mums-filli-babba

just nu sitter jag och äter en lät lagad rätt som jag nyss lagade ihop, gott,snabbt och nyttigt!


mums!

tog bara på mig något rätt vanligt, avskedskväll med chicksen ikväll och erikas davve man kommer också vara där. davve man är alltså erikas boyfriend, och dem är jätte söta tillsammans.

pusspuss♥

vilken av dem?



ska iaf köpa någon av dessa i göteborg, vilken färg?
har testat den gamelrosa jätte söt.
men den svarta är också alltid bra. pusspuss♥

jag ska visst inte shoppa i göteborg,

nu jävlar om det inte funkar. nu ska vi se bilder sen stan med erika.
hittade många fina skor på rean faktiskt. brukar vara rätt utplockat där.tur att man har stora fötter som ni kommer se på bilderna. haha. tur jag snart åker till göteborg då ska jag hålla utkik.

dessa underbarlingar för bara 250 kr.

riktigt skadligt fina, men har ju för breda fötter "/

härliga tånaglar. haha. 250kr.

vi töntade oss i omklädningsrummet som tidsfördrift.

fina fina future dräkten erika hitat till mig. haha

jag: ta en bild då erika. förfan det är varmt!

snackar med ante,killar är tröga ibland, som när jag skulle förklara ett linne jag hade glömt hos ante jag bara det är beiget, med flätade band. ante:nej det vet jag inte vilket det är. men jag har ett grått med nät i ryggen här. haha. samma sak för han de.

fina nya coffe house

har rätt stora fötter ja ;P

här badas det i pengar ja. haha

nu ska jag snart bege mig till erika. för avskeds kväll. kanske träffar kristoffer da man senare ikväll. pusspuss♥

mandis är duktig

nu har jag varit jätte duktig och varit på gymmet och blivit tränad av min pt i 1,5 timme. riktigt skönt. och mina armar och mage skakade så hårt vi träna idag. och snacka om att svetten bara droppade. när jag tränar volleyboll blir jag inte ens så svettig. men det är härligt. fast man stinker. haha. nej men nu ska jag hoppa in i duschen.

lyssnar just nu på: boom boom pow-the black eyed peas.

pusspuss♥
(hoppas det går att uppdatera bilder idag)

sweet dreams

är hemma hos fliss nu , eller har varit det ett tag. vi har varit med fridde och olle, har inte gjort så mycket faktiskt. nu har vi tjejor kommit på en skit rolig idée så måste pysa nu.

jag måste bara säga en sak till dem som läser min blogg att nej jag har inte dyslexi utan jag är bara usel på att stava. jag vet jag ska börjar ettan nu på giet och kan forfarande inte dubbelteckning och skit. men vafan så länge man fattar så. jag menar varför fins då ordlistor och sånt? ordlistor ligger högt på listan! haha
 
nu ska jag hopppa i sängen och busa med chicksen ha det härligt. ska upp kvart i nio imorgon och äta och sen ska jag gymma. pusspuss på er♥

bilder kommer snart

lägger ut lite härliga bilder sen stan igår med erika sötisen.
dem kommer snart får lägag in dem som bara egna bilder för blogg.se är lite segt ibland.
pusspuss♥




TRÄNINGSVÄRK.

godmorgon godmorgon alla snyggisar.

nu ligger jag i sängen med erika, lät kanske inte så bra imed vi var helt lesbiska på stan och grejor igår. haha, eller vi själva skämtade om de. NO AFFENSE ALL GAYPEOPLE.

vi kom ju hem klockan sex imorse och har sovit ungefär sex timmar så är rätt trött. nu är det bara två dagar kvar tills mina sötnosar ska åka till alanya kommer sakna dem riktigt mycket.

medans dem är iväg ska jag och flisset baby åka till göteborg och shoppa gärnet.


ligger i sängen och har riktigt sjukligt ont i hela kroppen. säger bara träningsvärk. jag kan alltså knappt resa mig från sägen tur man har bärbar. har planerat att jag ska ut och springa idag egetligen. får se hur det blir med de när jag har så här galet ont. nej måste fan göra det ändå, träningsvärken gör inte ont när man väl kommer igång.

men får nog bli en film nu eller nåt, pusspuss♥

Erika gästbloggar.

