miss those times alot.

aso jag saknar min gamla klass något så sjukt mycket. att man bra va så nära alla och alla hade typ samma hobbys på fritiden och så.

 men det jag saknar mest av allt är att vi bara gick runder och kramades och kjelade. saknar speciellt, jacob,tobbe&blom för man kunde fightas med dem men ändå bara kjela och bara vara sig själv med dem.

saknar att prata med oskar♥

saknar felicia gumman , saknar till&med och höra på hennes och bekims problem.

saknar gamla tider med snusk-sara.

saknar essie och linnea för dem bara var two of a kind. och dem var bara så bra!

saknar vlorre för hon var så söt och snäll och kramig.

saknar allt annat skvaller som dem andra chicksen delade med sig av.

fan vad jobbigt jag tycker det är just nu. vill bara ha alla med mig fortfarande. vill bara kramas & mysa hela dagarna.

en bild sen tysklandsresan så roligt vi hade det. miss those times alot.

fruitsallad

vattenmelon, apelsin, päron, äppel, persika, banan & mandel. MUMS. sitter framför en film med mamma och äter fruktsallad.  så satans gott. pusspuss♥

(förlå för att det inte har blivit några bilder idag. tråkigt javet)


gitta= dra. (för er som inte vet aso)

nu har jag min usually mobile igen. rätt skönt ändå faktiskit.

är hemma efter första dagen i skolan med idrott, dennis skjutsade mig hem . så snäll han är!
ska kolla på fotboll idag , sista matchen med mitt korplag iag och jag får inte vara med?! aja gulden är redan vårt ändå. men hade varit skoj att vara med och spela iaf, bara för det är sista liksom.


nu ropar min söta mamma på mig att vi ska äta så måste gitta nu. pusspuss♥


mammsen.


i skolan

gomorgon!

sitter i skolan med johanna,malin och josefine nu. har inget att skriva om nu för tillfället. har svenska lektion med håkan nu ska skriva noveller och kommer inte på ett skit att skriva om. förslag?

nu ska jag gitta . malin hälsar. pusspuss♥


nana gott.


oskyldiga bilden. en av dem första bildern jag la ut på min blogg.
nu ska jag plocka undan allt jag har ställt till med och sen ska jag
försöka sova. pusspuss♥

sweet

nu sitter jag och äter min sista tacos och kollar patrik 1,5. bra film faktiskt. så söt den är. pusspuss♥

jag är helt konstig ju.

har varit helt seg i huvudet idag. vaknade fyra. jag kan inte fatta de?! har sovit fjorton timmar. fjorton timmar det går bara inte in i mitt huvud.

har bara ätit frukost idag och har mått helt konstigt. har till och med kräks. helt weard. tror jag börjar bli sjuk igen, alla bakterier i skolan bara tränger in på mig. har så dåligt immunförsvar.

har iaf varit ute och sprungit nyss och erika är här nu. fast hon ska gitta nu.

nej nu får jag ta tag i mig och duscha, och sen ska jag laga tacos. senare se gangster på  fyran och ut med hunden och träffa victor får nog vara lite snabb nu. hih. pusspuss♥

kläningen


var ju tvungen att visa lite bilder på min fina kläning sen igår. haha .dock inte lika ren nu efteråt, haha.




kusin-vitamin

tjena tjena,

 sitter hos kusinerna nu. var jävligt gott med käk och snacks ikväll. skulle egetligen ha träffat erika innan ikväll typ tittat på film,chillat och sånt. men hon somnade och jag blev långvarig här. haha. skoj ändå att träffa kusinerna och så. vi snackar typ aldrig annars så det är nice att ses.

sitter och lyssnar på sexy bitch som får mig att tänka på wejjan baby. haha.

lägger upp bilder från kvällen imorgon. ensam hemma då med. tråkigt! pusspuss♥

 


hittade en bild på min kusins data, sånt jävla nörd spel alla killar spelar,
 warcraft eller vad de nu heter? haha


Gästbloggare.

Hej på er!
Nu är det jag erika (ni får kalla mig persikan om ni vill) som gästbloggar åt amanda. Ikväll blir nog en rolig kväll vi ska snart bege oss hem till min sötis och sedan vidare på förfest i vinslöv hos hanna, för att sedan avsluta kvällen på insparken på Bj. Vi hopaps såklart på en rolig kväll, & hörrni vi ses i dimman! (;

goodnight

efter tre&en halv timmes filmtimmes filmtittande ska jag sova. godnatt. pusspuss


läs det om du vill, kan kanske vara svårt att förstå

 ser framemot hösten.
alla mysiga koftor, fina färger och mysiga filmkvällar med ljus och vänner. känner värmen redan nu , att bara tänka på det gör mig glad  och varm inombords. har redan hittat ett par underbara höst skor och en härlig jacka. alla löven är röd,gröna,gula&orange dem är fuktiga och marken är mossig. där går jag i mina  nyaskor och bara njuter, mitt hår blåser i vinden och var och varanan vind är lite mer av en vinter vind, en mer kall vind. jag har en grå stickad kofta på mig, den sticks inte utan den är mer som ett varmt gosedjur mot en tröttkropp. koftan bara hänger på mig, den sitter som en smäck och när vindarna kommer känner jag vinden igenom hålen på denna stickade skönhet. jag längtar så otroligt efter att mysa, att ha någon att hålla om och bara få gosa med.

mina kvällstankar.

pusspuss♥


checka mig haha

 hittade nyss en bild som julia hade taggat på mig på facebook,


glad är jag iaf!


jag kan också vara duktig.

skippade träningen idag och tog det lugnt istället.
&har varit duktigt och städat badrummet här hemma idag.. pusspuss♥


när jag städade valde jag ut mina favoriter ur badrumsskåpet.


duktigt jag e.


min hylla i ''tandborst skåpet''


rensade och satt i ordning allt här. !


torsdag 27/8

hejsan ,
idag har det varit en rätt chilldag. ''börjae halv tio'' men tydligen inte, när man kom så bara nej vi har ingen sal att vara i så fick tre timmars håltimme. tre timmar. jag kunde sovit väldigt mycket längre. lite smått irriterad blev man allt, men men.
spenderade mina tre timmar med härliga chicks i min klass. roligt att lära känna nya! pusspuss♥


väldigt suddig outfit bild idag.


