pussar

en runda på stan med peche innan, vi gick in i cirka fyra affärer och bara var där tre cirka tre minuter sen bara nej fan vad överskattat sen gick vi ut. så vi drog till vårt hang out place instead, solariet! haha.

mötte upp mamma med hennes vännina sen så vi gick till ett fik och tog en kaffe. Har ätit några mackor till lunch/kvällsmat , och nu sitter jag på dem ny pimpade stolarna i köket och pluggar. Reklam arbete denna gången, känns som om jag har fått lite gjort den här helgen. bra de!

nej nu ska jag fortsätta, hörs babe´s ;)


haha , sicken bitterfitta.

mysepys med sötnos

är hos peche nu , vi kollar pelle svanslös och myser.vi snackar förtillfället om lussevakan, och om att vi inte ska festa inget fråns lussevakan!

nu ska vi kolla ett avsnitt till sen så ska vi ner en runda till julskyltningen.


steek

nyduschat, ny insmord, börjar få ont i huvvet så funderar på att sova? eric håller mig vaken...drygefan ;)

hade bara tänkt berätta att efter jul bytar jag klubb, ska börja spela litemer seriöst med svedala, vilket innebär mindre fest och mindre vara i hässleholm,mer träning, mer malmö. uppskattas inte av alla vet de.. puss♥


nu ska jag sluta datnörda mig, ska äta pirre med papps,sanna & pede nu. gott ska det bli, en evighet sen jag åt de.


PUSS♥

givemegivemore

fick bli en superdålig ihopklippning men jag bara vill ha allt här!

♥♥


deltar i FOKI´s tävling

jag deltar i foki´s tävling om ur gulliga smycken får cocco.se jag bara älskar deras armband och har viljat beställa just skinarmbandet nedan väääldigt länge.




artikel nummer: 22815

whatafuck

har nyss gjort klart  mitt mattearbete, pimpande det med rödaglitterstjärnor med! haha. på tiden att det blev klart . men jag har fan blivit lite halvt störd.

PUSS♥


ÄKTA GEEK!

konstiga drömmar punkt.se

jadå, vaknade flera gånger i morse/natt av broren min som skulle gnälla. men jag står ut.

drömde cp dröm inatt, det var ett skrumpigt trähus, så var där en kvinna med sin 17-18 åriga dotter. Jag var där , jag var både kille och tjej, och min mamma och pappa var samma person på något konstig sett. (mins inte början) men iaf i huset så blev det fight mellan den andra familjen och vår. jag sprang ut och blev jagad av någon kille runt huset, jag blev skjuten en gång i benet och en gång i sidan av magen men fortsatte springa. stört jag vet! jag sprang upp på taket och kom på att fan jag får ju inte ta med mitt kokain till sverige igen, vi var tydligen inte i sverige. så samtidigt som jag blödde sprang jag upp på taket.

ringde felicia och mimmi och förklarade vart jag hade gömt mitt kokain och sa till dem att dem skulle komma ihåg de och sen fråga wesslan och palle om dem ville ha det. sen blev jag jagad på taket av någon kille i cowboys hat. Sprang ner där ifrån och sen in, där inne gömde jag mig bakom en stol och min pappa bakom mig. mamman i den andra familjen tog upp sin pickadol ingen pistol utan en sån cowboy pickadol och siktande den mot mig, så sa hon -du ska ändå dö förr eller senare! så satt jag på knä, hon siktade mot mina knä. då helt plötsligt slog det mig att jag imed jag spelar volleyboll har jag ju problem med knäna så tänkte nej fan hon kan inte skjuta mig i knäna så hellre i fötterna så andra positon, men så ist för att skjuta så kastade hon fram ett pulver.

 jag kastade mig åt sidan men min pappa försvann upp i rök. as skumt! sen så sprang jag bort till mitt rosa/silvriga smyckesskrin och tog mitt kokain som var inplastat och sprang, jag ringde palle och wesslan påvägen frågade dem om dem kunde ta med det in till ett sverige och det kunde dem för dem typ kände vakterna eller något sånt.  Jag tror cowboys mannen var markus petterson.Sen ringde mimmi&felicia mig, sen vaknade jag.....

undra vafan det var som hände egentligen?







.

OFTA!


att man inte kan gå in på paow´s för det är för många som är inne?

jaja, godnatt puss


I love these days

såna här bilder är verkligen minnen värda att minnas!





























high or what?

har gjort lite på mitt arbete som ska vara klart efter jul nu. fan vad är det med mig.

erika skicka nyss: Vad gör du gullet? ;) <3
jag svara: Jag är helt störd, jag sitter coh gör ett arbete som ska vara klart efter jul.. vad är det med mig liksom?!vad gör ni babes?

