SUGER verkligen!! Men det var skitkul annars så ska fortsätta med det och Yoga varje vecka.

Imorgon kör fotbollen igång för min del också, 19.00-20.30 eller va det nu var :P

PUSS

på tal om något annat, grattis Bekim 17 år

borsta gaddarna, släck, sova.

stäng av larm, upp, duscha, föna håret, gröt, platta håret, kläder, smink, outfit bild, ta mig till skolan på något sätt.

beklagar sorgen.

detta snack

maxade ett riktigt gytt träningspass innan. Härligt som tusan. Själv på gymmet så hade ett riktigt tryck på musiken och svettades rann!

Hem ut med vovven, cyklade och köpte thaimat sen begav jag till Felicia. Så här har vi tjejor varit ikväll och snackar skit. Nu är det bara jag och felicia och nu ska jag tvinga henne och se en film. kanske popcorn?!



DET HANDLAR OM ATT BJUDA PÅ SIG SJÄLV ;)


Danmark med Lisa

Har ju varit usel på det där med att lägga ut bilder från både kroatien och Danmark. Så jag börjar med Danmark :)































 Jag som lovade mig själv att inte köpa något!




























men det gjorde inget, vafasen fyndade ju allt!


Ett kort ett

Har jobbat klart nu, käkat lite lunch och ska strax dra till gymmet för en härlig timmes träning på blandannat löpbandet. Vet inte om jag har visat hur det ser ut nere på fina gymmet jag tränar på. Tänkte ta med kameran ner idag så jag kan visa vilka maskiner jag använder när jag tränar.

Lite bilder för veckan som gått:


första skoldagen-outfiten


bakgrund på datorn för veckan, (bytar varje vecka) och Vitamin well


lökig så satan efter ett hårt träningspass


Fredagens outfit


Fredagens outfit.

hatar er äckliga långbenar

Skola idag en timme. Jippie vad lönt. Fast det var en sjukt bra och lärorik lektion, hade alkoholhanteringslektion med susanne. Hon är den bästa läraren också så det har varit en skön fredag!

Var lite finklädd idag så det kommer in bilder imorgon för orkar verkligen inte nu. Mamma ska ha min kamera imorgon med på någon cp sprottävling som hon ska göra så bäst jag tömmer den på top secrett bilder innan då. hehe, nej så farligt är det inte.


FACEBOOK INLÄGG NYSS

Amanda P. Berg Jag är på långbensjakt. Dem älskar mig och jag hatar dem! kommer döda dem en efter en!


tagga träning.

Skolfoto över. skönt.

Nu bär det av till stan snabbt för att lämna in två engångs kameror så jag får ut fotona och sen snabbt till gymmet för lååång skön träning! :)


taget för 2 min sen. TAGGA TRÄNING NU!


yber suddig bild. men hade hel svarat kläder på skolfoto och mitt hår är nästan lika mörkt/svart som väggen för tusan.

skolfoto

Nu blir det skolfoto. Måste bege mig till skolan snart så jag hinner. Kvittar hur tidigt jag går upp kommer alltid sent. Det är en tradition. en dålig en.

Nästa duschen

Första skoldagen avklarad. Började så sent så det kändes knappt lönt. Men efter skolan träffade jag Hanna, så himla längesen vi träffades och vi hade en massviss med skvaller och annat att prata om. skit kul!

Efter ett ex antal timmar i stan så bar det av hemmåt. käkade, sen träffade jag Cosmos och han körde mig sen till gymmet där jag biffade med Palleman. Nu ska träningen och matrutiner igång på riktigt igen!!!

& nu när jag kom hem så var Viktor och Philip utanför så följde dem hem och snackade på en bit.

en bra start att träffa alla vänner.






och alla klass kompisar förstås.


duktig tjej!