dessa shoesen hade jag till.


accesorares jag hade idag.


fikade lite idag också.


fina blommor mamma har fått.

ring ring bara du slog en singnal

har varit duktig nu, har gymmat i typ en och en halvtimme med erika nu . imed vi var ensama där dansade vi loss lite också. haha. men när vi skulle ut gick det inte lika bra.  fatta att man skulle släcka och låsa innerdörren men med samma nyckel skulle man också låsa ytterdörren, så vart skulle jag då lägga den nyckel sen?

ringde först rolf, sen letade vi efter åsas nr (en som också jobbar där), ringde pappa, sen slog det mig dennis dahlkvist har ju jpbbat här jag ringer han! men så klart hade jag inte hans nr. haha, så fick ringa mimmi inget svar där nej, sen fick det bli ringa camilla dennis mamma och be henne skicka nr sen ringde jag dennis  och han svarde och hjälpte mig med allt. dennis dagens hjälte haha!

nu sitter jag och äter en persika och tänker på min pechika. så fyndig jag är.

börjar haöv tio imorgon så tar tåget 08.43. en sovmorgon slår aldrig fel. har bara två lektioner så slutar rätt tidigt. trodde jag slutade tolv men sitter med schemat framför mig nu, slutar kvart över två, sen på dagen ska jag nog träffa dennis.

nej nu ska jag läsa lite bloggar. pusspuss♥


jag menar fin bild. hahahaha.


cha cha zherrobooi

till dig zherro cha cha!

just nu sitter jag hos erika, har varit i skolan idag som vanligt. rätt skoj faktiksit. man börjar vänja sig nu vid ätt gå upp så tidigt.
 
har sökt jobb i dag gick rätt bra och lämnade in jobbansökan som det heter också. sen ska jag ringa om fotograf jobbet imorgon tror jag. ikväll ska jag och honeybunny erika gymma. gillar att jag får med henne. härligt!
nej nu ska jag hem och äta, katarellmacka till förrät är det ända jag vet, hihi.

pusspuss♥


honeybunny var lite lökig i alanya ;D


slumrara till

nu skulle jag bara säga till alla sötisar som läser att jag ska sova nu , hoppas ni får en bra natt . det tror jag att jag kommer att få iallafall, är så himla trött så skönt att bara slappna av och sova och så.

men men , pusspuss♥

oh she´s a diva

shena, nu sitter jag i min vita behagliga stol ny duschad, ny tränad och ny jobbad. (jobba i trädgården, haha)
sitter och lyssnar på sexy bitch , jacob och tobbe som har fått mig att lyssna på den såklart! nu ska jag nog gå och klä på mig gå ut med hunden en snabbis sen äta lite. har inte ätit kvällsmat?

på tal om något annat, aso studiebidraget räcker verkligen inte på en hel månad? och särkillt inte när man betalar sin mobil räkning mellan 200-400 kr i månaden om nu tänker ni som läser men slössa inte så mycket med din mobil då. men det kan inte hjälpas så är det bara så det så. inget mer om de liksom . men hade tänkt att jag skulle söka lite jobb här i närheten antingen i kstad efter man har slutat skolan och så eller i hässleholm. inte alla dagen men någon dag sådär ibland och sen helgen. det hade varit bra. dennis föreslog mcdonalds , men det är nog det sista jag tänker på. ska ringa lotta och fråga om fotojobb. kanske restaurang eller fik med? får iallafall kolla. det värsta är att man får ett nej och det får man ju liksom acceptera då ju. någon som har något förslag vad som hör av er då (:

pusspuss♥

ngn bild sen åhus på chicksen när vi käka glass.


bitches

nu ska jag ut och fixa lite i trädgåden, seeyaa. pusspuss♥


that is a joke& nobody knows

har kommit hem från skolan ätit några plommon och nu ska jag lägga in lite bilder, hihi. sen idag ska jag ut och jobba i trädgården och sen träna! (glad)


igår.

mogen! haha kolla sugläpparna XD

sån tönt jag är hahah

lite happy idag ja haha.

dagens outfit.


denna vackra fjärill satt i min fönsterkam och tänkte lite nyss.

pusspuss♥


rutinerna börjar falla på sin plats.

fan vad jag har börjat bli usel till att ta mig tid till att lägga in. förlåt igen...

idag har det iaf varit rätt chill i skolan vi har haft eng test och mediekunskap tror jag det var, sen svenska just de den med ja , fattade noll, haha. men men, man kan inte alltid fatta i början. Och min mentor eva vill ju så gärna att jag ska gå med i elevrådet. men vetifan får se, vad tycker ni?

sen idag har jag varit hos tandläkaren så fick gå tidigare från skolan, (missade idrotten) har lagat ett hål,polerat tändena och sen har dem satt ditt ''plast'' på mina bebisframtänder. hihi. hade bedövning så har inte haft någon känsel i vänstra kinden,tungan,hakan,halsen&tänderna. och det värsta är när jag tar bedövning att den håller sig så himlans länge.

jag struntade i att jag var helt bedövad i halva truten och att jag lesssspade gärnet, så drog ändå och spelade amatör fotbollsmatch, haha. eller amatör och amatör det är jag och oldisarna som spelar i korpen. vi vann matchen med 2-1 öch har bara en match kvar så guldet är förmodligen vårt! yeah.

nej nu ska jag se ett avsnitt paris hilton my new bff& måla naglarna (korallfärg). ska verkligen försöka lägga upp mer i morgon så det inte blir så mycket, jobbigt att läsa bara.

imorgon:
*
skola.
*jobba ute i trädgården "/
*träna.

pusspuss♥

seriösaste godnatt inlägget visst

nej nu måste mandis pandis verkligen sova,  puss på alla poussysar ;D hahahah.
älskar dig erika med träningsvärken ''imorgon''. ♥

''helt sick''

har inte haft tillgång till dator på hela dagen därför jag har v arit helt seg med att uppdatera.