Hon kommer fan undra om jag är hög eller något , haha!


lyssna på pappsen

tåget hit gick bra, sov lite till och från hela vägen och vaknade av att tjejen som satt innerst brevid mig skulle av i lund. ups sov visst en bit ändå. tog bussen till folkespark sen, mandis ville inte gå i regnet..

träffa bror min, han gnäller idag. åt fahitas, tittade på två låtar från idol. sitter vid datan, lyssnar på Man must dance. ska faktiksit börja söka lite fakta till mitt sh arbete. känner att jag behöver det. därför är det perfekt med en helg hos pappa. inget festande, och får tid och lugn till att jubba lite.

Jag vill inte sägga plugga längre det påverkar en så negativt, det finns verkligen inget positivit i det ordet, fy sören för de. vem kom på de liksom? usch, jag tar tillbaka allt jag har skrivit om att pissa på skolan och så.. visst det hade varit skönt att hoppa av men vafan är det för framtid? pappa sa till mig jag stöttar dig till vad du än bestämmer dig för , men sålänge du klarar grundämnena så är det bra, på högskolan har det ingen betydelse vad du har förbetyg i ex foto,graf osv. så jag ska satsa på att få bra i matte,svenska,engelska eller iallafall fixa dem.
vad säger ni? hur är skolan för er nu? försök iallafall se det positiva i det som du kanske ser dåligt nu.



ge mig lite mer

hejsan hejsan, nu har jag gått klart i skolan för den här veckan, skönt! har hämtat min mobil och nu är jag hos min älskling och vi sitter och tar det lugnt bara . ska snart med tåget till malmö, ska ta det lugnt och skippa alla fester i helgen men det ska bli riktigt skönt!

nu lyssnar vi på Ge mig lite mer-Kick haha, så ful den är egentligen men jag och peche spelar sönder den nör vi är!!


puss på oss.♥

bobbys hemliga tvilling!

tittar på mammas pojkar. det går bara inte att missa, och fyfan vad bobby är ful han är lik en av gräshopporna i a bugs life (ett småkrypsliv). jätte mycket faktiskt!



likt som fan!


fashionista♥

imed jag älskar att läsa skvaller tidningar, älskar kläder/skor, älskar fashionshows och allt som har med modeller och mode att göra.

surfade ivarjefall runder på lite kändisar och kom fram till att Nikki Reed och Aurdina Patridges är väldigt lika. la ihop en bild med dem som ni ska få se.


lika visst?

sen tittade jag vidare lite några av mina fashionmagazins och då kom jag på att fan vad snyggt det är med svartvita modellbilder. (tog några snygga svartivta bilder från nätet)





SJUKT HETT MED SVARTVIT♥♥


my toyota is fantastic

har varit hemma hela dagen , har inte haft någon lust att ens starta datan . har sovit och kollat film för det mesta hela dagen.  varje gång jag är hemma sjuk ser jag alltid samma film och den kommet aldrig bli dålig bara älskar Pirates of the caribbean.

riktigt skönt att få vila ut och bara slappna av i hela kroppen idag. skolan= :/   just nu iaf.
nu lät jag helt nere och deppig där men nejdå. mitt liv är bra och man får försöka se det positiva i allt! PUSS♥



nyduschad-morgonrock-ut-clementin

nu sitter man ny duschad, lyssnar på musik. ska ta tag i mig nu resa min feta röv från soffan klä på mig och gå ut!

ta en clementin på vägen ut ska jag också göra. PUSS♥

 ny header kanske?


rubrik?

skönt att sola och mitt face kryllar av bruna fräknar. och august tycker ju det är lite halv bögigt att sola om man är kille. eller iaf om han solar. vad säger ni? är det bögigt. tycker iaf inte jag!


sun

tjenare, sitter i datasalen jobbar med partier. skriver om Sverigedemokraterna, & folkpartiet. faktiskt rätt kul.

 har ändå en bra dag i skolan , det är inte så drygt liksom. Har fyndat en klarblå kofta, en vit ring och en rutig skjorta till min lille bror, här lär få växa i den för den är inte så liten som han.

Idag efter skolan ska jag möta upp august och så ska vi dra och sola. PUSS♥

 


agge bagge


boys boys boys

har redigerat lite bilder till björket nu , nu måste jag sova. mammor gnäller ni vet.

PUSS♥


kiss kiss

träning är slut nu , jag är nyduchat, går runder i höga vita strumpor med rosa kanter,rosa hotpants och rosa pjamas tröja(mysigt somfan!) ska göra fruktsallad och ta ett glas vatten och sätta mig och se DH!