Hej på er!
Vem är det so mskriver om inte erika såklart! Ja, ni hörde rätt. Visst är hon söt min kära vännina? Jag tänkte väl det. Just nu befinner vi oss hemma hos ante. jag, amanda, tobbe och martin. Det är fint det! Sen vill jag ju såklart nämna att jag älskar henne väldigt mycket min käre vän.


ut till vännerna

vi ska ut nu hörs sen. pusspuss


erika dag

nu har jag och erika kommit hem till mig, vi har ätit kyckling,couscous,sallad,pesto och naturell yoghurt. smarrit!
har varit i stan, det blev en ny rosaglittrig ring, låter ju inte så fint men den är faktiskt de. sen köpte ett erika ett skit snyggt nagellack rosa,organget typ persika färg. as fint och sommrigt. så nu har jag det på mina naglar.

har också varit hos ante och hämtat sakerna, ätligen bilderna från ante som ni ska få se. himla roliga bilder. pusspuss♥


svenne man

peda sötis

jag och fliss sötisen.

peda man

nakenfis!

stan med erika

hejsan hejsan, nu har jag varit duktig och tränat duschat och ätit en smarrig sallad. riktigt skänt faktiksit att gå upp i tid och hinna göra saker sen ha hela dagen framför sig. jag läntar faktiksit lite tills skolan börjar. det känns som man har gjort det mesta man har sakt att man ska göra nu. men man får ändå ta vara på lovet och leva livet.

nu ska jag ut på stan med erika, vi ska testa skor, fika på nya fiket. coffe house chicco. ska köpa mig en riktigt god kaffe. får ju inte äta kakor och sånt. här kommer lite härliga bilder på mig och erika pusspuss♥



sweet dreams

nu får jag nog ta och gå och lägga mig. ska upp tjugo i nio imorgon och då står det lite saker på listan som ska göras.

  1. byta om till träningskläder
  2. äta en ordentlig frukost med mamma, (antagligen havregrynsgröt&macka)
  3. plocka udan och diska efter frukosten
  4. packa ner mjukiskläder till efteråt, kanske duschar där iat för hemma.
  5. såklart borsta tänderna och tvätta huvudet
  6. bika iväg till gymmet.
  7. träna hårt och bra med min bästa pt.
  8. duscha
  9. luncha med mamma
  10. träffa erika och dra till ante
  11. sen lämna saker hos mimmi

ja det var väl ungefär det jag vet att jag måste göra imorgon. pusspuss♥


tänker på lite gamla klassen, saknar våra tider. jag och linnea.
usch så kort hårig jag var.


jävla pauser

ha aldrig varit med om så många pauser i en film? helt sick. dem visar 20 minuter max sen är det 5 minuters pauser. tur att jag har sett filmen innan för det är sick störigt. haha

film tittande!

kolla a cinderella story. har sett den så många gånger men fortfarande är den lika gullig och bra!
och chad michael murray är ju bara så snygg.



kolla bara ögonkontakten och späningen mellan dem. så gulligt!

våt dröm, och misstolka inte nu.

väldigt kass uppdatering idag, har faktiskt inte gjort så mycket. tråkigt jag vet.

vaknade upp flera gånger inatt av att felicia hade tagit täcket, hade sitt ben över mig, tryckte ut mig från sängen och var allmänt jobbigt. förlåt sötis men så var det. haha.

inatt drömde jag en väldigt märklig dröm, dem som var med var jag,erika,mimmi,felicia och marcus pettersson. det började med att vi tjejer skulle sova i ett rum som igår fast det låg vid en sjö. och om man öppnade fönstret så hade man vatten precis utan för. och vattnet var så högt att det nådde ända upp till kanten  på fönsterbläcket.