Idag är jag trött. Eller rättar sagt ikväll. Inte så mycket sömn på senaste.  Igår på morgonen och hela dagen var jag på Ullared med Felicia,Julia och Anette. Trevligt! Hittade lite ljus och skit till rummet iallafall. När vi kom hem på kvällen så började jag och Felicia byta rum hemma till henne och såklart fick Amanda-biffen-P-Berg bära allt det tunga. (ont i ryggen idag,hehe)

Idag gick jag upp tidigt, har fixat en massa idag. Hämtat,lämnat,köpt, osv. Felicia och jag har varit mäster målarna idag. Vi har målat min vägg vid sängen. Felicia däckade dock efter första målningen så fick göra resten själv sen. Men tack för hjälpen gumman ♥

Är riktigt nöjd med rummet nu. Skit bra blev det. Nu ska jag diska,måla naglarna,kolla kläder tills imorgon och färga håret. Skolan börjar ju trots allt igen :D


vi diskuterade hur mycket öl som gick i den? vad tror ni?

dem spelade in ullared serien när vi var där.


hittade ett par as heta skor i affären utanför. köpte inte dem. men kunde inte motstå ett par andra.










Erika och jag vi är goda vänner, fast än mycket olika.

Erika kom hit. vi har snackat skit,allvar och allt möjligt. Vi tog hunden och körde till hovdala. Gick en sväng och stannade vid trähuset ett tag också. Riktigt härlig utsikt där ifrån!

Nu sitter vi hemma hos mig och kollar När lammen tystnar.


 min söta vän erika.


Söndag, en dag närmare något bättre

dricker en smoothie och njuter av livet. Vädret är piss men vad spelar det för roll, man kan ju mysa med film och vänner i alla väder. Igår var en riktigt soft kväll. Blev dock väckt av samtal och sms mellan 03.30-04.00 svarade dessutom i sömne för ag fick kolla imorse vad jag egentligen hade svarat. Bra jobbat Amanda!





onyttiga snorunge!

äcklig

Är helt jävla galet sinnessjukt utslagen. Vet inte vart jag ska ta vägen. Skulle bara kunna lägga mig på marken sjunka där igenom och ruttna. Det hade varit skönt. Bäst så om jag fick välja.

Behöver man till och med lägga frysta kareér på ögonen när man vaknar då är det fan illa. Rätt ord och sanningen är TUFF KVÄLL/NATT IGÅR!

Hade sinnessjukt kul. Kändes som allt hände på en och samma kväll igår. fest,vänner,bråk,tårar,känslor,galna äventyr och allmänt mycket skit!

Den här tuffa gårkvällen har gjort att jag ska vara kärring ikväll. Jag ska vara en pisseluffare och sjunka ner i soffan istället. Bara för det inte går igenom marken liksom.


Festarn är på gång

rättså sleden efter igår men det är bara att ta nya tag!

Var på möte imorse, sen stack jag upp till Manges lägenhet som jag äntligen nu har sett. Snackade skit och drack kaffe. (för er som inte vet. Mange är en vän till Familjen) stack sedan vidare på sjutton-års-present-time köpte en grann ögonskugga till min bästavän. Hoppas hon har nytta av dem!!

Köpte nya converse, och nya prickiga höga shorts som jag ska ha på mig ikväll. Mötte sedan upp erika och elin för en titt på småstjärnorna. Visa är ju bara så otroligt söta och duktiga. Men ibland skär det i öronen.

Lunchade på Infinity med elin&erika också. Och sedan vidare hem till mig. Är här nu har duschat och erika är här. Vi ska bärja fixa oss för ikväll nu. Peche ska till Sofies fest och jag till Emmies. Skillda världar men ändå.

Blir vitlång armad tröja, svarta höga shorts med vita prickar, svarta converse. Svart armband&guldiga öronhänge.


1,5 år gammal bakis bild på felicia, mimmi och erika.


.13. grattis felicia

förre med käk hos felicia. sen vidare till hanna dahl sen in till stan in i graffiti tältet lite sen back till hanna. är fortfarande här och chillar ska snart hem till mimmi för käk och sova..


fest

Har varit i Dk sen i tisdags men hemma nu. Kommer skriva mer om det sen. har förberett ett inlägg som ska in med bilder då med. Shoppade som en galning fast jag inte skulle :P

Nu är jag och Felicia med mimmi och flisset. Erika ska väl förmodligen komma också! vi ska göra tacos tillsammans. och sedan göra oss lite sötare än vanligt och dra in till festivalen ett tag. sover hos mimmi ikväll. Hörs efter mitt secret hemska möte imorgon. puss


05.28

man borde kanske lägag dig nu endå...