Bilder sen sommaren 08!

rullar fram , ta mig till ställen bara drömmar kan

tjena alla happy kids!

har faktiksit haft en bra dag sen jag kom hem , drygt i skolan as usuall. Men när jag kom hem tände jag ljus tog några russin och satt mig och läste. somnade dock efter en kvart men jag läste iaf lite!

har ätit nyttig kvällsmat, skriver en och en halv sida till på mitt reklam arbete (som skulle varit inlämnat för två veckor sen) men är iaf snart klar med de! nu rullar det på här hemma, äter en banan och nu ska jag dra och träna i två timmar. ses! PUSS♥

we love black

då har man ju fixat rummet lite. inte damsugat och sånt för de ska jag göra imorgon istället. fan fan tråkigt det är.. har sett paradise hotel och nu målar jag naglarna(svarta)&snackar lite med mina friends på msn.

godnatt! PUSS♥


mcd

nu ska jag erika och mimmi faktiskt vara lite onyttiga och dra till donken! PUSS


today,is not my day

oj oj oj som jag har varit dålkig på att uppdatera! men iaf igår fick mimmi (efter lite tjat) med mig och felicia till snapehanecupen i hästveda. faktiskit roligt att titta på boysen som spelade och jag var grymt nervös i finalen mellan två lag där man typ känner alla. Hif-Ifk.

idag har det ju varit skola och det har varit drygt som vanligt. börjar bli så less på skolan och detta vädret. men antar att jag blir trött på skolan nu pga vädret.


Keep in touch

idag sov jag verkligen ut, sov till tolv sen väckte mamma mig och då var det brunch. (love my mom) det var american pancakes. det är verkligen farligt gott de!

mange stack nyss också han var här och snackade skit,drack kaffe och hjälpte mig att sätta upp två hyllor på mitt rum. tack för de!

nu är det bara jag och min mensmage som sitter hemma och pluggar. försöker få tag i felicia angående ikväll men nejdå hon svarar inte den babe´n.

as always så måste jag gitta nu. PUSS♥


nu sitter jag fean här och somnar..

back home. tack andré måste säga att du var välidigt duktig som gick och kolla så allt var bra och så men jag hade aldrig pallat de, för man kan ju liksom inte slappna av själv och så utan går där helt spänd och håller koll på läget och då har man ju inte speciellt kul!

men men , trevligt. och som sagt kan man verkligen inte sitta hemma och lata sig på en lördag. är ju ändå sjukt trött som jag har varit hela dagen men vafan man kan inte sitta hemma för de..


seya later

nu ska jag göra vid mig och sen ska jag möta upp mina flicks och sen bege mig till andré. han har fest idag , är inte så fest sugen just nu för jag är as trött. men är det tråkigt så gittar vi någon annan stans.


jag och min blivande man Philip! (jag ser fan biffig ut på bilden haha )


jummy

hejsan , nu är jag hemma igen ! fruktansvärt skönt. gick upp 05.50 idag usch.. har spelat volleyboll turnering hela dagen i småland så därför jag inte har skrivit något men min sötis Mimmi D hade ju gjort de! älskar verkligen mina vänner♥

om igår, ska bara säga att det var faktiksit kul. trodde de skulle bli helt b men det var ändå trevligt. riktigt kul att bara gå runder och titta på alla fjortisar. fy vad många pinsama där var, aso tjejer som har köttat med smink i hela huvudet, ljusa nylon strumpbyxor och ett vanligt fult basic linne från hm 49.50 som dem har dragit ner precis under rumpan. ÖRK! och sen såklart alla booi´sen med igelkotte frisyrer. varför liksom? totalt onödigt ser bara ut som dem inte har råd med en klippningen eller en duschning?

jaja , jag ska inte klaga jag hade i varje fall trevligt! ska sortera lite bilder nu för jag tog 770 st bilder och ska sortera ut till dem 100st bästa.

PUSS♥




VILL HA KAFFE NU!

mimsanvimsan

eftersom Amanda inte är hemma och hennes högsta dröm att komma upp på blogglistan så fixar jag ett inlägg till henne.

Jag önskar verkligen att Amanda kom hem till mig just nu, för de är städat på mitt rum och de händer inte ofta! Ni som känner henne vet ju att hon alltid går runder och plockar undan och städar så nu hade hon varit stolt över mig! eller, dammat och sånt gör jag inte. Vafasiken ska de va bra för, dammar man på hyllan så är de lika äckligt dirket igen ju? Så då kan man lika bra låta bli.