jag sov på en sån tältsäng med en luftmadrass på och sen hade jag en röd kudde, mimmi och felicia som i sängen och erika vet jag faktiskt inte. men vi beslöt oss iallafall för att hoppa ut igenom fönstret, och utanför fönstret var det en högbrygga bygd i trä med en lång järn stege ner till det grumliga vattnet. mimmi och felicia och marcus som plötsligt kom med i drömmen hittade en båt och rodde bort till en liten ö. sen drog dem in båten i land och sen hoppade dem ner i vattnet och så var dem där och spelade med såna strandrack. och sen ropar mimmi kolla så stora fiskar. och så var dem bara kvar i vattnet och egentligen är mimmi rädd för fiskar.

jag och erika stog fortfarande kvar på bryggan, och vattnet var nu så högt att det nästan var översvämning in på rummet och på bryggan. medans jag står på stegen kommer det tre jätte stora blå lilla ålar fram till mig, blir skit rädd och och så råkar ålarna röra mig och när ålarna rör en människa så delas ålarna och blir till massa små äckliga ålar. och så lossnade plötsligt stegen och jag föll till vattnet.
 
blev jätte rädd men erika han precis ta tag i stegen inna den sjönk så hon fick upp mig, när jag precis hade kommit upp på bryggan så frågar erika mig du fick väl ingen ål på dig, så kollar jag på mig själv och känner ett oehört tryck runt handleden, så som när man känner pulsen eller vad det är runt armen. ålarna hade blivit som bläckfiskar och hade jätte åtsugande sugproppar. blev ännu mer rädd och tårögd, då tog erika upp en tändare som mimmi hade kastat till henne och så eldar hon upp den. erika räddaren i nöden!  (vet inte vad som hände mer sen, för en viss felicia sötis fick mig att vakna.) haha.


äckliga jävlar.

fyfan. gillar ju att äta dem men inte att dröma om dem!

tidigt godnatt idag

är hemma hos erikaspappa nu med chicksen. vi har kollat beck-annonsmannen.
så satt jag helt spänd tills jag insåg i slutet att jag redan har sett filmen. attans också då!
om ni vill veta så tar mördaren självmord i slutet. nu sitter vi här och har precis bestämt var vi ska sova. blir jag och fliss i sängen,mimmi på soffan och erika på madrass. eller sån tält säng ni vet.

imorgon måste vi upp klockan 12, men ska faktiskt  satsa på att gå upp innan,måste vända tillbaka på dygnet nu igen. det är fan svårt. nu är klockan över tolv vilket innebär att erika och mimmi åker om fyra dagar, dem ska till alanya. och jag är så himlans orolig för dem. jag om någon vet hur dem är på fyllan. och tänk där det är fylla för dem en helvecka. är så rädd att någon ska lägga piller i deras dricka, förfölja dem, kidnappa dem eller misshandla dem.
 
och särkillt efter man har sett taken usch så hemskt det är när dem blir kidnappade och våldtagna och dem jävla gubbjävlarna sprutar in massa droger i dem.

nej nu får jag överlämna erikas data till fliss som trycker på tur. godnatt alla sötisar. pusspuss♥


dålig humor när jag är trött.

nu bär det av

nu bär  det va till erika. där chicksen är. mamma ropar på mig nu, så får skynda mig till bilen. kanske hörs senare ikväll/natt. funkar inte att lägag upp bilder för tillfället. arg!
pusspuss

god kvällsmat på beställning

nu sitter jag här och äter min energi macka med banan och känner mig duktig efter 35 minuters springning och sen powerwalk och utfallssteg när jag  var ute med hunden. duktig flicka! haha. snart kommer mamma hem och då bli det bakadpotatis med räkröra och sen ska jag vara med erika ,hon vill att jag ska cykla in till stan till henne nu först men det är knappt lönt väntar bara på att mamma ska ringa så jag kan planera klart.