idag vaknade jag upp hos wejjan, sov med tobbe och jacob sov på simons rum . tobbe tog täcket hela natten och sen snarkade han riktigt högt! eller nej sannigen var inte riktigt så, tydligen hade jag gjort allt de. tobbe sa att jag var riktigt jobbig. sry gullet. haha.

sen idag har jag varit hos erika, varit på chicco där vi satt och snacka med mimmi,henny,malin,elin och kimberly. snälla flickor de! mimmi var där med oss då va , men iaf.
 
sen träffade mimmi oscar jag och erika var ju tvungna att se han så vi satte oss i fönsterna och kolla ut, så pinsamt det var för mimmi kollade upp på oss och så säger mimmi aso han vet att ni vill se han. vi bara dör i as garv och skäms somfan!!!

nu på kvällen har jag och erika suttit och myst i hembyggsparken och sen har vi varit och gymmat. fick fan ta mig med mig erika helt sjukt! verkligen sick. men nu ska jag duscha och sen kommer erikas boy så ska vi se en film jag tog med mig. pusspuss♥


ngn flum bild på erika sen siesta ;P

toffel

Kräftskivan var riktigt dryg, men när ja kom hem träffade jag boysen, sen tofflade wesslan och stack till kajsa och nu sitter jag hos jacob med han och tobbe. uppdaterar imorn när ja kommer hem. pusspuss♥


weijan baby

kräftor

vaknade helt sent idag , men antar att jag behövde de. har varit och tagit id foto idag, blev faktiksit rätt bra. tur de haha!

nu sitter jag och äter frukost och sen klockan fyra hämtar mamma mig så¨beger vi oss till mormor och morfar på kräftskiva. pusspuss♥

(lkan kanske lägga ut en bild på mitt idfoto senare)


seyaa later

fast jag sov innan är jag fortfarande trött, ska upp kvart i sex imorgon igen. tycker faktiskt lite synd om mig, har aldrig genom hela min livstid gått upp så tidigt så här i sträck och nu ska jag fan ta mig göra de varje dag i tre år.

hur ska jag klara de, egentlgien? haha.

tänker på: att jag kanske ska gå och lägga mig snart.
har på mig: marinblå pjamaströja, rosa svea trosor och hårsnodd.
smink: inget
senaste jag åt: plommon
senast jag gjorde: borsta tänderna,tvättade av smink.
det jag gör nu: kollar fridrott och bloggar.
senast jag ringde: pappa, angående helgen.
mitt senaste mottagna sms: jag kan tyvär inte de är hos david och ska sova här. jag får klara mig utan de :P <3
mitt sista ord för dagen: godnatt mina vänner.

pusspuss♥


saknar min klass riktigt mycket. (bilden är föröverigt väldigt ful.)

fail

ja nu önskar jag att jag kunde säga att jag har varit och tränat, men inte jag somnade. somnade i soffan och vaknade inte fråns det var en kvart kvar på träningen , fatta fail!

ville så gärna träna men inte de nej, får nog bli ut och gå en bra bit. tar med med dogen och kanske möter erika óch snackar eller något.

nej nu ska jag äta klart min advokado, hihi. pusspuss♥

volleyboll idag, jippie! (hoppas ja)

blir helt galen för jag inte kan lägga ut bilder på mina outifiter i skolan och sånt ju?
idag blev det iallafall kjol.

skolan idag var bra fast höll på att dö av trötthet imorse så har varit rätt trött i skolan. blev inte att sluta tolv idag utan har redan ändrat på schemat så jag slutar två. har umgåts med bromölla boysen och stoffe idag. som dem flesta redan vet så tycker jag det är mycket lättare att umgås med killar än tjejer. tjejer är mer skitsnackare och allt är ''jobbigare'' men med killar kan man bara glida med och bara chilla.

jaja nog om de , ska iallafall tränna volleyboll idag förförsta gången på riktigt länge nu , får allt se hur de kommer gå? haha. uppdaterar om de senare.

pusspuss♥


ulala jag fick upp en bild idag! det gick nu endå, glad jag är med!

vad tycker ni om bilddagboken?

efter att ha kollat vad några har lagt upp på bilddagboken så ska jag nu sova , och ville bara säga att jag avskyr bilddagboken,finns det något tråkigare?

nya glada takter imorgon, pusspuss♥

mp1b heter vi tydligen

har nyss kommit hem från bion , såg sommar med göran med mamma. jävligt rolig film de. haha.
har kommit på att han är rätt snygg han ''göran'' kommer int ihåg vad han heter på riktigt.

andra dagen idag har varit bra , bara varit sick trött och imorgon ska jag gå upp ännu tidigare men slutar i och för sig redan tolv. sitter och borstar tänderna och sms samtidigt som jag skriver drf de kan bli lite fel lite här och där.

kan iallafall hälften av alla namnen i klassen nu. MP1b ska nog bli bra . och min lööver szulan tar ju hand om mig när vi ses hahah. helt virrig är jag hela tiden, nej nu ska jag sova alarmet kommer ringa 05.45 usssssch!

pusspuss på er♥


bio

uppdaterar ikväll sry , ska på bio med mammsen nu haha. sommar med göran!

pusspuss♥


funkar inte att lägga upp bilder!

nu hade sötis jag tänkt gå och lägga mig.haha,sötis och sötis men mitt humör är på topp idag och har bra sjävlflrtroende , haha. 

imorgon blir det vit tunika och gråa jeans leggings, svart&guldigt armband, och guldbronsiga gladiator skor. ni får nog se bild. pusspuss♥

(det funkar fan imig inte att lägag upp bilder nu heller får snart spader!)

coffe coffe

då är jaghemma , har ätit couscous med sallad, grillat kött och halloniost. rätt gott faktiskt men nu sitter jag sov vanligt med min kopp kaffe i handen . har duktigt nog bestämt vad jag ska ha på mig till och med på torsdag  vet jag vad jag ska ha på mig. duktig flicka är ja. haha.

längtar faktiskt till skolan imorgon, ska bli rätt roligt att få lära känna eller iaf snacka med några fler än dem fem vi är i vår mentorsgrupp. min klass heter MP1B

känns skönt att baby kunde krama&ta hand om mig när jag blev helt nervös idag, haha.