Ikväll ska jag amanda felicia och erika ses tror jag, sen drar vi till Andree oxå och ser hur de är där. Vi ser hur kvällen blir alltså :)  

Pusss Mimmi D (som amanda skulle sagt)

I´ve got work to do!

så nu är jag färdig fixat, är faktikskt söt! haha, nej men ni vet när man har gjort vid sig och känner sig nöjd, :P

nu ska jag snart åka. Puss♥




har inte så mycket press på mig direkt när bilderna ser ut så här! haha

sitter hemma och tar det lugnt nu, ska sova lite nu så jag pallar kvällen.
blir mina svarta nya jeans, svart tröja converse, mittbena och SONY systemkameran! blir perfa.

kanske inte hinner skriva mer innan jag ska dit. PUSS♥


DAGENS

DAGENS OUTFIT:



upp ifrån och ner:
Svart shorta Monki
Vitt I <3 LA linne USA
Stor vit klocka Ur & Pen
Jeans kjol USA
Svarta leggings H&M
Naztyboots skopunkten.




HEJ ALLA BARNENNN!!!

idag är det varmt! ja,det tänk för att det är de!!

jag heter Amanda och jag tycker om attta den i tvåan. jag tycker det är skönt och det resnar mina tarmar!
(fredrik i MP1A skrev)


a big fucking hug

nej nu får jag fan ta tag i mig och lägga mig. det är så fruktansvärt lätt att fastna framför datorn. verklige jätte lätt. det måste ni väl ändå hålla med om?

ja och så kommer det där, man ska kolla några bilder på bilddagboken, kolla statusuppdateringar på facebook, kolla igenom/läsa bloggar och snacka med folket på msn. fan det tar sån tid. och egentligen måste jag inte göra något av detta. men man fastnar ju . datorn är ett behov precis som en drog, tobak eller alkohål för vissa.

attans, hur ska man bara kunna stänga ner dem oranga messenger rutora, den blå fliken för facebook och dem olika blogg sidorna. det är något jag verkligen måste ta mig an.

usch nej nu bara tragar jag, nu ska jag stänga ner och sova GODNATT!



dagens

DAGEN SLAPPE:





PUSS♥

myspys

kvällsmaten för idag blev: sallad med keso,pesto och ett kokt ägg.
kvällsfika;annans, lite vanligglass, rostad cocos. plus en litenskål med blåbär och jordgubbar.

gottis somfean!


dålig bild somfan , men det är för gott så kunde ju inte vara still ;o


vet är skanky nu ikväll men är mysig haha !


JIPPIE

nu ska jag dra och träffa erika, sola och sen kolla lite kläder hos kalvin.

TUMMEN UPP FÖR DE! puss

lite bloggar

dessa bloggarna läser jag minst 2 dagen, inte för att jag tycker dem är direkt bra och skriver vettiga saker bara att dem är så pantade och ur kul att läsa, fast alla jag läser är dock inte helt lost;

       

   

pluss kenza , foki , FEBB, emils, felicias och erikas.


blä

nu är andra delen på matteproivet avklarad, ska hem till hålan igen.. ska träffa erika och vi ska SOLA! :D
fan vad skönt de ska bli, imorgon ska jag till fjortis björket. haha. nu låter det som om jag ska vara där och ''fjortis-festa'' men nej det ska jag inte. Jag ska däremot ta foto på fjortisaran!




dagen D

det blåser inte ute veasst!

var på dubbeldejt med emil och kajsa i stan idag. möjsigt. innan gullet kom till stan så var jag,amanda,mia,kajjan,mårten,tim och jönssa i stan och checkade kläder. killarna var redigt shoppingsugna märkte jag, haha.

iaf fika med emil&kajjan på fenix, kaffe sitter aldrig fel ellerhur?!

efter skolan stack jag upp till erika ett tag, (har verkligen varit social idag, haha)


detta är då handsome emil som ni finner HÄR!

PUSS


magen full av sallad, vissa kallar det bukfylla?!

tjena tjena. sitter i skolan med lilla converse, vanliga jeans,svart tshirt och svart mjukiskavaj, såklart armband och mittbena också!

har ännu mer ont i halsen, och ja ni fattar.

har haft utvecklingsamtal imorse och det gick ju som de gick om man säger så.. haha!
har iaf ätit en smarrig lunch med mamma i krisitanstad. sallad är alltid gott. i skolan var det ju för fan degpasta med kobajs färs. blä.



PUSS♥

en Iphone, ja tack!

skulle bara medela att jag är med och tävlar på fokis blogg. tävlar om en super snygg iphone. och valde det gula as heta skalet, letar ni skal till era iphones checka HÄR.



har en gammal tegelsten som det inte ens går att skicka sms på nu, riktigt drygt. dessutom alla nr borta, och ni vet ju hur jobbigt jag tycker det är. usch! så jatack till en iphone!


dag,natt samma sak nu ju.

hejsan, skulle bara säga att idag mår jag dåligt! har ont i halsen som ett jävla aber och tror det är halsflussen som är på väg tillbaka,säkert efter helgen. attans också...

vet inte vem du är Emilia men tack för alla bra sidor och allt bra skvaller du tipsar om!


fick bli en bild jag tog för någondag sen på det viktiga för mig i höst!

piss i havet

pisse dag och pisse kväll. ja kan det bli bättre?! nej..

jaja , får hoppas på ett bättre dygn imorgon.