duktig

nu drar jag ut och springer.pusspuss

har funderat på detta

jag har funderat nu ett bra tag, och har viljat göra bröstvårtepiercing länge. har varit inne och läst om det och vill verkligen. kommer göra fruktansvärt ont antar jag, men har rätt hög smärtgräns. vill så klart ha en barbell insat först då, barabell är en stav. imed jag inte är arton får jag inte göra det laglig ensam i sverige så det får bli att göra det i danmark då.
får i och för sig göra det för pappa men inte för mamma. men tror faktiksit inte pappa går med mig och sen hjälper mig att hålla det hemligt för mamma.  pusspuss








Läketid: Vanligtvis 8 - 10 veckor men kan även ta längre tid
Smycke: Ring eller barbell i titan, tjocklek 1.6 mm

I bröstvårtorna sätter man oftast i barbeller som första smycke, och piercingen görs oftast horisontalt även om diagonal och vertikal placering även är möjlig. Vertikala piercings kan ibland vandra och vrida sig och till slut bli lätt diagonala.
Det är viktigt att vara noga med var man placerar sin bröstvårtepiercing, speciellt när man ska göra det i båda bröstvårtorna. Det är också viktigt att piercingen görs genom centrum av bröstvårtan; en horisontell piercing som sitter längre ner får vårtan att peka uppåt medan en ovanför får den att peka neråt. Normalt görs en bröstvårtepiercing längst in på vårtan närmast vårtgården, men oftast är manliga bröstvårtor så små att det är lämpligt att göra piercingen strax bakom vårtan. Valet av smycke är avgörande för hur bröstvårtan läker. En bröstvårta kan ta lång tid på sig att läka, följ skötselråden noga och håll smycket rent!
Om det inte vill läka kan det vara en god idé att byta behandlingsmetod eller rengöringsmedel. Uppbyggnaden av vävnad runt piercingen gör ofta att vårtan ökar lite i storlek. Kvinnliga bröstvårtor kan ibland läka långsammare än mäns p.g.a. hormonrubbningar som ingår i den menstruella cykeln.
Många undrar över amning när man har ett smycke i bröstvårtan och naturligtvis rekommenderar vi att man tar ut sitt smycke när man ammar för att sedan sätta tillbaks det. Detta är det enklaste sättet och det är heller inget problem under förutsättning att bröstvårtan är ordentligt läkt. Det är inte att rekommendera att skaffa en piercing under graviditet eller amning. För både kvinnor och män kan den erotiska känsligheten ökas utav piercingen.
Smycken som passar bra till bröstvårtor är först och främst den traditionella barbellen eller någon variant av ring, t.ex. ballclosurering, segmentring eller hästskobarbell. När det är läkt kan man dekorera sig ytterligare genom att sätta en bröstsköld utformad som en sol, stjärna etc. Sköldarna hålls på plats med en barbell.

skoltankar

nu har jag äntligen vaknat till liv igen, mamma väckte mig först tolv men sen somna jag om tills mamma skulle på golf klockan ett. men det är hälrigt att sova så länge man kan på lovet.
 
men snart börjar skolan igen, ska gå i kristianstad på c4 skolan, media linjen. och i helgen under galet festande fick jag reda på att stoffe willysson en vän jag lärde känna för ett ex antal år sedan också ska gå där. hoppas bara det är en klass. för känner bara han där. eller iallafall som jag vet för jag var ju inte på sånt besök innan man skulle välja linje.
jag måste prata med stoffe så vi kan dra dit tillsammans. han kommer få ta hand om mig där i början. haha.

godnatt sötnosar

det blev hemmasittar kväll, skönt!
men bara för det kan jag inte sova. ska försöka lägga mig klockan två,
 men filmen jag ser på varar till halv tre.