( går ju fan inte att lägga upp bilder)

pusspuss♥

första skoldagen avklarad

tjenare , skolan är du avklarad, var galet nervös imorse och natt . fick bara fyra och en halvtimmes sömn , så är rätt trött nu.
har varit på stan idag lite och hjälp erika med att hitta present till hennes pappa. fick bli en tshirt med ngt tryck på.

har också träffat mimmi och flisset sötisarna. men nu sitter jag uppe i pontas och micaelas lägenhet i stan . vi checkar tv och väntar på att chokladpudidngen ska stelna. hångisar vi är.

glömde berätta en rolig sak som hände mig innan, jag skulle då gå ut på balkongen här men klumpig som jag är så tror jag där är öppet pooch bara köttar mig in i dörren. mitt knä hann bara bli krossat i dörren innan jag förstod att den inte var öppen , haha.

men nu ska dennis jag och micaela äta choklad pudding. träningen börjar i dag men har bara sovit så lite så blir bara chill och grill med mamma ikväll
pusspuss♥

skola imorgon, nervös? JAAAA

har inte haft tid och updatera idag , har varit en rätt hektiskt och nervös dag. har träffat linnea en snabbis (hon köpte min gamla rosa mobil) sen har jag köpt foundation, fikat med erika, varit hos frissan, ätit på donkan med micaela,dennis och nicola.
 
nu har jag iaf valt kläder inför första skoldagen och så. har köpt ny stiftpenna, 0.5 stift och elevalmenacka idag.
så är rätt förberedd nu.

sitter och snörar mina nytvättade converse nu som inte ens blev vita igen fast dem skulle haha.

nu måste jag snart försöka sova och hoppas på en lyckad dag imorgon . tåget går 07.43. pusspuss♥


tänkte bara visa lite pix

tänkte att jag skulle visa lite bilder sen jag har varit hårmodell för lóréal
, nya kollektionen släpps nu.
Men det är nog ett bra tag till innan jag ska vara hårmodell igen tror jag så drf jag ska fixa håret imorgon.



'
det är en väldig smärta när dem sätter i spolarna.

innan sminkningen.

alle blir ännu mer blond och får rosa slingor.

efter sminkning.

micaela innna dem klippte av hennes långa hår... nej bara skoja det ryker aldrig de!

alle med sminkning klar.

när dem avfärgar håret där man ska ha slingor är det verkligen pissgult!

ful minn , men checka in dockhåret. (innan det blev boy friss)

boyfriss, kläder, smink och hårklart.

jag & micaela

på visningen när alla var där framme.

bilder från dem andra gångerna kanske ni får se någon annan gång om ni har tur. haha. nu ska jag sova godnatt. pusspuss♥


nu närmar det sig verkligen

nu är jag hemma och tar det lungt. har varit hemma någon timme nu. har plockat undan saker och vikt in nytvättade kläder i graderoben. fan man kan inte tänka att skolan börjar om två dagar helt sjukt ändå.

men det ska bli så skönt att komma in i sina rutiner och längtar faktiskt till att få gå upp tidigt, äta ordentlig frukost och träffa nytt folk. fast ska jag erkänna är jag rätt nervös. eller rättarsagt vääldigt nervös. vad ska jag ha på mig tillexempel?

första intryck är viktigt. men förhoppningsviss är alla nervösa så det inte bara är jag. & hoppas verkligen jag får gå med stoffe nu.

imorgon är det bara en dag kvar och då ska jag:

*städa mitt rum.
*tvätta mer kläder.
*höra av mig till stoffe.
*kolla tågtider.
*träffa chicksen.
*välja kläder till morgondagen.
*köpa fondation.
*få ordning på mitt hemska hår och få det färgat och slingat av frisören. (tacka dem!) haha
* & vara allmänt nervös hela dagen.

nu ska jag titta vidare på filmen och sen sova . pusspuss♥


fulla och glada jag och mimmi siesta 09


04.24

som vanligt när man har varit hos ante så kommer man ju hem sent, så kom inte hem fråns typ tio minuter sedan. rätt chill där med mört,ante,peda,fliss,erika,martin.

efter denna kvällen har jag även fått reda på vem det var som snodde min kamera. och jag lovar jag är helt fucking crazy galen på den jävel nu . och det värsta är att jag kan inte göra någonting. inte ett piss. fan också!

nej nu ska jag se ett avsnitt my new bff och sen sova. pusspuss♥


04.22

som vanligt när man har varit hos ante så kommer man ju hem sent, så kom inte hem fråns typ tio minuter sedan. rätt chill där med mört,ante,peda,fliss,erika,martin.

efter denna kvällen har jag även fått reda på vem det var som snodde min kamera. och jag lovar jag är helt fucking crazy galen på den jävel nu . och det värsta är att jag kan inte göra någonting. inte ett piss. fan också!

nej nu ska jag se ett avsnitt my new bff och sen sova. pusspuss♥


filmkväll

blev kolla på film , big stan tror jag den heter.

erika,malin,stefan,ibbe,david& matte är här. bara chill dag. senare kanske vi drar till ante. pusspuss♥

soft


my new bff får trösta mig för dagen. vill du också se de klicka in på:
 http://www.mtv.com/videos/paris-hiltons-my-new-bff-season-2-ep-8-must-have-a-thick-skin/1616248/playlist.jhtml

nu ska jag gå och laga mumsiga tacos till mig själv. dock inte lika roligt och laga mat till sig själv bara.
någon som har lust att komma över och se my new bff och snacka skit? kanske äta lite tacos så hör av er. hihi.

pusspuss♥


my new bff.

tacos+ erika&malin får det bli bättre.

riktigt besviken och ledsen.

idag kommer jag inte uppdatera så mycket tror jag ,
 
jag ska bara sörja för min kamera blev stulen igår. fan i helvetes jävla skit. vad är det som människor som inte har någon respekt för andra , om det är en hemma fest (i detta fallet lokal) ska man väl vara glad att man ens får komma.
då behöver man väl förfan inte sno saker slå i sönder saker och vara allmänt otrevlig. såna människor gillar jag verkligen inte.

och vad ska dem med min kamera till? just min. nej det hade inte spelat någon roll vems det än var , fattar folk inte vad som är ditt och mitt? blir så jävla less på såna.

hade inte ens något batteri och det var ju inte så att jag hade laddaren med mig som dem också kunde sno.
tillduga på allt detta hade jag en massa roliga bilder sen festen igår, hade verkligen viljat se dem nu!

drömde inatt att jag stod med min mamma i min garderob och så bara sträcker jag mig fram och så bara är min kamera där. blev så glad.