♥ Jag älskar dig erika persson♥

Gästbloggar

Hej på er alla amandas bloggläsare.
Som ni förstår så är det inte amanda som bloggar nu, nej det är hennes kära kumpis erik(a) som har skrivit en antal inlägg åt amanda förut. men nu är jag tillbaka, och visst har ni saknat mig, åtminstone lite? Nåja, amanda befinner sig just nu hemma, men återkommer snart till mitt för att spendera natten här tillsammans med mig & tv:n. Ni missar väl inte paradise hote l ikväll?

Jag skulle hälsa från amanda att hon just nu har lite svårt att svara på sms för att hennes mobil har fuckat hela dagen och att just nu har en tegelsten som mobil. Jag hoppas ni står ut med det. Sen skullej ag också hälsa att hon idag har fått skolkatalogen och att vi har spenderat mycket tid framför den, desto mer kommer det nog bli innan kvällen är slut. Och inget plugg kommer vi göra heller. Vi pissar på skolan helt enkelt! ♥


Deltagarna i paradise hotel!

keep on walking

nu är jag&erika hemma hos mimmi  , vi walka hit! (med hundafan)

PUSS♥


mina babes

vi dör i hudcancer

usch nazty alex var med på kissies blogg igen ja.. haha han är verkligen pinsam!

erika och jag somna tidigt igår, riktigt skönt faktiksit. vi har ätit god frulle med massa olika pålägg, snackat ovanligt mycket med erikas mamma och haft allmänt najs nu på morgonen. nu ska min bästaste kalvin och jag dra och bada & såklart sola. ovanligt nu för tiden?! nej. haha . men måste ta igen efter sommaren imed jag inte fick vara i solen i sommras.


hörs senare. och erika hälsar att hon gillar NS:ar.♥


vi saknar iaf mimmi som tusan!

relaxa

vi har hyrt film, köpt godis och bara ligger och myser. så himla skönt att få vila upp sig lite. att hjärnan bara får relaxa.

nej nu måste vi kolla vidare. PUSS♥


vårt barn var ändå det fulaste jag sett! HAHA


♥fest♥

blev inte så många bra bilder från igår direkt men här kommer dem;















DET VAR DEM BILDERNA DE!

nu ska jag till erika PUSS♥

gårdagen

nu har man vaknat. emmie har precis dragit och nu ligger jag och erika och myser.

igår var överförväntningarna och hade roligt, lyckat felle tack!

nu ska jag och erika locka undan lite här sen måste jag gitta hemåt, pinsamt men sant ja jag ska plugga... och förhoppningsviss sola senare också, kanske simma och lite sånt med?

jaja, bilder kommer från festen senare idag , fick ju ta bilder med min hightech mobil kamera ( min saknadekamera är ju stulen)

puss

fest

nu är vi färdig fixade, härligt!

(vi älskar cam bilder) haha PUSS

naken chock

nu har jag stoffe,nellie,daniel,emil,pontus och shorkar nyss kollat nakenbilder på skoldatan . nej det är inte så farligt som det låter!

jag lär knappt hinna blogga mer idag för ska direkt hem efter skolan och sen ska jag hem till kalvin min underbaar kalvin! mimmi sötnos kommer också dit, sen blir det FEST för hela slanten.

daniel sitter och sjunger, daniel som jag idag för en gång skull gillar.


nellie fasth i min klass, hon är sjukt snygg också!


nu ska jag sova

då är det snart helg vet inte riktigt vad jag ska ha på mig funderar på detta, plus svarta byxor om jag får låna erikas vill säga, hehe.






funderar på detta? PUSS♥


jag är knäpp jagvet de!

nu har jag pluggat, suttit vid köksbordet sen jag kom hem. segt som fan! blev ingen träning idag men har iallafall krängt ett helt packet med riskakor,haha (precis som om det skulle ersätta träning.)

hade tänkt lägga in lite bilder sen, får se om jag är på humör för då lägger jag in lite olika bilder och skriver lite sen.

ni får nöja er med detta sålänge;



SÅN HÄR ÄR JAG!

fula.se

har ljud, utan dogge! :O DET GÅR MAN INTE UTAN HAN. men iaf sitter och kollar lady gagas nya video. och märker då att hon har likadana skor som jag har lagt ut i min blogg innan. sjukt fula är dem dessutom.