min söta mamma fick vara med på bild,för när man ska sova känner man sig så trygg 
när ens föräldrar är i närheten, tycker iaf jag. haha


redan jättetrött,

redan jättetrött, och nu blir man frågad på fest?
har blivit ett riktigt nattdjur, fast efter sammanlagt 11 timmars sömn på två nätter är jag trött.
får se hur det blir, men tror jag stannar hemma. skönt att vara osminkad och bara ta det lugnt.
hade varit härligt att få en spritfri natt idag iaf. nu lät det som jag alltid dricker, men det gör jag verkligen inte. men rätt skönt att vara utan de iallafall tills nästa helg. pusspuss



mina paint-skills. haha

20.20

sitter och kolla the mentalist. mamma ville se de för han är snygg. haha pusspuss
bilderna sen fredags på festivalen:
outfiten första dagenmimmsan sötiserikajagmimmi och gulatröjansystranaglad i hattenännu mer glad i hattenredigt drunked

helsingborg nu

är i hbg nu, sitter på datan hos erikas syster elin där vi ska sova inatt. tåget på vägen hit var en pina , sick mycket folk. men jag är glad att vi hade sittplatser. men är riktigt varm nu efter typ powerwalk hit från stationen. haha.

ikväll ska vi festa loss och kanske träffa emil och såklart mimmis adrian.
hörs kanske senare ikväll och klädesen bilder kommer också komma . tur erika har sin kamera för min är fortfarande hos ante. hemsk tycker jag det är. pusspuss

överraskad och glad

hejsan på er!
såg nyss att  madelene hade gjort klart min blogg, gud så kul.riktigt fin. gå in på maddelajn.blogg.se. och kolla in hennes. duktigt tjej de! sen blev jag också glatt överraskad av blogginlägget av mimmi. härligt härligt!

har kommit hem från resturangen nu, riktigt god mat där, har ätit där en gång innan. och denna gången flörtade servitrisen med mig igen. haha. undrar vem han är egentligen. på resturangen är det små tapas rätter så man beställer in typ  tre rätter var. och en favorit enligt pappa är lamet. dock är inte jag så förtjust i just lam. smakar som i låten ''kofta''.
nu sitter vi här hemma och har precis fikat på glass, peachemelba och någon kaffe/chokladvanlig glass. smarrit. fick bryta lite mot nyttig reglerna idag. så det får bli träning snart. hade erikas fina röda ballong kläning idag och fick många blickar och beröm. (glad) sen hade jag också ett nyköpt halsband från ur&pen. köpte halsband,present till pappa och ett snyggt vitt linne jag har haft på span länge idag.  pappa blev också glad för sin oversize t-shirt han fick av mig .

seventeen magazin tidningen är underbar, sjukt mycket snyggt mode. och att bara se på skorna är ju lite ledsamt imed att dem inte finns i mitt skoställ.

nej nu får jag nog gå ut och var lite mer social, det är ju trottsallt pappas födelsedag i 15 minuter till. pusspusspappsgarvet hahagrattis pappalöken

Mimmi gästbloggar

Detta har inte amanda en aning om, så de blir kul när hon ser det!

Hon är på kalas hos sin pappa i malmö just nu och käkar massa god mat tror jag, eller nae de gör nog inte. Hon käkar bara nyttigt nu förstår ni gottfolk. Men hon kanske sitter och tittar på alla goda mat iaf :)
Lita bilder kommer, ha de gottis människor.
P.s Ed hardy kepsen amanda har på ungefär alla bilder ägs av mig. Så ni vet :)

Bloggen är färdig!

Hejsan alla Amanda's läsare! Jag ville bara säga hej, jag heter Madeléne Eriksson och det är jag som har gjort designen på Amanda's blogg. Jag hoppas att Amanda själv blev nöjd med den! Det va roligt att göra den och ännu roligare att kunna hjälpa till för en gång skull! Om det möjligtvis är någon som vill läsa min blogg så gör gärna det på maddelajn.blogg.se. Jag skriver bara massa shit, men ändå..