är faktiskt riktigt ledsen , men sen slog det mig idag, att vafan jag ska inte v ara ledsen tänk så bra jag har det egentligen , lönt att böla över min kamera när det finns människor som inte ens har mat. och jag bölar över en kamera får det bli mer patetiskt. nej det får det fan i mig inte.

skäms lite när man tänker på de från de perspektivet. skamligt nog är jag fakitiskt ändå ledsen,

men som jag brukar säga man får göra dte bästa av situtionen och tänka positivt i vilket läge man än är i.
kanske uppdaterar lite senare ikväll får se, kvällen kommer tillbringas med malin och erika och vattenpipan ;P

pusspuss♥

ett av många ögonblick men saknade kamera har fångat på bild;

då var man glad ja.

flissetpisset sexton idag

idag fyller min sötis år, hur känns det att äntligen ha fått bli 16 liksom?
nu slipper du bli kallad lillen och sånt bara för du var 15, antar att du tycker det ät skönt.
skickade grattis medelande till dig inatt, synd att vi inte kunde spendera timmarna innan din födelsedag tillsammans.

men sötisen, ska du med på fest idag? din födelsedag och allt. roligare och dra ut och festa järnet än att sitta hemma med boyen, väl?


sötisen.
kommer lägga in massa med fler bilder på dig idag.

gilla

boxern funkar inte här hemma förtillfället för vi ska byta till något bättre. men som tur är finns ny säsongen av my new bff. har sett hälften av avsnitten nu , och det är bara sex stycken kvar?! bara sex stycken, redan?

någon mer som gillar att titta på my new bff? pusspuss♥

(skulle försöka lägga upp en bild men de gick ju som de gick , ser om det går senare)


det är som mitt kaffeberoende? haha

nu ska jag se avsnitt fem på my new bff, sen måste jag verkligen sova ,  hur gick det för mig som skulle andra tillbaka på dygnet? inte så bra. jaja , men säger godnatt nu tror inte jag lägger in någor mer sen. pusspuss♥

hade lätt viljat känna amir!

sitter förtillfället i soffan med min data och läser bloggar . försöker att förstå denna fight mellan paow,dessie och kissie?
kissie verkar inte för omtyckt just nu.

 eller så gör dem så bara som en plan för att tjäna mer pengar folk tycker ju det är intressant och se vad som händer och sånt dära ju?

rätt roligt men sick barnsligt treangel drama dem har, dem roligaste bloggaren jag vet är iallfall gaybloggen. amir är jävligt rolig och att bara lyssna på han videobloggar får mig att le lääänge. 

 bästa klippen på amir är:

http://www.youtube.com/watch?v=YIFm7yYkLoA

http://www.youtube.com/watch?v=ntiMz3nKTiQ&feature=related

fan vad roligt man kan ha åt dem. pusspuss♥

älskar älskar älskar

sitter uppe med bästaste erika och kollar mynewbff, shit älskar verkligen nya säsongen har kollat tre avsnitt nu och ska gå in på mitt fjärde. så spänade det är. bättre än en thriller, man slipper vara rädd men späningen finns ändå där!
& bara älskar att onch han är bäst i hela gayvärlden !


onch is the perfect gayfriend.

onch&paris i nya säsongen.

alla i nya säsongen, en hemlis, redan nu efter tre avsnitt är dem bara tio kvar.

layout

 det är en hel del som har frågat ur jag har gjort min snygga layout?

det är super snälla mad från dalarna  som har gjort den till mig , hon kallas mad men heter egentligen madeléne hon bor i dalarna och går sista året på mediaprogramet. kan inte direkt säga att jag känner henne , vi har bara snackat genom datan men har en hel del gemensamt, hon svarade på alla mina frågor om mediaprogramen osv, (ska gå media programet i kstad nu efter sommaren är slut.)

om ni undrar något om hur man gör och så, tror jag säkert mad kan svara på det,  http://maddelajn.blogg.se/.

pusspuss♥

gottkäk

har inte uppdaterat alls idag ? vet det är en skräll. ska skärpa mig nu. fram till fyra idag var jag hos felicia hände inte så jätte mycket bara sega så har inte så mycket mer att säga om de.

sen nu i några timmar har jag varit och besökt mamma på jobbet, hon jobbar på falcks ambulans, så vi har suttit och druckit en hel del kaffe och snackat skit bara. har fått lära mig en massa saker om hennes jobb som jag inte hade en aning om. rätt intressant faktiksit.

fick åka lite ambulans och fy vad jag inte gillar det , fick en konstig känsla inom mig och jag mådde illa och blev skakig på benen har aldrig känt så förut , men vet iallafall nu att jag aldrig ska börja jobba med de. så det kan vi ta bort från ''listan''.

nu har erika kommit hit och jag sitter och äter i solnedgången , gud vad jag älskar solnedgångar det är så mysigt!
äter iaf en god pasta med spenat,pesto,keso och svamp i som mamma har gjort till mig, äter även en advokado och en luftig riskaka. (om ni inte har märkt det så är vi nyttiga familjen, helt sjukt allt är less fat, low fat och fullkorn, haha


gottis.

nej jag har inte dålig syn, hehe.

har tripplat mitt hår idag , hade inget att göra.

rätt chill här ute.


sleep tight

gosnatt mina sötnosar. stan imorgon . kommer vakna runt åtta ochg vara jätte kissignödig och sen kommer det vara as varmt här inne så komer jag vara heöt varm , vet exkat hur det blir. men  men. pusspuss

vad är det frågan om? han var snäll idag?