 




lunch snart . PUSS♥


sov sött med fötterna i blött

har fått nervösiskt sammanbrott på mina äckliga skolböcker nu. hatar att plugga, hatar att vara trött & säger bara PISSA PÅ SKOLAN! exakt så känner jag ibland. mamma hjälpte mig ut hatet och jag fick tillslut lite gjort.

har gymmat idag med. och jag tar alex i magmaskinen! han tycker jag är stark där, tar 25 st på 50 medans han knappt klarar en. (men iochförsig tar han mig i allt annat nästan.)


en rolig godnatt bild


PUSS

skaffa barn?

vi ska skaffa barn allihopa.


märtas och nellies kid!


mitt och amandas barn , fyfan han hade jag faktiksit inte behållt!

I don´t have a clue

ja, då är det skola igen.... börjar bli lite smått drygt att pendla och sånt nu, men trivs ju som tur är.

idag ska jag på erikas utvecklingssamtal istället för hennes föräldar, så himla kul ändå. haha. ska bli skoj och se hur min vän sköter sig i skolan.


min kumpis erika♥

rädd, ♥

ångrar inte att jag tränade. men jag kom en kvart sent, vågade inte gå ut hemmifrån var as rädd, det bara kom massa bilar utan för huset, sen bara hörde jag massa dunk i väggarna. redan då vart jag helt rädd. sen ringer de fan ta mig skyddat till mig sen med, så svarar jag -hej det är amanda? jaha då får jag fan inget svar. blev ännu räddare. ringde pappa, han lugnade ner mig. så släkte jag i köket för att se bättre ut. ja då var det ju förfan bara grannarna som skulle flytta :o

på med träningskläder och cyklade snabbare än snabbast till träningen sen.


mamma kommer aldelles strax hem också, saknar henne!

pusspuss♥

träna?

har precis ätit klart. har plockat undan, damsugat och lite sånt. har inte riktigt bestämt mig och det blir träning för mig ikväll eller om jag ska ta det lugnt till mamma kommer halv elva, har fasen saknat henne efter 10 dagar. det har varit skönt och super kul med tjejorna, men nu kommer mammsen hem och det ska faktiskt bli riktigt skönt!

jo fasen jag måste dra till träningen, bara måste!


siesta bild, saknar siestan som attans!


hard work work

nu sitter man i skolan, har datorkunskap gör om texter och layoutar lite.

svarta ''jenas'' leggings, naztyboots,rosa,grön,vit och mörkblå rutig 80´tals inspererad skjorta, blå blomring,silvrig döskallering och armband från christianina.

Lars Winnerbäck på hög nivå nu!


Gästbloggar

Hej på er alla söta läsare (hemskt vad jag lät snäll där)
Nu är det såhär att jag och min söta vän amanda var nyss ute med wilma på en liten sväng längs Ljungdala (NS-området) Och jag tror amanda fattar min parantes där, annars gör mimmi det garanterat. Jag ville gentligen bara framföra att jag nu tänker visa inte allt för söta bilder på mig amanda. Bäst ni kollar på dom nu, innan jag hnner ångra mgi och tar bort dom.

 







Det var nog alles för ikväll puss & godnatt från peeeeersikan!

skolan

så nu sitter man i skolan , mittbena,rödhalsduk,shorts,tunna strumpbyxor,naztiboots,raggsockar,beatels tröjan är på. vi hörs senare idag!

pusspuss♥

gossip girl

kollar på det bästa GG

 

veckans

har funderat lite på vem som ska bli veckans snygging,veckans skanky och veckans gangsta,



jacke du är lätt veckans gangster.


tittande tillbaka på gamla bilder, där jag hittade denna på andreas. du är utantvekan veckans snygging.


såklart blev alex veckans skanky, för han är verkligen de. (
det är han som har gjort en idol bild själv som han säger att jag och mimmi har gjort, pinsamt värre. sen är han ju kissie stalker också)

Tack för bilderna i förra inlägget mimmi, PUSS♥



bilder sen igår :)

Hej, nu ska nu få lite bilder till sen igår. Eftersom Amanda som brukat va kameraman inte var de så får man ju ta sitt ansvar i det hela ;) / Mimmi.


party like a rockstar

hemma nu , har ätit en sjukt stor tallrik med sallad,pesto och fetaost. och nu har jag krängt i mig ett vanijkex.

har lagt in lite bilder från mobilen sen igår, så nu får ni se lite av gårdagens äventyr;


sara,jacob,peter & lite av andreas.

suddig jag vet ,andreas,zache,palleman & mash.

jag&jonas.

jadu? fråga inte.

mimmi,jag och jonas.