Ha det bra och blogga vidare! :* PEACE - Mad!

grattis pappa.

pappa flyyer år idag , grattis till han , u har jag brottom för nu ska jag fixa mig och klä på mig sen beger jag mig till malmö och ska på restaurang med pappa,sanna,farmor,lasse och lina min faster. ska också ta med min present jag köpte till ahn idag och även min seventeen magzin som har kommit till mig från usa nu . jippie! tidning,mobil och ipod på tåget iallafall. pusspuss

tjejmys

då blir det tjejkväll och mys hos erika med mimmi,erika,malin,felicia och mig, emmie kanske också är  med vet inte riktigt. vi laddar med skitsnack och vattenpipa.

sitter just nu helt omfixad och halvdeging framför the bachelorette och äter min pastasallad.
bilderna sen igår natt &imorse lär inte komma på några dagar för ska nog inte till antepante nu på ett tag, tror jag iallafall.med antepantes tröja,davidskeps,mina jeans och osminkad.pasta underbara pasta

sjuk kväll utan en enda droppe sprit inblandat.

nu är man hemma igen. sorry för riktigt kass uppdatering. var hos ante igår igen. trevligt trevligt. som dagen innan började martin,jag,ante,linus,vicotr,felicia och peda med vattenpoker, och det gick inte bra för team amandafelicia. vi förlorade först och fick välja mellan att hoppa i poolen nakna eller att dricka åtta 33cl glas. så vi valde glasen fast det andra nog hade varit lindigare. redan efter tre glas mådde jag skit. men det var bara i med dem fem andra också. efter dem var det inte kul vill jag lova.

senare åkte peda på de och han valde att kasta sig naken i poolen. bilder kommer. haha
efter de satt vi bara och spela klädpoker och jag vann. men sen kastade vi alla oss i poolen jag och felicia och linus var dock inte nakna. sjuk kväll utan en enda droppe sprit inblandat.

sen efter en riktigt lång dusch spelade vi lite ''valigt'' kortspel för än gång skull. peda drog hem vid fem och sen var va andra uppe till halv åtta,åtta. helt toppad var jag. sen vaknade jag med ante i sängen klockan fyra idag. så är rätt nyvaken. (och nej vi är inte tillsammans.) 

måste bara berätta när jag vaknade första gången halv ett och hör victor. går upp och ser att han inte har dratt än när han sa att han skulle dra klockan nio på morgonen. så tar han på sig tröjan går ut och är beredd att gå hem. sen kommer han tillbaka efter ett tag som en zoomibie och inser att han har glömt sina skor. han är ju för smart.

nu är jag iallafall hemma och ska bara vänta på att mamma kommer hem sen bär det väl av någonstans ikväll med. jag kommer vara helt pigg inatt säkert ju. pusspus

(kom på att jag har glömt min kamera hos ante så får lägga in bilderna imorgon eller något.)

bilder från igår/morse

nu ska jag försöka lägga in dem andra bilderna, inte så många men iallafall. pusspussmimmi sötnosante pante.linus de svinet efter åtta glas.


nyvakna!

nu har jag och mimmi äntligen vaknat. vi kom hem klockan fem. rätt skönt att vi gjorde någonting igår och inte bara satt hemma och slöa. vi spelade vatten poker och det var helt sjukt. det är som vanlig poker fast den som blir av med sina marker först måste klunka åtta 33cl glas, och man spyr, och inte lite heller. usch så vidrigt ändå. mimmi blev först ut, sen ante och tillsist linus. som tur är man ju grym på poker, ett tag satt jag med 37 stycken marker och dem andra typ inga. egentligen är jag inte ens duktig jag bara brukar ha tur. (bilder kommer)

just nu sitter jag iaf och snackar med emil på msn om helsingborsfestivalen, vad ska man ha på sig och sånt? svårt att bestämma sig, och sen nu när det är så kvavt så om jag plattar mitt hår så bir det helt vågigt och inte alls fint. så kanske får locka det. såna dileman jag har. nu ska jag nog gå och ta en titt i garderoben. lägger upp lite fler bilder sen för det funkar ju inte nu. pusspussfick iallafall bli lite smink och en knor på huvudet inna vi gick ut.martin var på bra humörbada bada bada

utgång, ante!