har precis kommit in från att ha varit ute och träffat andreas och peter.  ante var faktiksit rikitgt snäll idag. men pedan är fan aldrig helt snäll, haha.

nu har vi suttit och planerat  vilka och var vi ska vara och ha fest,  och vilka som ska komma osv.

just nu:
lyssnar på: oh,vilken härlig da-ted gärdestet
tittar på: datan,
har på mig: jeans,mjukistrosor haha, svart kofta,svart linne och bh.
gör umgänget: dem ligger i sängen och masserar varandra och s snart ska jag hopppa ditt jag med.
dricker du: lala som man kkallade det nrä man var liten , annars nu heter det oboy.

pusspuss


chillidill

sitter hemma hos flissetpisset, julia är också här. chillar bara idag , och imorgon blir det stan.

lyssnar just nu på pitbull-hotell room service. puss på den

in i duschen var det ja.

sitter just nu och pratar med med rökefliss.
ska hoppa in i duschen nu och sen ska jag bege mig till flissan och vara med henne och julia.

det är fan mitt andra hem,älskar att vara där och att sitta och tragga med hennes föräldrar. felicia sötnos du ska veta så mycket du betyder för mig, inget jag håller inne för dig, allt är så avslappnande med dig och man kan fråga vad som. love u honeybunny.

pusspuss♥


välkommen tillbaka jacob

hejsan, idag försökte jag faktikst vara duktig satt klockan på kvart över elva, rätt bra av mig ändå. ett steg närmare till att vända dygnet.

har bara suttit hemma och myst, blev stor frukost som täckte lunchen också, två varmamackor med ost, (osötat och svartbröd), en liten tallrik fetsnål blåbärsyoghurt med musli och banan,en advokade och en melonskiva. gottis!

har målat om naglarna, gjort ansiktsmask och kollat på O.C dvd 1-4. ni som inte visste O.C var mitt favoritprogram innan när det gick men sen slutade ju marissa och då var det inte alls lika skoj.

wejjan bajjan har iaf nyss kommit hem sitter och snackar med han på msn nu. pusspuss♥

mys.

euuuuw , hahahah ansiktsmask.

storahänder ja.

skitbra sak (vet inte vad det heter) man tar bort nagellacket som kommer
utanför, finns att köpa på sephora.

as smart typ penna som målar dina nageltoppar vita utan att behöva klödda
och måla helt snett med vanligt nagellack så det är som vit nagellack på penna
kan man väl säga väldigt smart iaf! finns att köpa på sephora.

wejjan är hemma , denna bilden togs på nyår drf han är så blek ;P

chicksnight

shena shena, 

vann fotbollsmatchen med 2-1, första halvlek gick ju lite sådär, men efter jag blev hårt stämplad på anklen då jävlar, fyfan sen blev jag rejält taggad och bara kötta. haha. blir helt galen på planen ibland.

är med chicksen just nu , och hör allt roligt som har hänt. Och nästa år ska vi alla åka iväg till alanya, hyra lägenhet där och festar järnet. fan vad jag  längtar!

nu ska vi se scary movie 1, nice!
pusspuss♥

nyvaken? vad är detta mandis

har nyss vaknat , vad är det med mig . måste börja vända tillbaka dygnet nu, skolan börjar ju snart.
(&ni får tycka jag är hur dum som helst men längtar faktiksit till att börja)

snart ska jag och fliss äta middag sen bär det av hem till mig antar hag , ska byta om till fotbollskläder och lira match med korpen. så roligt det ska bli. fast det krävs att vi ska vinna dessa tre  närmsta matcherna nu om vi ska kunna vinna detta året . (blev silver förra året)

senare hoppas jag på snackkväll med chicksen, vill höra allt m ders  resa. ingen hemma hos mig så blir nog där isånafall . nu ska jag dra iväg och äta med sötisen . pusspuss♥

hoppa precis in i duschen, skööönt!

ups då.

har helt och hållet glömt bort att blogga idag , sitter helt trött hemma hos sötisen . gårdagen var sick. blev överlycklig när jag träffa mina alanyachicks mimmi&erika! har verkligen saknat dem men måste säga att en vecka har gått sjukt snabbt.

lägger antagligen in minst ett inlägg till ikväll så då kommer bilderna sen gårdagen. tack alla söta människor för dessa kvällarna, haha.

hoppas det är bättre med dig i dag jacke än igår iaf.

nu ska jag och fliss ta oss från sjörröd till ljungdala så hörs senare. pusspuss♥


bättre idag jacke? ;)

blom mannen

sitter hemma hos fliss och chillar järnet  nu. blom-mannen sitter brevid mig och klor också haha. han är lite retard ibland men gillar han ändå. haha.  nu kommer två snygga bilder på blomiiisch.


jag är jätte homosexuell.

och jätte snygg.

jätte snygg var de ja.

hahahahha!

fel stavning som vanligt.

skrev lite fel innan, såg att du stavar det natasa ist för min stavning natasha. pusspuss♥


coffe coffe coffe

sitter här och dricker mitt goda zoegas kaffe medans sötis flisset sover som en stock bakom mig i sängen.
på tal om sängen , vi delade hennes 120 säng inatt och sen vaknar jag runt sju någon gång då hon som vanlig trycker ut mig, lägger hennes ben över mig. och idag trillade jag till och med ner, tur jag har snabb reaktion så jag hann ta emot.

la mig i soffan. haha



kaffedrickaren ja

sötipötissomgillarattbliblötis haha

hemsk ledsen för att jag bara la in ett inlägg igår.
 
igår efter vi kom hem till lila hålan igen var det först att packa upp och dricka kaffe som gällde. om vi skulle kunna hålla oss vakna ens till ett så var det nog bäst att dricka lite coffe. ett nyss besök på coffe house snart kanske. iaf klockan han blev åtta innan vi insåg att om vi ska ner en sväng på festivalen så kanske vi ska göra vid oss.