weijan,peda,sebbe,dennis,blom,palle & elin.

jenny, sara och jacob. jacob håller på att förklara något. vet ifan vad haha

sebbe, palle och mash.

kalvin & jag. mina läppar är helt botoxköttade på denna bilden.

jacke dansa loss på bordet.

sexigt ass har jacke med.

sebbe var också go i hatten.

mimmi och byggarna!

byggarna, mimmi stal hans brillz.


tack för gårdagen alla sötisar♥♥♥




fest

nu har jag precis vaknat hos erika mellan mimmi och henne. vi är äkta lökar nu, haha. det var en lyckad kväll igår, först hos palle-man sen tog typ alla taxi men jag och mimmi gick ju såklart! men det var jävligt roligt på vägen. (bilder kommer) vi mötte blandannat tågbyggarbetare och lite annat roligt folk på vägen.

sen stack vi ju då som planerat in på björket. roligt där för en gång skull. inga större skandaler som hände där, skönt!

nej nu måste jag prata vidare med mina homisar.

LÖK!


manetbild som erika valde att jag skulle lägga in , super fin veasst!


later

ut med hunden nu , ja. sen blir det väl noppa ögonbrynen,duscha, smörja in mig i bodylotion, ja och massa sånt viktigt. haha. sen bär det av till erika. för ikväll är det fest som gäller!

PUSS

fixa fix

vaknade tolv, så jäkla skönt!
kollar på EMa´s Top 20 sexiest moments & har målat naglarna i två timmar typ. äntligen klar nu iaf.




det som behövs är:
H&m egna genomskinliga glanslack.
Isadoras ljusrosalack.
Sephora nail polish corrector.
Sephora  french tips & toes manicure pen.

Lindex nagelfil.
''Blå ask'' med stjärnor i.


my name is?

rabih åkte ut, åååhh nej!

kollar bigbrother som tröst nu.


min papa i berlocken.

zehro din valpajävel

HAHAHAHAHA, detta är sjukt roligt!



läs HÄR!


nu är det dags för fredagsmys♥

tjenare. vet jag har varit sämst på att uppdatera idag. idag har det varit skola (såklart!) och ja vad har man gjort där, inte mycket. missade första lektionen pga att jag missa tåget. :/

jobbade med albin från den andra klassen på den uppgiften vi hade idag. har aldrig snackat med han innan men han vad shysst och smart haha !

ikväll är jag hemma själv (erika&mimmi är i malmö) faktiskt riktigt skönt att plocka undan och vila ut efter skitgrisarna. hihi.

nej nu blir det kaffe&mys. IDOL nu!









eric wennerberg.

så nöjd.
du eric var förra söndagens veckans gangster, veckans snygging, veckans skanky. så eric allt går till dig hoppas du är nöjd.


Ttt= träna,tv,toa

träningen avslutad ! riktigt skönt och riktigt roligt idag. typ bara det jag skulle säga. ♥♥♥


hemma hos mimmi igen!

nu är jag hemma hos mimmi. kollar OTH. fortfarande inte hundra att det blir björket, med får se.
snart ska jag till farmor och lasse och käka och sen blir det träning ikväll.





fina rosetten.♥








är i skolan nu. faktiskt pigg idag. nu har jkag datorkunskap. be right back cuties!


wesslana,tobbe,kalvin och mimmi!♥

oskar du ska inte snacka om sessit ass!

GOOOOOOOODNATT!  skola imorgon "/

på tal och något annat, saknar oskar somfan!



oskar↑





hackad.

vi är två terrorister som har hackat oss in på amandas blogg. Ska snart gå hem till henne och råna hennes hus och straffkn'lla henne, någon som hänger på?


apornas återkomst

nu är jag verkligen mätt och belåten. har ätit en hel box med thaimat plus efterrätt. fan vad najs säger jag bara! tack farmor,lasse och lina! solningen innan var också super duper najs.

nu står vi chicks här hemma och dansar haha, spelar in Greysanatomy så kan jag se det någon annan dag.

pusspuss♥


mpste göra någonting har sjukt tråkigt nu.

sola nu kanske?
thaimat hos farmor ikväll.
träffa moster.
borde plugga.
nej nu drar jag snart, pallar inte vara hemma.



morning

tjenare. idag är jag hemma. mår illa som fan. har varit och handlat frulle och lite sånt gott till mig och mimmi och nu sitter har i soffan med mimmi, har nyss kollat deserate housewifes (inspelat sen igår) och mitt lovely kaffe.

ska snart sätta mig och plugga. tråkigt somfan men det är saker man måste göra..


fin vnter jacka från nelly.

