-Det regnar bara i skärseröd

gick upp i tid, mötte min darling eller rättarsagt våldgästade henne på jobbet. Snackade lite skit sen hämtade pappa mig. Och sen har jag och pappa och pedde varit ute på sjön och fiskat. kastade ett tag sen solade jag istället!

Har passat jackpack och grillat gott idag. Imorgon blir det upp vid åtta nio, frulle,sola sen ska jag hem vid två för att handla med mamma tills nu när hon åker iväg. :)

Sen blir det jobb 15.30-18.30 :(

puss hej godnatt. 24 dagar tills vi åker<3


tisdag idag jupp

Har inte bloggat på sex dagar och sjutton timmar sen. Under den här dagarna har jag hunnit med mys med vänner, varit i helsingborg med Lisa, varit ute och gått i solen, firat midsommar och en hel del annat.

Idag vaknade jag hos Lisen (hon är sjuk nu) gixk ut oxh la mig i solen. Lene kom och väckte mig frågade och jag ville ha frulle. Så satt jag där med Lisas familj utan Lisa för hon låg i sängen med 39 graders feber, stackars tös. Gick och la mig sen igen, vaknade upp och var riktigt lökig. Dök i poolen och simmade en sådär 20 minuter.Duschade tog på mig kläder sa hejdå till Lisa. Åkte vidare in till stan för att träffa felle 6 samtal senare till felicia inklusive ett till anette och ett till bekim fick jag tag på henne. Lunchade sen bar det av hemåt. Och jag var tydligen sketa trött för jag somnade direkt där vid tre och vaknade vid sex nu :o

Nu ska jag starta grillen och göra lax och grillade sparris till kvällsmat och sen grillad banan och glass till mamma och mig :)



























nu ska jag mysa vidare. och snart ut och möta dennis (:

Har varit på äventyr med lisa äventyraren idag. Vi sov hos linn inatt (kollade film med linn, lisa & linns kompis enis.) Imorse drog jag och lisa iväg med våra sommarkort till Helsingborg, drog till Palmstranden. Det var klarblå himmel och sol bara det att det blåste som tusan. Vi käkade lite på vår matsäck och solade och fotade lite till.

Sen drog vi in till staden för att kolla lite i affärer (: Blev lite shopping ännu idag! ups...
Lite mer matsäck lite mer äventyr sen begav vi oss mot knutan för att ta tåget hem. Somnade självklart på tåget och lisa har en riktigt ful video på mig när jag sover. Ni vet som när man själv är vaken och sitter och skrattar åt alla som sover så åker huvudet upp och ner för man har ingen bra stans att luta de på ;P

& nu ikväll myser jag med fridde,lisa,mawie,emil och dennis. Filmmaraton typ.

PUSS



fede sugen på sushi!!

Har fyndat




naturvit kavaj från h&m


randig tröja med knappar längst hela ryggen från monki


svårmatchad med super snygg tunika från monki


underkläder från h&m


sjal från h&m


stort tryck linne från h&m


volang linne från h&m


svart snyggt linne från h&m

lisenfisen och sol

Jobbade till 18 igår. duschade, gjorde vid mig. Drog till Lisa. Mötte henne med några. Sen drog jag och lisa hem till henne för att vänta på kajsa. Snackade skit med saft och bullar som trots käftglappandet gick det ner.

Vi var vakna länge men ställde larm och nu är vi ute och steker gärnet. ------> sol,lisa & pool.

Match ikväll sen blir det nog palmstranden i Helsingborg imorgon.


haha

är hos julius och tänkte därför lägga in några yber snygga bilder på han haha,








Lördag i bilder














lägger in dem andra bilderna på kläder och så imorgon för nu blir jag hämtad och ska till sjörröd ska vara med felicia julius och andreas ikväll. puss

Min fredag i bilder

Fredag-Malmö


innan jag åkte.


malmö hamn. Egentligen skulle jag ''smyg'' fota en skit snygg kille som satt där. (blev inte så lyckat) :P





favvo affären.


monki har alltid knasiga och förvirrande omklädningsrum.


lite shopping.


en mysig kiosk.


min lillebror Jack.


skiter i dubbelhakan för min lillebror är den sötaste!


nya loosefit byxorna jag köpte.


JACK PACK.

lyssnar på: Kim Wilde

Vaken och glad. Gick upp för ett bra tag sen. fotade lite sen väckte jag pappa och Jack! Har käkat frulle och nu ska vi ut på stan för att kolkla lite i affärer och luncha innan jag ska tillbaka till hålan.

Idag måste jag säga att jag inte alls längtar efter att jobba, har till och med ont i magen. Men ska se om någon kanske kan hjälpa mig lite mer i kassan idag. Men jag har intalat mig själv att det kommer bli bättre.

nu blir det stan med Fam Berg


c' mon

glömde säga... Simon tror han är king!


fredag, vi drar till malmö

Idag har varit en fruktanvärt hektiskt och jobbig dag. Lärde mig hela kassa systemet och var allt låg idag. SJUKLIGT JOBBIGT! började fasen nästan gråta idag för all stress och att hålla koll på allt. Det där med minne har jag aldrig varit bra på.