då var man hemma hos ante. blev utgång för mig och mimmi ändå, gjorde vid oss lite sen bikade vi till ante tog typ en kvart. påvägen när vi cykla kom en rätt rolig diskussion upp,
 
vi cyklade förbi jehovasvittne ''kyrkan'' (ellervad det nu är), 
- mimmi: kan vi inte dra in där på ett möte någongång,ändå skoj.
 -jag:skämtar du eller,
-mimmi: nej allvar nu, tänk ändå lyssna på vad dem säger och se vad som händer där.
-jag:men vaddå är det inte sånt ställe där man inte får hålla på med killar och grejor?
-mimmi: nej, eller det tror jag inte,det är väl så typ att man inte får operera sig och byta blod och sånt.
-jag:jaha det visste jag inte, men ska man ha värsta miljövänliga kläder och saker då?
-mimmi: haha nej dummer!
-jag:ja menvi drar dit någon gång då. haha

nu sitter jag vid pedas data, med ante bredvid mig,mimmi mitt emot mig och sen sitter linus och störar sig lite.och martin sitter någonstansoch gör någor också. men nu ska vi utoch bada i antes pool. mimmi&ante hälsar!
pusspuss
perfect four moments!  erika&felicia  bild på mina chicks som inte är här tyvär. (erika&felicia)

läppstift, usch vad det låter tantigt!

idag vaknade jag, mimmi och felicia upp hemma hos felicia i sjörröd ca 12.00 av att Per (felicias pappa) , han kom in och sa nu får ni gå upp är man ute och tjuvröker till halv två på natten får man skylla sig själv. jag tog ju dock inte åt mig men tyckte ändå det var pinsamt.

efter ett tag så tvingade vi oss upp fast vi var rejält trötta, det blev god frukost med frallor,ost,skinka,tomat,gurka,juice och riktigt gott kaffe! sen kom per igång med snacket om hur farligt och dumt det vara tt röka. Mimmi tyckte diskutionen var riktigt pinsam så hon snurrade runt på stolen och drog upp tröjan över sitt generade röda huvud. medans jag bara satt och småflinade lite generat fast jag inte tog åt mig. skoj ändå.

lite senare åkte jag och mimmi med per hem till mimmi, där vi sminkade oss ytterst lite. därefter bar det av in till stan där vi beställde till mimmi så hon kunde färga sina ögonbryn, skrattade riktigt mycket åt henne när färgen satt i, hon såg ut som en clown. får tyvär inte lägga in bild på de. men sen blev det faktiskt riktigt snyggt!

sedan blev det lite shopping för mig och mimzan, jag köpte ett rosa läppstift och lösögonfranslim eller vad det heter. Mimmi köpte ett ljusrosa läppstift. hatar att säga ordet läppstift låter som världens tant sak ju. gammla tanter med rött läppstift och såklart lite rött på tänderna också.

lägger in lite bilder från dagen. pusspussjag med rosa läppstift.mimmi sötnos.nytt franslim, klarrosa läppstift och mimmis ljusrosa läppstift.

hjääälp?!

fast jag inte har haft bloggen alls länge börjar jag bli galen och behöver verkligen hjälp med att fixa design?
någon som kan hjälpa mig kanske? (:
pusspussfick bli en bild på min tatuering för att jag har använt mina fötter mycket idag. haha.= bild på min tatuering ;P


chicksen kommer hem!

idag kommer mina chicks hem, längtar efter dem (:
hoppas bara felicia har blivit frisk nu, så kanske vi kan träffas alla
antar att det blir myskväll isånafall för erika och mimmi har ju jobat hela veckan.
pusspuss

gratis gb glass sommar!

hejsan bloggen!
ville bara tipsa om www.sommarglass.com  hemsida där kan du få gratis glasscheckar till din mobil om du bara anmäler dig. sen får du en kod till mobilen och då är det bara för dig att gå till någon mack, dem olika mackarna står på sommarglass hemsida. anmäl dig nu och samla poäng!

pusspusswww.sommarglass.com

hejsan bloggen!