human bones are good for dogs

aso mimmi är så sweet hon är ju alltid inne på fejjan så har hon somnat med facebook uppe och händerna på datan. hahah. har ju såklart fotat, kanske ni får se imorgon.

nu måste jag sova. pusspuss♥


usch inte igen..

fan nu måste jag plugga. tråkigt as hell. ett arbete på 8 sidor ska vara klart tills imorgon. :(
var iaf tvungen att tönta mig lite innan.









pusspuss♥


rubrik fri

sp nu är det skola, sitter här med malin och nu ska vi ha svenska. Folket har tagit vaccinet idag , men själv fick man inte ta den pga pencillin. fast vafan jag hade ändå blviit sjuk av sprutan.


sova

inget mer att säga. sovmorgon imorgon. godnatt♥


gulle ungar det är ni

äkta vänner säger allt till varandra. älskar er mimmi&erika♥


SMOKE SOME SHIT

sitter och läser lite om alkohol,tobak och droger. det är sjukt så mycket det förstör i kroppen och hjärnan.

Cancer
Cancern i munhålan och matstrupe är många gånger vanligare hos storkonsumenter. Det finns ett samband mellan lungcancer och hög konsumtion. Detta beror säkert på att tre av fyra storkonsumenter är rökare.


Testiklarna
Alkoholen har en direkt giftverkan på testiklarna och mängden manligt könshormon minskar i blodet med sämre potens som följd.


Hjärtat
Hög konsumtion av alkohol ökar risken för hjärtinfarkt och rytmrubbningar som kan leda till hjärtstillestånd.

Ofarlig drog?
LSD som var 60-talets drog finns än idag i vårt samhälle. De som vågar testa preparatet saknar viktiga kunskaper. De har inte sett dem som blev tokiga på 60-talet och som fortfarande finns kvar i psykiatrin. Kanske tror de sig ha funnit den ofarliga drogen. LSD är inte beroendeframkallande. LSD är en en drog som är otroligt svår att dosera - för effekt krävs miljondels gram - och en feldosering kan göra dig psykiskt sjuk för resten av livet, så LSD är en mycket farlig drog.

Mer än 60 ämnen i hasch påverkar hjärnan. Ett aktivt ämne är THC (tetrahydrocannabinol). Cannabis finns som marijuana (torkade växtdelar), hasch (kåda) och cannabisolja. Rökning av hasch är vanligast i Sverige. En normaldos uppskattas till ca 3 mg THC. THC absorberas snabbt och effektivt vid inandning. Efter en vecka finns hälften kvar i kroppen. Resten finns i fettet och utsöndras långsamt. Efter en månad har THC från ett rus försvunnit ur kroppen. Röker man oftare än en gång i månaden så lagras THC upp i kroppen. Det lagras i fettvävnaden. THC kan upptäckas i urinen inom en timme efter det man rökt. Första ruseffekten kommer efter 15 min och varar från en till några timmar.





 NOOOT GOOD!


my chicks will be here any minute

hemma från skolan , fyfan vad det regnar. blöt som fan! snart kommmer mimmi&erika så får vi ta och komma på något att laga till kvällsmat. tips?

har dessutom svarat på ett väldigt jobbigt sms idag.


nana gottis

kalvin är här nu , eller sen typ en halv timme tillbaka. ska iaf slagga nu . har sett På smällen lite till och från nu ikväll men bara måste se slutet nu.

är ny duschad och insmord nu. Godnatt!




PaRtY

lite bilden sen halloween igår;


nerd igår ;)


julia och amanda festar i badet.


jonathan goes suntrip.


becka och ewe on the floor.


rutiga paret. jonathan och julia.


jönssa sover med öppna ögon helt sjukt!


emil vaknade till.


sovande grabbar.


julia&amanda.


speglar så min personlighet.


haha. kan inte säga mer.


mårten och julia.


felicia och kajjan.


dace dance dance.


emil efter däcken. haha.


lite mer dans.

pusspuss♥


första november

härligt härligt härligt!

nu sitter jag hemma i soffan i mjukis kläder tittar tv, rensar program på datan och fixar lite sånt ''jätte roligt''. det var emil som göstblogga igår eller igår natt eller vad man ska säga. sjukt go kille!

mamma åker till Norge idag , kommer hem om tio dagar så nu flyttar min bästaste kalvin in igen.


dålig bild men detta var min frukost, inte alla såklart men american pancakes in my heart!

pusspuss♥


tjatja

 är på fest. sjukt nice, sitter med amanda och snackar skit. WUHU.

ferre

fest hos mia! sitter med becka och ewe najs :D dem är najs as hell. och frida har lagt in däcken. tim & emil mår int heller så bra hahahah!!

berättar mer imorgon . pusspuss♥

 


RSS 2.0