Skönt när man väl insåg att man sluta, efter ett jobbigt men lärorikt lunchpass. Drog  edan hem för att duscha och fräscha till mig (man blir riktigt flottig). Sen bar det av till stan, lämnade in min sletna skinväska på lagning. Den är verklgien super sleden. Så han som jobbade sa med utlänsk brytning ''ska du verkligen satsa på den hära?'' och det var väl klart jag skulle annars hade jag väl inte lämnat den. Faktiksit gammelfarmors gammla!!

köpte ett nytt sett underkläder. Jätte söta. Drog till malmö, och har nu även köpt ett par nya skit snygga jeans på rean loose fit. och sen en superduper najsig randig tröja också loose fit. pappa- fattar inte vart du får alla pengarna ifrån?!   Men jag är faktiksit duktig på att handla. Handlar mycket på rean och planerar mina köp bra (:

(visar bilder på lördag) sover nämligen här inatt. 15-18.00 jobb imorgon. Sen blir det fest för äventyrarna :D


gammal bild på äventyrarna!!

hejhejhallå!!

hejhejhallå!!

Har börjat på nya jobbet och allt är rätt stressigt. Hinner inte lägga så mycket tid åt data imed jag har jobbat alla dagar denna veckan. Nu mera ser ni mig på Mcdonald. Pinsamt men sant. Men vafasen bättre att jobba och ha cash än ligga och dega och ha inga cash.

Har varit och gjort pommes tre dagar nu,stress stress stress. Men det går bra. har gjort glass och gått igenom kassan också där jag ska jobba. Ska lära mig kassan helt imorgon.

Nog om det snacket. Har fyndat världens snyggaste kavaj och även köpt tre linnen. visar någon annan dag.

Har varit hos lisa med henne,cimm och cecillia, har varit med Felicia och myst och har varit på grabbarnas poker kväll, har käkat ute med min faster, har firat min födelsedag med farmor,lasse,pappa,sanna,maise.

& nu efter rensning och städning av rummet (inte helt klar) blir det kiwi,saft,sjuktabletter och SEX AND THE CITY
ute med lisa, cecillia och cimm


rykte in för jenny i tisdags och jobbade på fritidslägret,

fake smile , var inte glad efter alla förluster i airhockey!


lisas härliga pool sitter aldrig fel. Har såklart redan badat!!


feeling ohoh ohoh. solen är på g.

ska man vara fin får man lida pin. STUDENT SOMFAN

avslutning, terrad av treorna, ny mobil, blodiga tår och student för hela slanten. Grattis till alla er studenter och speciellt till Micaela, Dennis, Felix & julia. Är hos Nicola nu och snart ska hon jag och pysen köra bort till Micaelas student. Kommer bli super!!

Ha det fint. Hörs imorgon eller nåt ;)




grattis Micaela ditt freak ;)

tur-man-var-ledig-idag-vill-jag-bara-säga

Igår var det utgång. Hade skit kul och allt var inkluderat under kvällen. Skakade loss med vännerna, träffade en hel del man inte har snackat med på länge, drama, bråk, käk och ont i fötterna.

Tack för förfesten Linnea och tack för kvällen Felicia jansson

Fick nyss reda på mer drama efter gårnatten, gillar sånt ;)

Imorgon slutar jag medans alla på hts reda har slutat :( AVIS. det spöregnar dessutom och jag måste in till stan fast jag verkligen inte orkar.


dem tre vännerna och det rödsprängda-ögat

flissets hår blev fint! och lovade ju att lägga upp bild på väskan så här kommer den. Har ockdå glömt att berätta att jag har fått ögoninflamtion på ena ögat (fint nu till studenterna och allt) och sen går jag ju redan på pecillin för att jag har streptokocker i halsen jippie! tror jag har blivit smittad långsamt av min lillebror som var sjuk när jag träffade han! ;P

Imorgon börjar jag 11.00 och slutar 12.00 känns ju lönt. Skulle egentligen till Liseberg med 2orna och några 1or men nej då är det samma dag som jag ska på introduktionsmöte på jobbet. Så därför jag jag till skolan och spela frispygolf i en timme ;) Äsch det är iallafall rätt så kul!


väskan är riktigt mega gul :D


ser ni mitt mongo öga? skulle haft färg så hade man sett hur rött det är :/


Min huvudvärk trycker på

hejsan.
I fredags var det party party at my place. Åkte till Kstad med felicia och Lisa innan och blev sminkad. Kvällen blev sen väldigt kul och lyckad och ännu en gång grattis till den som tog mitt vin. Lite konstigt med tänkte på att det bara var bra vänner hos mig. Man borde ju ha något samvete men nej inte de ;P

Har köpt en randig tröja, skit fin! och sen köpte jag en jättegullig tröja som jag hade på festen också.


den randiga nya oversize tröjan. Har shorts under (syns inte riktigt) Och så ser man min fina vägg där bak! :)


Var på makeup store.


tjejerna vloreta,mimmi,elin,erika,lisa & felica käkade tillsammans innna killarna kom.