BoYsBoYsBoYs



Då vart det fredag igen. Igår drog jag till jacob och var med han  och tobbe och måste bara säga att dem är lagom feminima. Gillar O.C, OTH, och har miley cyrus ap på iphonen. Lite lagom gay sådär ;)

Vi kollade The last song. (miley cyrus såklart huvudroll) helt okej faktiskit. Sen drog tobbe och jag och jacob började kolla på någon hasch film men jag däckade ju såklart. men vaknade sen och det slutade med att vi la oss halv fyra. Har inte sovit mycket på senaste, usch.

drog till hem till felicia där brudarna sov som stockar. 09.35 var detta så inte så konstigt kanske. Väckte dem med ''wzup gangstaz'' och får tillbaka -HÅLL KÄFTEN BERG! det är mina söta brudar de.

käkade frulle med brudarna och snackade skit. sen begav vi oss till mimmi. Är också nyklippt idag. 2,5 cm borta :o

Har gått lång runda idag, städat, käkat thaimat och nu är jag med baby-coss. Han ska sova här ikväll så blir nog film marathon eller något annat mys.








nya leggingsen. om ni vill se dem hela hur dem ser ur så kolla mq 299kr.

Tog lite bilder lita kvickt så ni får se hur jag ser ut idag! ;P


om 3 dagar var detta 8 månader sedan, det går så snabbt. ERIKA PERSSONS INLÄGG

A-amanda

Det är sinnesjukt vad jag uppdaterar ofta. Men det kan ju kvitta, det händer inte särskilt mycket ovanligt & dessutom är bloggen fruktansvärt ful, inte ens en header har jag. Men det ordnar väl sig det också, precis som allt annat.

Idag har det ändå varit en bra dag måste jag säga, iallfall hittills. Det började med att jag mötte upp Amanda utanför min skola imorse, efter som jag skulle hålla ett tal om henne inför klassen. Talet gick bra och amanda bestämde mig för att joina oss till restaurangskolan och spendera sin dag där med oss i köket, och hon gillar det. SÅ mycket att hon till och med pratade med rektorn, och eventuellt ska byta. Kommer bli sjukt mycket roligare och gå upp vaje morgon & veta att man träffar den spilivinken i skolan varenda dag.

Ikväll blir det plugg till serverings provet på torsdag & ska nog även träffa mimzan, en trevlig tisdag helt enkelt. DH också ikväll, missa inte!
Puss&gull
2009-12-08 @ 17:37:25

freedom tuttar, inget smink och jävligt flottig.

jag är verkligen inte brun. men jag är lite brun för att vara jag..






Fast min rumpa är öm överlevde jag massviss med timmar genom olika länder.



det var exakt 11 dygn sedan nu. Jag är i helform och inte en ända skråma. Vid 06.30 imorse körde vi in i Sverige och jag var totalt överlycklig. Man har det verkligen bra i Sverige och borde inte klaga. Jag har verklgien haft det helt underbart men hemma är verkligen bäst.

Har känts bra men också jobbigt att ionte ha haft någon kontakt med omvärlden över huvudtaget. Har saknat alla.
Bilder och kanske något videoklipp kommer komma upp senare i veckan, nu måste man ''börja om på nytt''. Och skönt att jag inte ska jobba fråns lördag.

Nu är det cirkus bara 13 dagar kvar av lovet. (men jag längtar ju till skolan så jag ska vara tyst, hehe)
Men man måste ju planera in vad man vill hinna göra innan friheten tas i från än,


• film med jacob.
• tjejmiddag och skit snack med tjejerna.
• umgås med underbara lisen. +träffa tyringe folket.
• festa med sebastian och oskar och kompany.
• emmies avskedsfest.
• hlm-festivalen någon dag.
• träffa hanna.
• en liten roadtrip med coss.
• & vill också hinna en sväng till favvis amanda i kivik.
• & vill hinna träffa emil, kajsa, bengan, robin & douglas.

Det blir ett tajt schema men man kan ju försöka hinna med så mycket som möjligt iallafall (:




RSS 2.0