då har man kommit hem igen efter en rolig  natt hos fridde. vi satt vid datan och snackade med en tjej som är världens stacker på fridde. dem har träffats två gånger och så skriver hon att hon älskaar han och saknar han jätte mycket, sen skrev hon om inte fridolf gillar henne så är det inte värt att leva längre. denna tjejen är ju världens överdrivare. haha. så roligt vi har haft åt det. nu är jag iallafall hemma och ser the cougar, fyfan vad löjligt pisamt det är, handlar om en kvinna som heter stacey hon är 40 år och har typ fyra barn eller  vad det nu var,(fast dem killarna vet inte om att hon har barn) och nu försöker hon hitta den rätta mannen och han måste vara runt 20 :o helt sick ;P nu är det den första elimeneringen. eller som hon kallar det dödes kyss, där fem killar ska ut. dem hon vill ska stanna får kyssa henne på munnen och dem fem som ska ut får kyssa henne på kinden och sen gå. det är verkligen det löjligaste jag någonsin sett. haha. går på trean just nu 16.10-17.00. blir nog gymmet ikväll imed jag inte har något annat för mig än så länge iallafall. är sugen på att dra till åhus och festa ikväll men nej så bra väder är det inte så det lockar tillräckligt mycket. annars  blit det kanske planera hur jag ska göra om mitt rum är väldigt trött på de nu så får bli en förändring snart. pusspuss


Utkast: blev springa ...

blev springa idag iallafall. riktigt skönt när magmusklerna bara pumpar i magen på än. och sen lyssnade jag på the killers hela vägen.  sprang i 55 minuter sen gick jag ut med hunden helt svettig. och såklart när man nyss har plockat upp hund skit i en rosa bajspåse, är helt röd i huvudet och är helt lökig efter springningen så kommer det ju en snygg kille ut på gatan som råkade sparka ut sin fotbboll. damn liksom jätte lägligt och grejor ;P
sen när man kom in duscha ja, sen ringde jag och fridolf och skvallarande för varandra ;)
kanske ska vara med han och någon till ikväll:) hörs sen bloggen. pusspuss
( testade mobilblogga igår men de funkar ju inte? )

snyggingar


åhus, lite pinsamt ;P

då har man tillbringt hela dagen i åhus. det har varit trevligt. mycket skönare än att bara ligga hemma och löka sönder och inte ha direkt nära till något hav eller så. grannen har i och för sig pool så lär väl hoppa den någon gång om det verkligen krisar :P låg med fridolf och felicia , fliss satt och läste sin bok för de mesta när vi inte bada och fridde och jag drog och checka läget på beachhandbollen, rätt mycke snygga killar där ja! finns det något bättre ställe än stranden och särkillt att se alla sportiga killar springa runder och göra mål. ulala säger jag bara :P  nu ikväll har jag ätit grillat fisk spet. med lax,sej och haj. gillar mer att äta haj än att se dem, har förbi för hajar och är till och med rädd att jag ska bli förföljd av hajar i åhus, fast där inte finns några. och till efterrätt har jag ätit några jordgubbar. har börjat med ännu mer nyttighets diet nu än innan och målet är iaf att springa tre gånger i veckan .mat dieten började idag och träningen får börja på måndag. måste verkligen ta och skärpa till mig med träningen. sitter nu i mitt rum med ljustända,bond film på och mitt favvorit gosedjur sen jag var liten i famnen (: ha en mysig kväll. pusspuss

det var på tiden

felicia får ju vara med och inviga min blogg så det fick bli en härlig bild på oss, innan vi skulle in i parken i köpenhamn och se britney spears.
nu ätligen har jag skaffat blogg. det tog sin lilla tid kan man säga. Läser mina favorit bloggar dagligen så fattar inte varför jag inte har sakffat en egen tidigare. men nu så ska jag också börja blogga ;) hoppas iaf att någon tar sig tiden och läser lite här,  jag gillar när mina favvis bloggare lägger ut bilder så det får väl bli mycket av de (:
nu måste jag däremot sova för att sedan gå upp tidigt imorgon. blir en hel dag på stranden och att skippa laga mina två hål hos tandläkaren. pusspuss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0