sen kommer det suddiga lite mer fest.


hehe, checka minen! ;D


galenskaper. Så här sen den nya fina tröjan ut jag köpte. (:

Nu ska jag packa ihop mina saker i min nya fina gula fjällräven väska (fick den av min faster&kusiner i födelsedags present) sen ska jag cykla till Kiki där Julia felles syrra ska sätta i felicias löshår hoppas nu det blir fint. Sen ska vi vidare till Sjörröd och sova där. lägger förhoppningsviss in bild ikväll på nya favvo väskan. Nu beger jag mig. Puss

lisa gästbloggar

hej hopp allihopa!

just nu sitter jag hemma hos bästa amanda. hon håller på att packa och sånt, för vi ska snart hem till lilla tyringe minsann.

gårdagen var perfekt, och det hoppas vi att alla andra tycker med:)
efter en god middag och massa skratt, så hittade grabbarna hit, och då blev det livat må ja tro!

jag och amanda vill tacka alla som kom.
"det var roligt att ni kom, men ännu roligare när ni gick"
heee-heeeeeeeeee

jaja, ikväll blir det nog lite grillning med tyringe grabbarna eller något.
amandra hälsar att hon skriver mer och lägger även in lite bilder imorgon.


PUSSSSSSSS
älskar dig amanda

Tonight´s gonna be a good night

Hämtade min superduper fina klocka igår med men den är för stor så ska spänna in den idag. & idag vid fyra ska jag bli sminkad av Makeup store för kvällen. vi ses ikväll mina sötaungar!! ♥

bjuder på två asheta bilder sen jag var liten!



Fredag

en solig torsdag, Två prov& en inlämning fixades. Andreas fyllde år, grattis till han!!
Var ute och käkade Födelsemiddag igår med mamma och mormor på cats. Är fortfarande så mätt så inte en bit går ner. Det enda som har gått ner för min strupe idag är samarin hehe ;P

Åt otroligt goda vitlöksbröd med tzaski till förrätt, fläskfilé m bearnaise sås (inte en aning hur det stavas) , sallad & pommes frites. En mineralvatten m lime. sjukt gott! sen desert vaniljglass med varma hallon. mums & såklart kaffe på de!

Är dödens mätt fortfarande. Nu är jag i skolan med nya tröjan jag har köpt. puss






en otrolig dag

Har haft en otroligt bra födelsedag.

Blev hämtad av min taxi(erika), gjorde prov i Storkök lättare än vad jag trodde. Slutade tidigt,taxin körde till stan körde rundor lite, gick och åt en sallad med Felicia&Lisa. Mysigt värre!!

Var hos läkaren (fick reda på att jag är sjuk i halsen, blir pecillin i 10 dagar nu), apoteket, sen bjöd min söta extra mamma Anette mig på en ottos glass. MUMS. drog och pluggade med lisa, brände axlarna, viktor&cosse kom lite, testade kläder med lisa.

snackade med macke ett bra tag i väntan på felicia. Gick till telenors vipkväll, snackade med några ett tag, andra taxin skjutsade mig till statiol. Cosseman mötte mig, följde mig hem. Vi insåg att CRAP jag har inga nycklar hade glömt dem i taxin så peche fick komma och lämna dem. Bytte om, och sen ut med hunden med cosse. Följde han hem och inser en sak på nytt. Hade tappat bort tiden helt, 22.37 och inte ens kvällsmat :o

nu sover erika gullet här.

grattis andreas westport 1 dag senare än mig ;)





gitarren för dig paps.







PUSS, godnatt♥

sjutton.

kolla minsan så duktig och söt bengan har varit. Tack min vän!

Nu drar det ihop sig, 40 minuter sen är jag inte liten och inte myndig, jag är sjutton och ska busa runt i 365 dagar tills jag måste bli ''vuxen'' hehe.

sjutton..


every day is my day

Har inte skrivit på ett bra tag tycker jag. Och nu börjar timmarna närma sig min födelsedag. Tycker engeltigen inte det där med födelsedagar är speciellt kul men vafasiken det är en dag man blir extra bortskämd och älskad av alla som gillar än och det känns ju bra!!

Har inte skrivit så mycket om Siesta, men ska säga en sak som sammanfattar allt DET VAR GALET, HELT JÄVLA GALET!! lämnade rösten på Teddybears som var sjukligt jäkla bra. (fick tillbaka rösten i morse)
Ska försöka scana in bilderna från dem hightech engångskamrerna som var med.

Idag har varit en bra dag, har varit helt glad och toppad för lisas och erikas skull. Lisa skulle ut på uppdrag och erika hade uppkörning idag. tjejen klarade bannimig sitt körkort. Firade med en sväng med brudar och pumpande musik i bilden på väg till Mcdonals.

Handlade två nya berlocker till armbandet, ett nytt armband och en tröja som jag spannat in i över 2 månader. Berlockerna var faktiskti inget onödigt köp för att dem andra har ''flyggit sin väg'' på några fester.


teddybears,


fajer,felicia & johan innan maskinen i lördags.

en rälig bild på mig och fajer innan maskinen.

RSS 2.0