så på med jeansleggings,vitlinne,vidbh,turkosa nya fina string, svarta nya koftan, nitarmband såklart,svartvit sminkning och älsklingsskorna.(galet nog blir jag ca 186 cm i dem) inget speciellt så där, men vi skulle ju inte festa igår så då passade det utmärkt. jag har faktiskit börjat skita i att jag är lång och har höga skor vafan dem är fina , och ska jag behöva gå med låga ''ful'' skor bara för jag är lång. inte mitt fel att alla är så korta. haha.

på kvällen träffade vi emmie&natasha som vi planerade lite med tills fredag lördag. då det blir festande!
ska smaka på en hel del nya drinkar då. blir nog några goda med krossad is och frukt och sånt tror ja.

vi träffade också kram glada baby szulan, kåta julius, kebab emil, wesslan, ante, peda-man, tobbe sötisen, linus,sara,frida,adela,fridolf,faruk,marri,adelina,linus och många fler. fick reda på några trogna läsare på bloggen här igår då ja. marigona,adelina och faruk. gullepluttar är ni.

lägger upp bilder sen mysiga skumbadet med sötisen och några bilder sen igår. pusspuss♥


i pluret dricks det fanta.

fisken gillar också att bada.

haha snygga bilden visst.

sötisen

igår, flissetpisset snygging

var på toppenhumör.

&våra älsklingsskor åkte såklart på.

lite till shopping med sötis idag.




tjena alla.
 
sitter i bilen efter mer shopping idag , har dock inte tagit några bilder idag , men kan berätta.

  • svart snygg kofta.
  • lilla nagellack
  • sminkservetter
  • nit skärp x2
  • lösögonfransar
  • vit tight tshirt
  • lackkjol
  • svart/silvrig ögonskugga
  • vattenmelon drinkmix
  • hallon drinkmix
  • orange drinkmix
  • rabareber/lime drinkmix
  • toffsar
  • extra tuggumi x2
  • string x3
  • hårspray
  • ansiktsmask
  • kameraväska.

så det har allt blivit lite shopping nu när man har varit iväg. hihi.

ikväll blir det en sväng på fetsivalen med sötis, kommer bära mina nya älsklingsskor,gråjeansleggings, nya svartakoftan och något linne och såklart smycken. kör nog med nya ögonskuggan också. visar bild senare. pusspuss♥


ja , jag älskar skor.

skorna kommer här,


mina nya älsklingar med ca 11-12 cm klack.


lööööve.


sweet!

höga moderna stövlar, höst&vinter!

sötis fin fina stövel.

äntligen har sötis köpt pumps, fina med.

denan skönheten köpte hon med!

pusspuss på er, badet väntar!♥

LYCKLIG OCH GLAD. om det alltid kunde få vara så. haha

lite ont i trampdynorna efter en heldag på stan , har shoppat gärnet och är lycklig! plus att imorgon blir det ännu mer shopping, jippie!

har handlat: skärp, vita byxor, gammeldagsrosa jacka, rosa linne, vit frans tröja,silvrig/svart fest tröja, svarta höga stövlar, älsklingsskor hööööga, svarta nit skor med öppen tå. glaad!


innan vi gick ner till frukosten gömde vi våra mobiler under kudden för vi ville inte att städarna skulle komma in och när vi kom tillbaka sen så låg dem fint på kuddarna. haha.


lite goda bagetter på stan. var stora som limpor nästan.


felicia och hennes mamma tvingade mig att testa denna hemska sak. hihi


tyckte denna var asfet, skit fin färg och helt galet härlig bara!


julia och anette var rätt cheap ;P


tog en paus i 3:s solstol och blev uttittad.


blev äta kinamat på en riktigt flott restaurang. trappa med det var mysigt!


smarrit.


när vi kom tillbaka till hotellt. vår ström gick inatt vid tre så vi fick en fin gest av hotellet. så gulligt.


nya outfiten, (lite suddig bild,vet) kommer blider på skorna sen.


annan  ny outfit, (suddig bild här med ja)


ännu en suddig bild , men nya outfiten här ja ;)


sötis och nya outfiten.


fliss is disco chick i sin nya outfit.

bilder på bara skorna kommer i nästa inlägg, nu ska vi gå och tappa upp ett bad och bara mysa. pusspuss♥

sov sött

nu ska vi gå och lägga oss och imorgon blir det smarrig hotell frukost,bad i poolen,sola solarium och sen ut och shoppa. vi vet ju inte hur vädret blir så vi ska till norrstan ett shopping center inomhus och blir det bättre väder får vi ta oss ut. pusspuss och godnatt sötnosar♥

gbg first day

efter en väldigt lång resa i bilen , (dem bygger om här.) har vi varit i öckeröd och besökt julia med flera. firat hennes 18års dag. hon har iaf bokat tid hos tatuerare redan. härligt!

sen körde vi till hönö där vi åt mysig grill middag. kycklingspett, två olika potatissallader,sallad,fetaost& vitlökssås.innan fikan badade julias-jimmy,han syster ida och hennes pojkvän albin. senare fikade vi på ''egen'' gjord tårta, gott men där var sick mycket myggor så vi var snabba.

nu när vi kom till hotellet såg jag mina elva nya hemska myggbet på benen. usch vad dem kliar. men försöker låta dem vara ändå. jag och sötis har båda med våra datorer med oss så vi båda sitter och bloggar och myser i sköntröja, uppsatt hår,osminkade,nyborstade tänder,ny tvåttade föter och trosor. haha

lägger in lite bilder så ni får se hur det ser ut i mitt och sötisens rum och bilder sen kvällen. pusspuss♥


det första vi gjorde var att ladda upp med datorer,tidning och gott mineralvatten med tranbär/lime smak.

våra sängar :)


hade inte på mig något jätte speciellt, vi skulle ju sitta ute så.

mysig mygg middag med f.jansson

sötis och jag♥

julia får presenter :)

hårklump, haha!

fin utsikt, men inte för varmt vatten. beslöt mig för att inte bada.

härligt, attans att jag inte hade med mig systemis.

per,anette&sötisen

den ''egen'' bakade tårtan och födelsedags grisen

sötis araben, vi försökte gömma oss för myggorna.


julia 18år idag!

grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis.grattis,grattis,
grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis.grattis,grattis
grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis.grattis,grattis
grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis.grattis,grattis
grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis.grattis,grattis

grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis.grattis,grattis
grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis.grattis,grattis
grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis.grattis,grattis
grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis.grattis,grattis
grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis.grattis,grattis
grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis,grattis.grattis,grattis

GBG nästa!

på väg till göteborg nu, sitter i bilen med fam.jansson nu. såklart sitter jag och sötis och bloggar.
det var precis vi fick plats med alla outfits till tre dagar i väskorna. haha. vi har med oss mycket sommarkläder och sånt svalt att ha på sig , och det känns ju bra för just nu spöregnar det verkligen. illa!


sötis vid datan.(& ja vi är osminkade och har ej fixat håret.)


tacka gus för mobiltbredband säger jag bara! haha

pusspuss♥

skönt det ska bli att komma från hålan

klockan är nu 02.38, jag och felicia har preics kommit hem från sebbe. hos sebbe var macke,magnusson,fridde och såklart sebbe själv. vi har bara tagit det lugnt, kollat ''extreme survior'' och snackat snack bara.

lovade att jag skulle lägga in en gång till ikväll/inatt så. men kommer inte på något att skriva om direkt. något förslag någon?  pusspuss♥


jag på nyår. (hittar ingen bild på mig och sötis tillsammans just nu)

sötisen på midsommar.

kan inte fatta det, 12h

jätte förlåt för sämst uppdatering.

idag vaknade jag och felicia 15.45 , kan inte förstå det. det var precis som om någon hade stället om klockan, vi har sovit i 12 timmar. det går inte in i mitt huvud mins inte senast jag sov så länge.

idag har vi bara kört hem till mig och packat, tagit ut pengar till imorgon och varit ute och gått och snackat skit.

imorgon bär det av till göteborg med baby, måndag ska vi fira julias arton års dag, tisdag&onsdag är det shopping hela dagarna. har planerat ''jackan''  (den jag har lagt ut innan), trosor,skor,smink, och mer kläder. haha.  längtar.

gör exakt för tillfället: sitter vid datan har felicia packades bakom mig och smsar med tobbe.
humor: är glad och längtar tills imorgon, men är väääldigt irriterad på bekim.
händer ikväll: umgås med baby, sebbe&macke tror jag.
kläder: roxyjeans från usa, rosa trosor från hm, svart vanlig bh från hm, svart linne med innertop från intersport, svarthood tröja (skoltröja) så skoltryck. uppsatt icke nyduschat hår :o uee.
kvällsmat: couscous,lax och wookade grönsaker.

lovar att lägga till en inlägg till ikväll :) pusspuss♥


hemma hos felicia på valborg (gammal bild javet)

min favorit bild på sötisen.♥♥

vill sova fast ändå inte.


blir tokig vill sova, får inte sova, men bara lite, nej, aaaaaah blir galen på mig själv.kommer iallafall få dricka ton vis med kaffe om jag ska överleva natten utan at somna typ 12 :o

namngivning

hemma från namngivnignen. namnet på kidet är dock inte så sweet. haha.
känner att träningsvärken och min trötthet bara jaga ifat mig. har bara sovit cirka 4 timmar inatt och mina ögon vill inte mer än att blunda men det är inte bra om jag somnar för tidigt då kommer jag vakna inatt.

felicia kommer snart hit och då ska vi köra iväg och äta, ska nog vara med fridolf,kristoffer,viktor,tobbe och andreas ikväll med. ingen hemma hos mig eller fliss ikväll så får se vart vi bestämmer oss att vara.

sötisarna har åkt iväg, och kommer inte hem på en vecka. tårar har fällts och vi har blivit dumförklarade haha. det är jobbgt att vara ifrån sötisarna så länge för det har vi aldrig varit förut. men tur att jag och fliss ska hitta på massa roliga saker och inte deppa. älskar er chicks. pusspuss♥


täcke på luftning, och en bild till på min kläning.

gudmor till dig nu min lilla vän

jag släpper inte drickan i första taget. haha (äcklig bild men rolig,)



mums för huvudet ;P

direkt från bilen

sitter i bilen på väg till min kusins namngivning man ska ju bli gudmor nu. haha. och jag hoppas inte jag måste hålla i ungen för då kommer jag tappa han , har sick mycket tränignsvärk över allt.

inte så bra bilder, men så hör ser jag ut just nu.

ungfär så här ser jag ut , haha.

dålig bild jagvet, men ville bara ni skulle få se mina fina nya kläning (:

pusspuss♥


martin, dit freak!

har alldeles precis kommit hem från ante pante. sorry jag var usel upptaderare igår.
 
först avr jag hos erika , vi hade vi avskeds kväll för henne och mimmi med vin, sen kramades vi hejdå, fällde några tårar (var ändå tvungen att ringa dem imorse och säga att jag älskar dem och att dem skulle ha den bästaste resan ever!)

sen igår stack jag och felicia och träffade några gamla friends från nian , eller jag var bitch mot dem hela nian men iallafall. vi satt och rökte vattenpipa och snacka bara. efter ett tag lämna jag fliss vid seven eleven och cykla vidare till ante.

hos ante var, kristoffer,alexander,peter,martin och andreas. (dem låter mycket snällare när man skriver ut namnen helt.) haha. egentligen är det, blom,mört,peda,martin pch ante. men där var jag iallafall och dem spelade poker, jag förlorar alltid eller nästan alltid så jag var inte med. och sen badade vi, rökte vattenpipa och dem är riktiga skorstenar allihoppa.

vid tre fyra någon gång började jag bli lite tröt toch bestämmde mig för att sova där, somnade i soffan och ungefär vid fem springer dem jävlarna runt i huset och skriker. sån panik jag fick på martin, mitt aldrenalin bara pumpar och jag bara hör martin säga massa skit, sen drar jag bort till han och ger han en knytnäve i huvudet. och jag ångrar inte de för en ända sekund. rätt åt dig martin! hahaha.


martin du är helt körd i ditt huvud! slute. haha

bloggar snart igen tar med datan i bilen på vägen till namngivningen. pusspuss♥

RSS 2.0